![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Foarte buna alegerea la jante ...chiar ca sunt rare ...8j cumva?
|
7j sunt cu et 44
|
Vin bine noile jante...un singur lucru nu-mi place la masina ta: stopurile...dar daca tie iti plac e ok!
|
Sincer nici mie nu-mi mai plac de nicio culoare, dar momentan nu am gasit altceva mai ok pe negru, stopuri cu rosu nu pun nici mort.
|
Foarte frumoase ! le-ai luat pana la urma :D . Sunt cele de pe astra albastra , nu ?( avea JRB la numar )
|
Nu, nu de la el, el vroia mult...am gasit o alta combinatie...
|
1 Attachment(s)
Quote:
cred ca sunt cele mai frumoase pt astra g! |
1 Attachment(s)
mai degraba m-as orienta la astea:
|
Ce bine ii sta cu jantele astea! Mai multe poze daca se poate :D
|
foarte ok si acel model cu semnalizarea alba!este mai OEM!8)
|
10 Attachment(s)
Azi am montat noile anvelope:
Good Year Eagle F1 215/40/ZR17 83Y - Made in Germany Impresii dupa vre-o 500km sa se rodeze putin... Poze: |
Quote:
Sunt foarte bune si pe carosabil ud :D |
liviu, ba din contra, se uzeaza mai repee V-urile in general, si da asa este sunt foarte bune pe asfalt ud, de exemplu...in seara asta am avut ocazia sa le testez pe drum cu apa din abundenta, se comporta foarte bine, nici nu simti cand treci prin balti, nu te infraneaza, nu trage intr-o parte daca dai doar cu o roata intr-o balta, franarea este foarte eficienta..
|
Quote:
Oricum sa le porti sanatos ! |
2 Attachment(s)
In curand piese noi:
Stopuri precum cele din poza de mai jos doar ca ce e rosu va fi fumuriu si va fi o combinatie alb-negru Door pins(parca asa le zice) cromate cu 2 inele negre Poze reale dupa ce vin si le montez...pana atunci 2 poze pt preview |
Pe zi ce trece masina capata o forma cat mai aproape de perfectiune:D
|
Quote:
|
N-am luat pe led pentru ca cele asa zise dectane(care numai cutia mai e dectane, in rest sunt niste mizerii) sunt foarte proaste, se bulesc controlerele ledurilor si incep sa arda leduri sau chiar sa nu mai trimita deloc semnal catre leduri. Ce as mai fi vrut eu de la depo sau fk(care ar fi mai ok si nu prea apar probleme la ele) nu gaseam pe stock de unde puteam sa-mi iau, asadar am fost oarecum constrans sa le iau pe astea, zic oarecum pentra ca imi plac ca model singurul inconvenient este ca sunt cu becuri, dar deja ma gandesc la o solutie de a pune in locul becurilor leduri.
Referitor la pini ai PM |
Cauţi SMD-uri pentru becurile din dotare şi ai rezolvat problema.
|
Quote:
cu smd.uri pe semnal s.ar putea sa clipeasca mai des |
Nu si daca pun canbus
|
Exact!
Astfel, instalaţia vede acelaşi consum şi totul este ok! :-) |
Il admir aproape zi de zi,arata foarte bine..
|
8 Attachment(s)
Cam asa arata noile stopuri montate...
|
Arata super bine,o vad mereu pe la luckoil.
|
Felicitări pentru noile achiziţii dar contrastul este prea mare între negru şi cromul ăla cu geam clar. Dă senzaţia de stop spart.
Celelalte, le ai de vânzare? :-) |
da, andi le dau, stii pe cineva interesat de ele?
|
Ce bani doreşti pentru ele?
|
10 Attachment(s)
Am pus leduri de 7,5w pe pozitie/stop frana , bec cu leduri 5050 pe marche-ariere(13 leduri pe fiecare) si pe ceata(18 leduri pe fiecare), iar pe semnalizare am pus becuri cromate.
Cam asa arata: |
Felcitarile mele,dau un efect super frumos aceste becuri:).
|
Quote:
Imi poti spune pe pm de unde le-ai luat si cat ai dat pe ele? |
ai PM
|
Intre timp am facut ceva schimbari pe partea de audio:
Am schimbat MP3-ul sony cu un Alpine CDE-135BT cu urmatoarele specificatii: adio CD cu Bluetooth Parrot,doua intrari USB , Made for iPhone and iPod si compatibil Nokia Made for iPhone and iPod - puteti conecta un iPhone/iPod direct la portul USB compatibil cu aplicatia vTuner pentru iPhone (radio prin internet cu control direct din unitate) Works with Nokia - puteti conecta un telefon Nokia la portul USB pentru a reda muzica din telefon putere : 4 x 50 W tuner FM cu RDS modul bluetooth Parrot (bluetooth V3.0) functie A2DP/AVRCP player CD compatibil cu : CD, CD-R/RW , CDDA, MP3 , WMA , AAC port USB pe panoul frontal si pe spate (cablu prelungitor inclus) pentru redare MP3 , WMA, AAC (sistem FAT 12/16/32) reglare nivel subwoofer : 0 la +15 selectare faza subwoofer (0°/180°) filtru High Pass : Off / 60 / 80 / 120 / 160 Hz filtru Low Pass : Off / 60 / 80 / 120 / 160 Hz egalizator presetat : Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical, User Setup egalizator parametric cu 3 benzi control nivel bass : -14 la +14 dB control frecventa centru bass : 60 / 80 / 100 / 120 Hz control latime band bass (Q): 4 optiuni (0.5 =narrow, 1.0 =medium, 1.5 =medium, 2 =wide) control nivel medii : -14 la +14 dB control frecventa centru medii : 500 / 1k / 1.5k / 2.5k Hz control latime band medii (Q): 4 optiuni (0.75 =narrow, 1.0 =medium, 1.25 =medium, 1.5 =wide) control nivel inalte : -14 la +14 dB control frecventa centru inalte : 7.5k / 10k / 12.5k / 15k Hz control latime band inalte (Q): 2 optiuni (0.75 =narrow, 1.25 =wide) functie Loudness display LCD iluminare butoane selectabila : 4 culori pentru tasta principala ( albastru , verde , rosu , portocaliu ) , 2 culori pentru restul de taste (rosu , verde) preout : 3 (4V , fata/spate/subwoofer) intrare AUX frontala (3.5mm jack) pregatit pentru comenzile de volan (necesita adaptor) compatibil telecomanda (optional , RUE-4202) functie mute functie Quick Search panou frontal detasabil intrare dimmer iesire remote pentru amplificator Deasemeni am schimbat si amplificatorul pe 4 canale crunch cu un Focal solid 4 cu urmatoarele specificatii: amplificator stereo 4 canale, clasa AB disponibil in 2 culori (negru si rosu), carcasa din aluminiu putere RMS (CEA) 4 x 75W la 4 ohmi 4 x 100W la 2 ohmi 2 x 200W la 4 ohmi, in punte raport S/N, 1 Watt, >80 dB (A) THD+N la 4 ohmi: 0,02% (50Hz) raspuns in frecventa: 10 Hz - 60 KHz filtru low pass 50-150 Hz (12 dB/octava) filtru high pass 50-150 Hz (12 dB/octava) sigurante: 2 x 25A telecomanda gain pe fir dimensiuni: 45 x 300 x 200 mm Acum sistemul este compus din Mp3 Alpine , difuzoare usi Focal Polyglass, Subwoofer Focal, Amplificator subwoofer Focal, Amplificator difuzoare usi Focal. Poate zilele urmatoare fac ceva poze si un filmulet cu sculele puse la treaba, traba pe care o fac zic eu FOARTE bine! |
Quote:
salut, cum ti-ai facut stopurile ? :D |
Le ce anume te referi cand intrebi "cum ti-ai facut stopurile?" ?
La cum le-am innegrit? la iluminare?...etc? Azi masina intra la o modificare care vroiam s-o fac demult.... conversie de la AC la climatronic...poze dupa montaj. |
6 Attachment(s)
Am terminat de sfacut swapul de la AC la Climatronic
Am schimbat inclusiv iluminarea la comanda climatronicului, in poze ce se vede portocaliu este da fapt rosu, ce-i drept putin mai deschis decat cel de la mp3, dar in realitate diferenta nu e atat de mare. Poze: |
Quote:
|
felicitari domnu'!arata si ff bn,iar in + este si mult mai eficient decat manual.
|
Quote:
@marius, mai mult pt junior am pus clima, pt ca nu reuseam niciodata sa fac o setare calumea din rotite vara sa nu "bata" aerul rece nici prea rau, dar nici sa mor de cald, ma saturasem sa tot apas pe butonul de AC ON-OFF. Si da, arata si mult mai bine consola acum cu clima decat cu AC. |
frumos ce ai facut tu pe aici, dar consider ca lampile trebuia sa le lasi rosii, asa ai stricat frumusete de lampi si mai aveai si putin contrast :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning