![]() |
Re: Liberty Parade Printre ''nebunii''
toti nu dar o mare parte da:D!!!vor fi acolo! sau asa sper!
|
Re: Crazy Drivers la MARE!!!
eu va astept:) in cta nu plec nicaieri:)
|
Eu ma duc spre mare pe 4-5....k pana atunci nu sunt fonduri..salariu e km p 31:Ddeci...poate ne vdm p acolo....
|
ehh....era frumos sa mergem toti odata....sa facem un convoi crazy drivers pe autostrada...nu care cum poate :(
|
cam pe 28 era super daca plecam...prindem shi Liberty Parade... shi vin mai multi....
|
shi eu sper ca voi fi acolo...
|
eu bifez prezent ca oricum planuiam sa merg la mare in perioada aia
|
si eu propun cam tot pe data de 28- sa prindem si party de la Liberty Parade
|
Plecarea mea catre mare e abia pe 6 August..
|
Quote:
|
crazy drivers pe autostrada ce bine suna poate chiar o sa fie daca ne intelegem un pic :)
|
si cum ziceam eu va astept aici:)
|
Fraticaa Au Mai Ramas 9zile....facem Naiba Cva Ca Sa Merem Toti Astia Care Au Mai Ramas In Bucuresti?
VA ROG EU DIN TOT SUFLETU CA NU AM CHEF SA RAMAN ACASA:sad: .....si cei care nu au masina merg cu cine are si pun si ei bani de benzina/motorina/gpl |
Re: Intalniri
mai am 2 locuri in masina... cine vrea sa vina cu mine si vrea sa dea cu capu d tetiere sa imi spuna :D
|
eu merg numai sa mai gasesc pe careva din moldova k nu prea imi permit sa fac 2 plinuri din banii mei + cheltuieli la mare....
|
daca gasesc 4 persoane cu care sa merg e bine... k nu prea imi permit sa platesc benzina de unul singur ca mai sunt si cheltuielile pe la mare....
|
bun da cineva din bucuresti nu vrea sa merga nimeni?:sad:
|
Quote:
p.s. eu o sa fiu pe acolo! da nuj daca cu masina sau fara ca depinde de finante!nu de alta da e ieftin personalu :) (glumeam), oricum eu voi fi la mitingul aviatic de la kogalniceau! |
nitro m`am abonat gata :D sper sa nu ma uiti :>
|
Pana la urma se mai stie ceva de BC?
|
pai se zicea ca se merge cei din sv am stabilit ca mergem ! acu nu mai stiu care si cum ajunge...
|
Sper sa schimb toba intermediara si finala pana duminica k nu se poate circula cu ea in starea care e. Sper sa rezolv maine cu toba
|
Quote:
|
da mey da eu ziceam sa mergem mai multi nu sa ne intalnnim acolo
|
Quote:
avioanele sunt o mare pasiune de a mea! intelegetima ...sunt si eu student la aeronave :P!!! |
aiurea in loc sa merem in satra merem inprastiati....eu cred ca ma duc cu Trickz...
|
dapz....ma inscriu shi io.......poate mai plusez shi cu cateva fethe:D:D.....noi sa fim sanatosi si restu le rezolvam......
norok |
N-am vazut nicaieri anuntata data sau ora...
|
Hai ca devine interesant daca aduci si fete.....ce ziceti ar reusi sa o convinga cineva si pe yamyra sa vina cu noi la mare...ar fi o chestie...nu de alta dar da bine masinuta ei in coloana :)
|
cine are loc in masina?? ca vreau si eu sa merg :) nitro ... dak mai ai loc pt tine-l :)
|
Quote:
|
La Bacau nu mergem datorita faptului ca este la mare. Ne auzim saptamana viitoare cu Alex si vedem cum facem.
|
Quote:
Pana ce am coborat din camera tu erai departe :D . Acu` sunt in Mangalia 2 zile si luni ajung si eu acasa (in sfarsit). |
cum mai ramane cu intalnirea noastra???
sapt asta si eu si YGB avem nunti de stricat cu prezentele noastre, asa ca poate o lasam pe cealalta saptamana.. asteptam pareri si propuneri. nu-i musai sa ne vedem la BC. Putem mere si la Iasi sau poate veniti voi la SV. Aici avem un loc beton unde ne putem da in liniste... |
A zis cineva ceva de Iasi?:twisted: :lol:
|
hai sa incingem o intalnire bazata... numai ca masina mea intra la modificari. dar vedem noi...
|
Quote:
|
Salut la toti , ce ma e nou prin club ? va intalniti sambata la odn? poate vin si eu am un picior in ghips mie cam greu sa ma deplasez daca da poate vin si eu
|
da pt suceava ramane acelasi loc si aceeasi ora ! odn 17:30! te asteptam
|
Spre sfarsitul lunii august poate facem o intalnire si la Iasi ca acum multi sunt plecati in vacanta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning