![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
Bijuterie scunul.Imi poti spune cat a costat?
|
ti-ai luat mobila noua? :lol::-P
|
Quote:
scaunul a fost aprox 600e Quote:
|
Ca centuri?? Ce vei folosi?
|
Quote:
Arata intr-un mare fel , este ceva confortulet in el ? |
Quote:
este cel mai confortabil scaun in care am stat. Are o sustinere toatala a corpului iar pozitia este fff relaxanta. Acum ma chinui cu instalarea lui, deoarece nissanul nu este foarte inalt si scaunul trebuie montat cat mai jos cu putinta pentru a avea loc si de casca :) Quote:
|
Dupa o sapt intreaga de munca la montarea scaunului, am reusit :D am modificat suportii in fel si chip dar pana l aurma , scaunul este instalat. Acum urmeaza sa scot termostatul in aceasta seara deoarece masina se incalzeste foarte tare cand este abuzata, si termostatul NISMO nu cred k isi face treaba asa ca il voi scoate si voi lasa traseul de apa liber. Am montat si un electro ventilator care sper sa-si faca datoria. Ramane de vazut. Maine urmeaza sa scot si diferentialul pentru a-l suda
|
O poza cat o mie cuvinte
|
Pe mine tare ma roade gandu si visu la un s13/s14 frumos facut pentru :> .... , dar aici se pare ca o sa fie o problema extrem de grava daca tu nu incapi si te-ai chinuit eu la 2m ai mei ce naiba fac scot casca prin plafon sau indoiesc plafonu :lol:
Hai sa vedem si pozele ca de vorbe suntem satuli. |
Nu am avut timp sa fac poze deloc. Ieri am muncit toata ziua, am sudat diful si am mai rezolvat mici probleme. Acum ramane sa rezolv o problema f mare si aceea de APA FIARTA ! la mers pe strada, sportiv sau nu , masina e ok apa la jumate si uleiul la 80-90 cum o dau in drift cateva minute cum apa pe rosu si uleiul 110-120 a atins chiar si 130 odata ( atunci nu stiam k a fiert ) . Termostatul l-am scos de tot, nici o diferenta. Astazi sper sa-i dau de cap, deoarece mai sunt putine zile pana la concurs si asa nu prea pot sa ma dau k ii coc motorul
|
Garnitura de chiuloasa ? sau poate chiar nu face fata ventilatorul care raceste radiatorul de apa.
|
nu cred sa fie garnitura , dak o alerg pe strada nu creste asa, doar in drift... oi vedea mai pe seara cand ajung cu ea la garaj. Sper sa nu fie garnitura sau ceva grav k iar nu apuc sa ma dau weekendul asta :( asa k tineti-mi pumnii :D
|
Spor la treaba ,sper sa gasesti problema. Eu trebuie sa imi fac curaj sa vad daca particip 'noob' .
|
Am rezolvat :D am stat aseara si am spalat cu detergent de aragaze si radiator si motor si tot. Am bagat apa cu presiune de furtun si in motor sa-l clatesc si in radiator si tot am stat o gramada + am montat electro ventilatorul pe interior , pe partea cu vascul si acum chiar se simte k lucreaza. Cert e ca aseara am scos-o in teste si NU A MAI CRESCUT APA DELOC :D mai am o mica mica problema de dat in nas dar se rezolva si aia , masina e UPP AND RUNNING :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=Qws6n6ODVRo dovada k masina merge :)))
|
Quote:
.....OOOOOOOOOOOOOOOO |
FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS:c suspensi ai pe ea? |
E bine ma nebune da de ce nu le zici ca masina pleca de la mine de la garaj si eram eu la volan :lol:
Nai vazut cum torcea masina ... ca o matza cand o mangai 8) Ma iubeste fata :lol: |
da si-au dat seama k erai tu dupa stilul agresiv =))))))))) si dupa skilul capatat de la Sushi :))))
|
sper sa nu te superi pe mine ca intervin,dar atunci cand ai umblat la motor nu i-ai facut o clisma preventiv pe circuitul de ungere si pe cel de racire? :rolleyes2
|
Bv fratimiu, felicitari, e mare lucru sa te dai cum o faci tu cand masina nu te ajuta deloc
|
Merci fratior, masina e ok , tre sa ne slefuim reciproc, e adevarat k trebuie mai multa putere si o turbina sa intre mai de jos, dar usor usor le facem noi pe toate + bucsaraia care e varza si masina are unghiuri noi la fiecare tura =))))
Scurt rezumat al acestui weekend : vineri seara : dus masina la parcare , dat de cateva ori, masina incepea sa incinga din nou, disperat si obosit mort la ora 1 l-am sunat pe Axela si l-am intrebat daca imi poate da un tunel, el mi-a zis k sigur si ca ma astepata, zis si facut m-a dus KNS acasa am luat masina si am plecat spre Axela, pe la 2 si ceva eram in pat cu speranta de a prinde niste ore de somn sambata : programul pilotilor incepea la 8.30 asa k la 8.30 fix eram in parcare cu tot cu tunelul pt vasc, m-am apucat sa montez totul pe acolo cand am observat k pompa de apa incepuse sa piarda putin putin, nici o problema in gnadul meu, spre sa ma tina weekendul asta k dupa o schimbam. Dupa cateva ture de traseu masina nu mai incingea deloc, eu fericit k ma pot antrena in voie, dupa multe ture am observat ca pompa a inceput sa piarda la greu. Trag masina in parcare resemnat dar fericit k am apucat sa ma dau macar atat. Stand realizez ca Axela avea motorul motorul de pe masina lui dat jos, il sun si-l rog sa-mi dea pompa imprumut, nu ma refuzat asa ca am plecat la el sa iau pompa de pe motor ( multumesc lui Catalin O. pentru ca ma dus si m-a adus foarte repede si ca mi-a facut rost de silicon pt garnituri ) intre timp l-am sunat pe Dan ,,Tarnafes" care era la circuit si l-am rugat sa se apuce el sa imi dea pompa jos ca sa mai castig timp, zis si facut , cand am ajuns pompa era demontata si motorul o astepta pe cea noua, le multumesc si baietilor care au venit cu ,,BUL" BMW E36 coupe negru , care m-au ajutat sa pun repede pompa si totul la loc. Torn apa dau drumu la motor, iar vad picaturi, am observat atunci k rola de la alternator imi rosese putin din furtun si tasnea apa si pe acolo, unul din baieti a venit cu ideea de a face un capac cu alt furtun pe care l-am prins cu soricei si asa masina nu a mai pierdut nici un gram de apa :D Am ajuns si la calificari printre ultimii dar nu m-am calificat deoarece inca nu cunosteam masina. Duminica: ziua a inceput cu o ploaie grava dar dupa un soare la fel de grav si arzator s-a aratat, m-am dat cat de mult am putut iar seara :D AM REUSTI SA INVAT MASINA ATAT CAT SA POT FACE MARE PARTE DIN TRASEU FARA SPIN !!! fericirea a fost maxima iar dupa am prins curja si m-am dat dupa baieti 3-4 masini chiar si 5 k BULu era in spatele meu, a fost grav sa pot sa ma dau dupa Traian Calin KNS si restul si asa am invatat mult mai bine trasele deoarece incercam se le copiez pe ale lor in totalitate. Multumesc inca odata lui Axela pentru ca fara piesele lui nu as fi putut sa ma mai dau si restul baietilor care m-au ajutat cand a fost envoie !!!! |
Mdea frumos si palpitant w-e ai avut felicitari ca ai reusit sa te si dai cum trebuie si sa te faci una cu masina incet cu treaba buna se face si treaba, dupa atata timp de asteptare vin si bucurile.
Hai sa ne auzim cu bine si dai MAAAAAAAAAAaaaaaaaaaXIM ! Bafta cu ea ;) |
Bravo MATE!!! Ma bucur ca oficial ai reaparut pe harta!
O intrebare :) Vii la Suceava??? (faci si o oprire prin Roman la rude) :)) o indulcesc si eu poate te bate un gand asa :D :D :D sa vii :) |
Quote:
chiar daca vin la Suceava ca pilot, masina o sa fie pe tir, asa k nu ma voi opri in Roman de data asta |
Felicitari pentru proiectul aceasta. Ai avut rabdare si nervi de otel
|
Dupa multe palpitatii s-a dat Mate de-a latuuu :twisted:
Felicitari, la cat mai multe ture perfecte :D |
Quote:
...glumesc! Sincer ma bucur sa va vad evoluand in zona Moldovei no matter what! Daca era si o oprire prin acest oras uitat de luma era doar asa un extra bonus :) dar ma anunti tu cand e sa vii :)...mergem "la smecheri" si aratam la unii ce'i aia drift! Te salut si succes la bibilit masina! Chiar sper sa ne vedem sambata p'acolo. Peace out! |
14 Attachment(s)
some pics
|
Bv coaie. Super tari pozele alea in curba , si masina de-a latu" :P
Hai bafta PS: Ditamai capu iti face casca aia:)))) |
am capul mare, am capul mare
da chiar il are, da chiar il are :))))) |
https://www.youtube.com/watch?v=_X8-zl8ADZQ
Un filmulet de duminica inainte sa cunosc mai bine masina :D oricum nu mi-e rusine k faceam spinuri, asta e. o invat :D vedem la Suceava :D |
din ce vad eu,te straduiesti sa tragi tare pe o curba,si te abati de la trasa,intrand in curba urmatoare prea din scurt...incearca sa mergi mai incet dar mai curat ;)
|
conduci agresiv rau:))..la mai bine:P
|
Se infige bine masina...cum ti se pare? Esti multumit de masina dupa prima competitie?
|
Fain fain!
Mai putin si iti calc pe urme cu motorul :D Bafta! |
felicitari Mc, totul se invata, imortanta este ambitia pe care tu o ai deja! si banii bineinteles...poate reusesti sa gasesti un sponsor totusi si sa faci masina asta sa arate intr-un fel:D
Bafta in continuare! |
Quote:
a fost si Suceava, masina nu prea a cooperat... sambata dimineata cand am dat masina jos de pe platforma am observat k e ceva in neregula cu diferentialul, ridicand masina, am constatat k sudura din diferential se desprinsese si devenise iar OPEN, asa ca de la 10 pana pe la 4 am lucrat la masina, dand difu jos, sudand si punand la loc. Seara am mai prins 2 ore de antrenamente in care masina cat si eu zic k ne-am dat OK. duminica dimineata, am ajuns foarte increzator la circuit, targetul meu pt aceasta etapa fiind SA MA CALIFIC, ma pun la start intru in prima tura de antrenament, iar in a 2-a tura in prima curba, dupa un clutch kick, masina a facut spin si incercand sa mestec in viteze am observat k schimbatorul SA BLOCAT !!!! am iesit de pe circuit, sperand sa fie o problema din short shift sau ceva remediabil rapid, am desfacut tot pe la short shift ajungand la selector insa nu am reusit sa fac nimic. Cutia in loc de neutru a ramas in 1-a si mai pot selecta pe diagonal a 5-a. Asa ca la calificari am dat ce am putut mai mult din mine folosind doar treapta 1 si ne putand sa iau viteza, insa si asa am reusit un decent 42 de puncte, clasandu-ma ultimul, mike spunand k mi-ar fi dat mai mult daca aveam si viteza, insa treapta 1 nu mi-a oferit o viteza demna de mai multe puncte. Acum masina o sa ajunga la garaj si o sa caut o alta cutie de viteze pentru a o inlocui pe aceasta, dar o voi desface si pe asta sa vad CE DRACU SA INTAMPLAT CU EA !!! deci in concluzie un weekend nu foarte norocos pentru mine, dar asta nu ma descurajaza cu nimic, fiind foarte multumit de experienta pe care am inceput sa o prind si multumit k am reusit sa obtin puncte si cu viteza 1 :D Sper urmatoarele evenimente SA COOPEREZE SI MASINA :))))) |
Mate, question: ai facut macar o runda in calificari fara spin?
|
in cele 3 jurizate doar in una am fauct o jumatate de spin , la schimbarea de masa, in rest am mers fara :D
pai daca faceam spin in toate nu era 0 mosu :D asa am luat 42 dc ma intrebi ? P.S. Multumesc Dragos pt scule, Rares pt scule si ajutor la dat dif jos pus dif la loc, Mishu pt aparat de sudura, traian pt sudura :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning