Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - m-am indragostit prea repede (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118535-e36-indragostit-repede.html)

roGan 10-09-09 18:17

Re: E36 - m-am indragostit prea repede

usor ushor ca belele curge... :D xcum formula noua o sa fie de vis

WolfTown 10-09-09 22:41

rogane bravo tata dar parca ziceai ca ai dat jantele:)) frumos ia zi ce ai sub capota ca la exterior am vazut bravo felicitari ai facuto papusa

bmw_motorsport 10-09-09 23:19

bv boss....hai maine la ploiesti sa vedem cum trage IS-ul;)...lasa o vorba...si ne auzim

Gycone 10-09-09 23:21

I-ai pus discuri ventilate pe fata ?

roGan 11-09-09 09:42

nu, am sa-i iau discuri perforate zimmerman cam in 2 saptamani... momentan nu am nimic sub capota, am avut ceva acum numai am nimic, urmeaza alt motor. Nu pot veni la ploiesti ca plec la munte, poate saptamana viitoare dau o fuga pana la ploiesti. saptamana viitoare urmeaza poze under the hood :D;);) merci pt aprecieri :) dar xcum mai e de munca ca sa ajunga unde vreau eu :D probabil ca la primavara am sa zic ca mai e putin de munca dar pana atunci mai e...

roGan 11-09-09 09:43

aaa... si apropo jantele sunt date cuiva dar momentan le mai tin pana imi gasesc si eu alte jante.. ca nu am cu ce sa merg! si au inceput sa-mi placa mai mult de cand s-a lasat masina asa :D

WolfTown 11-09-09 09:52

:)) super tare rogane... esti bestial

E30_Power 11-09-09 10:22

Arata bestial:> Nimic de comentat!!! Sa iasa cum iti doresti, multa bafta:)

roGan 11-09-09 10:22

ia zi migule cand vii prin bucuresti?;);)

WolfTown 14-09-09 19:41

ma eu la bucuresti vin poimaine dar vin fara mig m-am lecuit si nu vreu sa raman fara proiectoare si fara oglinzi kit ca sunt 2 tipuri de oglinzi diferite una de matza si una habar nu am:))

roGan 15-09-09 18:53

aha, am inteles... cand vii suna-ma poate ne vedem prin bucuresti, eu am ramas fara masina iar, pentru ca vreau sa dau motorul jos... din pacate s-a intamplat ceva foarte grav si nu-mi mai permit sa mai bag bani o perioada cam indelungata de timp.... din pacate am avut un vis, dar s-a spulberat foarte foarte rapid... asta este acum... am masina facuta bucati nimica nu e calumea:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

sprinter 15-09-09 19:00

Poate ne intalnim si noi sa imi povestesti ce si cum...

roGan 15-09-09 19:07

poti veni pe la mine daca vrei... si vorbim

WolfTown 15-09-09 19:35

ia zi rogan ce sa intamplat? zi pe pm ce ai incercat s ce nu tio iesit?!!!

sprinter 15-09-09 19:42

Hai ne auzim la un telefon, si vin ... e ok ?

roGan 15-09-09 19:43

astept ::cry:

DJSeba 16-09-09 13:45

ce s-a intamplat mai Rogan zine si noua ca ardem de nerabdare

roGan 16-09-09 17:41

a trebuit sa dau motorul jos, aveam 2.0 si a trebuit sa-l dau jos pentru ca nu-l mai pot plati... a trebuit sa ma mut singur intr-o garsoniera si platesc foarte mult acolo pentru o singura persoana... problema e ca am dat foarte multi bani si nu am nimica momentan pe masina... sper ca macar clima si obc-ul sa le fac sa mearga dupa ce pun 1.6-le la loc... :cry::cry::cry:

xerex 16-09-09 23:12

Ba tu eshti dus rau sa mor eu daca am vazut asha ceva,,,si apropo MS K MAI SUNAT SA-MI DAI NR ALA DE TELEFON??..asa te-am ajutat si eu pe tine...dupa cateva zile,,,

cristyan_mdk 17-09-09 20:40

Quote:

Originally Posted by xerex (Post 2646182)
Ba tu eshti dus rau sa mor eu daca am vazut asha ceva,,,si apropo MS K MAI SUNAT SA-MI DAI NR ALA DE TELEFON??..asa te-am ajutat si eu pe tine...dupa cateva zile,,,

laure impuscate :lol:, am glumit las ca gasim noii o solutie , eu cu 1,6 nu te las , dar nu mai fii cu inima stransa , ca nu rezolvi nimic.

WolfTown 18-09-09 17:08

ma rogan tata nu fi suparata sunt sigur ca o sa fie bine toti trecem prin crize.... dar ia spune cat ai avut motoru pe masina tio placut feelingu de 6 cilindrii?!! hai ca iti tin pumni sa gassti motor si sa te rezolvi sa iti fie bine

roGan 20-09-09 10:38

rog un moderator daca se poate sa stearga acest thread...

roGan 02-10-09 22:31

am scapat cat de cat de probleme, si am ales sa reiau acest thread deoarece nu pot sta deoparte de aceasta pasiune;) am stat si m-am gandit foarte mult si am vrut sa vand masina, dar acum nu pot sa o mai vand mi-e prea greu sa renunt la aceasta masina... am facut ceva modificari la ea vara aceasta dar sper ca pana la urma pana la sfarsitul anului s-o fac cu totul... lista continua... o sa vin cu poze saptamana viitoare si cu ce-am mai facut... acum am 1.8is apropos de care sunt foarte foarte multumit. trebuie sa schimb bujiile, niste role intinzatoare, o curea si ambreiajul. dar in rest motorul merge foarte bine am venti de la bucuresti in seara asta si am mers cu 120-130km/h iar pe obc consumul de benzina in 128 km a fost 7,2% iar acei 28km au fost prin bucuresti, sunt foarte multumit de consum si d cum trage motoru'... urmeaza si o admisie si un soft, dar in curand ...

bmw_motorsport 02-10-09 23:02

bravo boss...ma bucur sa aud asta....stai linistit ca toti avem probleme....dar incet incet....trecem peste...pana una alta bucura-te de consumul redus;) si la cat mai multi km fara probleme
bafta

roGan 02-10-09 23:07

merci mult de tot pentru urari boss, poate ne mai vedem si noi odata sa mai stam de vorba sa mai prmesc si eu niste sfaturi de la cineva cu mai multa experienta :)

bmw_motorsport 02-10-09 23:10

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2687693)
merci mult de tot pentru urari boss, poate ne mai vedem si noi odata sa mai stam de vorba sa mai prmesc si eu niste sfaturi de la cineva cu mai multa experienta :)

maine sunt la bucale....call me si stam de vb un pic...nu stau prea mult...doar in vizita la mama 0765 826 350....
p.s:iau si 2 gume?:D:D

roGan 02-10-09 23:13

am venit si eu la buzau... pe la locurile natale ;D ce pkt ca nu ne putem intalni... poate trec eu pe la ploiesti odata, te sun sa ne intalnim :D

bmw_motorsport 02-10-09 23:18

oricand boss....era bine in seara asta...ca e ceva actiune...asa probam si noi Is-urile...sau poate maine daca nu ai ce face....eu oricum in seara asta nu ma duc....dar maine 99%da...asa ca ne auzim

roGan 02-10-09 23:35

vedem noi ce facem cum facem si cand facem... dar clar e ca trebuie sa fac rost de 2 cauciucuri :D cand o fi :P

Ginu 02-10-09 23:36

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2687600)
am scapat cat de cat de probleme, si am ales sa reiau acest thread deoarece nu pot sta deoparte de aceasta pasiune;) am stat si m-am gandit foarte mult si am vrut sa vand masina, dar acum nu pot sa o mai vand mi-e prea greu sa renunt la aceasta masina... am facut ceva modificari la ea vara aceasta dar sper ca pana la urma pana la sfarsitul anului s-o fac cu totul... lista continua... o sa vin cu poze saptamana viitoare si cu ce-am mai facut... acum am 1.8is apropos de care sunt foarte foarte multumit. trebuie sa schimb bujiile, niste role intinzatoare, o curea si ambreiajul. dar in rest motorul merge foarte bine am venti de la bucuresti in seara asta si am mers cu 120-130km/h iar pe obc consumul de benzina in 128 km a fost 7,2% iar acei 28km au fost prin bucuresti, sunt foarte multumit de consum si d cum trage motoru'... urmeaza si o admisie si un soft, dar in curand ...

1.8is :X Motor mai mare se merita doar de la 2.5 in sus..parerea mea!
Cu un soft sa vezi ce bine o sa`ti traga dak e bine pus la punct motorul!
Astept sa vad ce admisie pui k si eu vreau sa pun dar bugetul este redus datorita autoblocantului!

roGan 02-10-09 23:41

momentan sunt redus/constrans pana la maxim... astept sa scap de datoriile de acum si pe urma vad ce pot face :D intr-adevar un 2.0 24v nu se ridica la asteptarile unui astfel de motor pe cand 1.8is chiar se ridica la asteptari. imi place enorm de mult pana acum.

Skillzu 03-10-09 02:02

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2687772)
momentan sunt redus/constrans pana la maxim... astept sa scap de datoriile de acum si pe urma vad ce pot face :D intr-adevar un 2.0 24v nu se ridica la asteptarile unui astfel de motor pe cand 1.8is chiar se ridica la asteptari. imi place enorm de mult pana acum.

1.8is e mai usor ca 2.0 24v de valve, si se tureaza mai repede, dar niciodata cu nici un soft si nici o admisie nu o sa recupereze cuplul celor 6 clinidri.E ca diferenta intre un turbo si aspirat.Singurul lucru care mi se pare decent la 1.8is e ca e rezistent.Fata de un 6 cilindri.Aici vorbind de un tratament barbar.
In rest, nici consum, nici sunet, nici perfomante, nici o satisfactie per-total, in comparatie cu un 6 cilindri in minitle lui.

**vorbesc de un 1.8is si de un 2.0 la nivel de hartie, adica teoretic.Ca sunt sanse sa gasesti un 1.8is in mintile lui, si un 2.0 omorat rau, dar si invers, si atunci rezultatele nu sunt relevante.

roGan 03-10-09 10:55

poate ai dreptate skilzu, dar am avut si eu pe masina 2 motoare 2.0 24v si din punctul meu de vedere nu se compara 2.0-le cu 1.8is-u, parca e altceva is-u:D

e36adigolan 03-10-09 14:50

pai da barosane e in lume lui IS.. la 2.0 incepe alta generatie!!! i.ti zic yo ca.m avut 320 si nu am avut noroc sa ma faca frun is... nu mai are rost sa zic ce si cum ca explicat destul de bine Skillzu...

dany85 03-10-09 17:38

rogane, ma bucur ca in sfarsit ti-ai gasit motor. multumesc mult de obc, e altfel acum cand iti vezi si consumul...prin bucuresti cat iti arata? mie la 2.0 la mers normal 11.4 in aproximativ 35km cu aglomeratie medie...dar aseara am prins aglomeratie in crangasi si a crescut la 13(1 ora de la romexpo pana la Cora Militari) mai mult am stat pe loc... chiar sunt curios de diferenta de consum in bucuresti intre 1.8 is si 2.0 24 v vanos. si nu uita de jante!!! le astept cand o sa-ti revii cu banii, sa dea Dumnezeu cat mai repede, ...sa imi revin si eu...numai bine si spor la bani!

cristyan_mdk 03-10-09 17:50

Quote:

Originally Posted by dany85 (Post 2689405)
rogane, ma bucur ca in sfarsit ti-ai gasit motor. multumesc mult de obc, e altfel acum cand iti vezi si consumul...prin bucuresti cat iti arata? mie la 2.0 la mers normal 11.4 in aproximativ 35km cu aglomeratie medie...dar aseara am prins aglomeratie in crangasi si a crescut la 13(1 ora de la romexpo pana la Cora Militari) mai mult am stat pe loc... chiar sunt curios de diferenta de consum in bucuresti intre 1.8 is si 2.0 24 v vanos. si nu uita de jante!!! le astept cand o sa-ti revii cu banii, sa dea Dumnezeu cat mai repede, ...sa imi revin si eu...numai bine si spor la bani!

Rogane ma bucur pt tine ca esti multumit , te astept pe la mine sa stam de vorba cu ce mai avem de facut la masina . bafta .

roGan 03-10-09 18:01

stii doar ca tie trebuie sa-ti multumesc pentru ceea ce-am acum pe masina :D
urmeaza o perioada mai grea cu masina

cristyan_mdk 03-10-09 18:03

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2689467)
stii doar ca tie trebuie sa-ti multumesc pentru ceea ce-am acum pe masina :D
urmeaza o perioada mai grea cu masina

Stiu ce urmeaza dar asta e , si eu sunt mai rau decat tine cu masina , dar asta e toate la timpul lor , macar timp frumos sa mai prindem :cry:

roGan 03-10-09 18:03

Quote:

Originally Posted by dany85 (Post 2689405)

eu am consum mediu pe obc oras cu afara 8,6l/100 dar mers cat de cat sportiv :D mie imi convine foarte mult, in oras in bucuresti in aglomeratie rau de tot, mi-arata obc 11.8l/100km iar in afara la mers 120-130km mi-arata 7,3. sunt f.multumit.

roGan 03-10-09 18:05

crysty daca tot am inceput, macar s-o ducem la bun sfarsit sa fie totul in regula, am rezolvat-o cred eu pana la urma cu banii aia de ii voiam eu :D :) am avut un pic de noroc... Trebuie sa prindem vreme buna:) o sa facem noi cumva:)

All times are GMT +2. The time now is 05:07.

- Copyright 2026 4Tuning