Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

bodyspeed 16-06-07 16:43

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

dar.. de ce .. bea.. anumite femei...desi se maturizeaza...mai repede..
cateodata se comporta ca niste copile.....mie imi plache....dar poate in acele.. momente..vrei sa dea dovada de maturitate fata.....

Magos 19-06-07 00:09

in ce context - o femeie care bea???
cantitativ?
sau calitativ?

Mustang 19-06-07 00:12

ce treaba are asta cu varsta ?? sau cu topicu' ?

bodyspeed 19-06-07 08:45

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 955024)
in ce context - o femeie care bea???
cantitativ?
sau calitativ?

era vb de bea... bea69.. :-P
citeste inca odata ca nu avea legatura...cu bautura..

Bea69 19-06-07 10:50

bogdane..ai grija k te alegi cu belele p cap din cauza userului meu :D :D :D
si ontopic:acum nu demult mi-a zis cineva..mai priceput k mine...k virsta reala nu are absolut nici o legatura cu aia p kre o simti k ai,indiferent d faptul k esti barbat,sau femeie,unii refuza cu vehementa sa se maturizeze,si se gindesc numai la joaca si la 30 d ani...altii la 23 deja traiesc k pensionarii..si gindesc la fel.de aceea eu zic k tre sa te uiti d 2 ori la o persoana,si nu o judeca dupa virsta,sex,sau locul lui/ei din societate...k poate o sa ai niste surprize d numa' ;)

bodyspeed 19-06-07 20:52

si ce daca..:D nu e nimic..nu pot sa scriu 69 nustu de ce :D
deci bea69 .............>> to the subject. klar ca nu te poti lua.. dupa varsta ..dar cu maturizarea trebuie sa dea semne.. ca e pacat ca trece vremea.. si nu ai realizat nimic.. decat sa imbatranesti.. avand .. multe ocazi sa reflectezi si sa raspunzi ..cu maturitate la ce iti ofera viata.. bine... rau.. greu ...usor ..

Quote:

Originally Posted by Bea69
...k virsta reala nu are absolut nici o legatura cu aia p kre o simti k ai,indiferent d faptul k esti barbat,sau femeie

dap.. buna partea aia.. cu varsta.. :-)

tune_AKj 19-06-07 21:20

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 945937)
dap.. ai dreptate bea69..
acel baiat de 22-23 de ani..chiar are ceva in cap daca este cu o fata cu 10 ani..mai mare.ca din greseala nu se intampla.. si apoi sa se inteleaga.. chiar se vor intelege.. ca pustanu... o respecta pe ea.... nu banu.. sa faca mai mult decat X, ca ala..de 35 de ani..;)

dap..de acord cu tine...e adevarat ca sunt <raritati> acei baieti...dar EXISTA....

Bea69 20-06-07 21:09

sustin si eu....;)

dexter_20 21-06-07 01:14

si acel barbat trebuie sa fie foarte intelegator daca ea are si un copil...cunosc caz asa ca nu trebuie sa imi sariti in cap si...da ei chiar se inteleg ffffff bine! chiar daca el e taximetrist si ea invatatoare

Turbo110 22-06-07 00:33

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 945167)
nu uitati si de cazurile femeilor disperate si frustrate care sar pe primul pusti care-i da atentie si cand vor sa se desparta se sinucide =)) (ea nu el...:D)

sunt si cazuri...cunosc cel putin 1

vai domnule, dvs cred ca ati fost in scoala primara cu freud , sau cu vreun scriptar din atichitate . pariem cu martori ca la 22 de ani am mai multe petrecute in viata amoroasa decat sustineti dvs in focul dvs lautric .
Va multumesc pt timpu acordat si pt intelegere.

BEA69 esti prea mare miez >:D< :* :X . fiecare isi cauta cea ce simte ca are nevoie , va ascundeti dupa perdelute , vb cu subintelesuri si nu e frumos :)) eu am plecat de la o fantezie si sa ajuns departe rau .

aleks 22-06-07 13:52

so... revin, fete mai mici 4fun, fete mai mari 4 biiig time fun ;)
nu glumesc :)

Bea69 23-06-07 16:55

fantezie...huh????:D :D :D si kiar atat d departe???? asa pateste omu' daca se joaca cu focul...;)

andrei.badea 24-06-07 00:06

Nu conteaza dak e mai mare sau mai mik. Conteaza sa te simti bine in compania ei.

gavrila 24-06-07 03:26

ba din cate am patit io....palea mai mici le`am considerat foarte proste.....palea mari le vezi cu alti ochi...asa ca o dama mai mare io zic ca te intelegi mai bine cu ea

andrei.badea 24-06-07 15:12

Quote:

Originally Posted by gavrila (Post 964033)
ba din cate am patit io....palea mai mici le`am considerat foarte proste.....palea mari le vezi cu alti ochi...asa ca o dama mai mare io zic ca te intelegi mai bine cu ea

Depinde, stiu nijte tipe la 16 ani care au gandirea unora la 25 de ani. Ramai :shock: cand le auzi. si sunt fete serioase.

aleks 29-06-07 13:56

si astea de 25 bat campii cu gratie...
ma rog, nu generalizam, da' stiu eu niste exemplare, de te doare capul....

robertzEL_bz 14-08-07 03:00

k sa nu fie offtopik..... hmm nujt...eu am avut mereu prietene mai mari k mne.....in primul si primul rand....nu prea abereaza k astea mici....si e si altceva ... vb altfel cu ele...e altceva...pe knd cu astea mici pline de fitze toate in ziua de azi de n`ai lok de ele ...se uita numa la ce masina ai.... si etc ...la ele nu se mai uita....deci astea mici knd scapa in loome se cred cele mai mari frumuseti....sincer acum

Magos 14-08-07 03:44

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 964378)
Depinde, stiu nijte tipe la 16 ani care au gandirea unora la 25 de ani. Ramai :shock: cand le auzi. si sunt fete serioase.

pacat.. traim intr-o lume unde nu mai exista varsta copilariei... cand esti mic vrei sa fii mare, si incepi sa te maturizezi devreme... si cand ajungi la o varsta... ai da absolut orice sa fii copil, si totul sa fie roz ca atunci, sa nu ai grija zilei de maine, sa nu stai pe ghimpi ca daca pierzi locul de munca, ramai pe drumuri si altele...

eu una, personal, am preferat baietii mai ... mici...
pentru ca nu erau la fel de realisti si "periculos" de seriosi... dar acum m-am lovit chiar de ultima calitate care m-a legat de ei... acum, cand cred ca dau de oameni seriosi, nu ii mai recunosc de cei neseriosi... am stat prea mult timp intre ei si... eeeh.... time for change!

robertzEL_bz 14-08-07 05:38

asa e..... nu mia exista copilarie dekt pana la maxim 12 ani..:P

Magos 14-08-07 06:37

... pacat

Mustang 14-08-07 16:51

Nu stiu ... dar inca simt ca cele mai mari merita mai mult efortul.

robertzEL_bz 15-08-07 05:13

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1046519)
Nu stiu ... dar inca simt ca cele mai mari merita mai mult efortul.

asta asa e....park arata mai bine o fata mai inalta dkt una mai micutza de inaltime...

Magos 15-08-07 05:57

x-( da alea mici ce au frate??

robertzEL_bz 15-08-07 05:59

hmm alea mai mici au prea multe fitze!!!!!

Magos 15-08-07 06:01

:oops::oops::oops::oops:aaaa... doamnee....
se vede ca e 6 dimineata...
dupa cateva ture prin oras sunt capie....
eu ... am inteles (nu stiu de ce) ... mici de inaltime...

robertzEL_bz 15-08-07 06:07

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1047512)
:oops::oops::oops::oops:aaaa... doamnee....
se vede ca e 6 dimineata...
dupa cateva ture prin oras sunt capie....
eu ... am inteles (nu stiu de ce) ... mici de inaltime...

si chiar dak ar fi mici de inaltzime....uite un ex pt mine o fata mik de inaltzime nu ar fi buna ....cum as arata eu ( 1.90) cu o fata de 1.50.......

Magos 15-08-07 06:22

=)) stiu cum e... am av un prieten de inaltimea ta, si eu am 1 56 =))

Mustang 15-08-07 13:17

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1047493)
asta asa e....park arata mai bine o fata mai inalta dkt una mai micutza de inaltime...

Ma refeream la varsta. ;)

robertzEL_bz 17-08-07 06:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1047965)
Ma refeream la varsta. ;)

dapz si eu m`am referit dupaia la varsta....unde am zis k alea mici sunt pline ...pline de FITZEEE... parerea mea...

Magos 17-08-07 07:33

stiiiim....
doar ca radeam de tampenia din capul meu ;))

robertzEL_bz 17-08-07 07:34

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1051140)
stiiiim....
doar ca radeam de tampenia din capul meu ;))

;))) :P :P :*

Mustang 17-08-07 14:35

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1051131)
dapz si eu m`am referit dupaia la varsta....unde am zis k alea mici sunt pline ...pline de FITZEEE... parerea mea...

Nu toate ...
Sunt exceptii ...

Oxide 17-08-07 18:15

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1051708)
Nu toate ...
Sunt exceptii ...

prea putzine exceptziile...;)

platon911 17-08-07 19:27

de ce astea mici si virgine sufera de nu mai pot de ele!!!? nu zic toate sa nu se inteleaga gresit!!!dar majoritatea incepand cu 14-15 ani.......k dupa ce l-au scapat pe Nea Gigi in ele gata s-a rupt filmu....se desteapta si ele,park is mai mature ;)

Mustang 17-08-07 22:59

Pai ... cica se maturizeaza ...
Dar unele raman la fel de cretine si de basinoase.

Magos 18-08-07 05:34

...iar antecedente???

sebaaa 18-08-07 06:47

eu am ramas frapat de suferinta si fitzele interminabile ale fetelor cat si a unor baieti de 14-16 ani..
cum sa suferi , la nici 14 ani???
cum sa fii baiat, sa ai 17 ani si cand mergi la mare sa te dai cu placa inainte de a iesi pe plaja si sa nu intri in apa decat pana la glezna sa nu iti strici freza??
cum sa umbli cu "gagic" de peste 25 de ani cand ai 15 ??
ce or vedea aia la ele ..nu pot sa imi explic
we live in a fucked up world..
pai daca as avea eu 25 de ani si vine o pustoaica d-asta fitzoasa,la nici 16 ani , la mine nici sa o scuip nu merita.. se crede ea mare diva ca sa umble cu masina sau ce.. sigur..exista cateva fete de 15-16 ani care arata intr-un mare fel (eu avand 19) si nu mai au loc pe strada de cate fitze au.. la 16 ani ele au pretentii in legatura cu masina..si au ajuns deja sa stie cat costa una alta.. nu stiu precis, unele nici macar aproape..dar pe unele le nimeresc..incredibil..au ajuns sa se uite si la cat costa masina , nu numai daca ai sau nu...

Magos 19-08-07 21:25

mda..incredibil, dar adevarat!!!! :(

robertzEL_bz 20-08-07 04:14

ce ma...dak nu ai masina ...cel putzin peste 20.000 nu se uita la tine...da intrebarea e cne se uita la ele?:))) mia bune sunt astea mari ...adik au minte ceva mai multa in kap...sa fim serioshi;) cel putzin eu nu suport fetele kre se uita la masina ma jur k o sa`mi iau si un lastun dak mai gasesc :))) sa ies cu ala sa vad dak agatz ceva:))))

Magos 21-08-07 06:17

cine a zis ca cu o dacie 1310 nu agati nimic?? :))
=))
aseara un seria 5 si un rx-8 am agatat =))
bine, ca era masina plina de gagici :>

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning