![]() |
re: MK3 - G E K
1 Attachment(s)
hai totusi o poza.... poze complete cand o sa am timp sa fac curat in "tomberon"
|
tomberon?ce complimente ii faci golfuletului :lol::lol::lol:
frumusel tare!hai pune poze cu tetierele sa vedem si noi ce ai facut tu acolo... bafta in continuare! |
pai daca pe bancheta din spate sunt 2 volane, 3 hanorace, 20 de pachete de tigari terminate si o gramada de foi, iar in portbagaj mi-e frica sa ma uit :D isi merita in momentul asta "complimentul" :D
o sa ii fac maine niste poze :) |
Quote:
|
stilul hobo nu rat :D nu dar pur si simplu nu am avut timp sa fac curat.
|
lasa ca oricum da mult mai bine asta decat verzitura cealalta:lol:.
Hai ca e weekend ai timp sa faci curatenie |
4 Attachment(s)
am facut-o si pe asta, am dat jos tot ce era in portbagaj si pe bancheta din spate!
|
Eh , asa mai merge :D.Arata mai elegant cu volanul de G4.
|
hopa iaute ce vad eu intre scaune. cum se prezinta cotiera? ca am gasit si eu din asta
|
vreau eu ganterele alea :lol: am nevoie :))
|
imi place cum da cu volanul,cat ai dat pe el ?? ai facut ceva modificari sa-l pui pe golf ?:-)
|
Quote:
Quote:
e extrem de comoda, nu ma incurca la nimic, e tocmai buna pt golf Quote:
Quote:
|
ma mir ca te indurasi tu sa faci curat in tomberonu' ala din portbagaj. Asa mai arata si ea a masina, nu a pubela ;)
PS: vezi ca avem un coleg nou in club ;) |
erau atat de multe prostii in portbagaj incat incepusem sa cred ca lucrez la salubritate :D trebuia odata si odata sa fac curat, dar lenea e mareeee!!!!
ba tu lasa recrutarile ca nu esti in armata, pune mana si da jos cutia :D le: stiu ma azi m-a pus dracu sa plec pe jos la facultate, rezultatul--- ud pana la chiloti, nu ai si tu un garaj ceva unde sa faci treaba? nu de alta dar se anunta vremea dasta ft mult timp |
nu ma lasa vremea, nu vezi ce rahat de ploaie !? Vineri sper sa reusesc.
|
si incep pregatirile de iarna cum astia anunta grade cu - in bucuresti maine noapte am bagat antigel "polar" care rezista la -40 de grade :D urmeaza sa trecem pe caucioace de iarna si table. :cry:
|
pai, daca trebuie.. trebuie, nu trebuie neglijata :D
|
si incep pregatirile de iarna cum astia anunta grade cu - in bucuresti maine noapte am bagat antigel "polar" care rezista la -40 de grade :D urmeaza sa trecem pe caucioace de iarna si table. :cry:
|
3 Attachment(s)
nu inteleg de ce e postul de mai sus de 2 ori dar daca il vede cineva, il rog sa il stearga pe ultimul.
cum deja pregatirile de iarna incep nu ramane decat sa visam la ce va urma in primavara. deci am rugat un co-forumist de la vt ( DaNn.ZyX) sa imi faca un mic vt cu ce as vrea sa ii fac carutei, rezultatul : capota neagra nu va fi niciodata pe masina mea :D |
da ce bine i-ar sta .. :oops:
capota neagra ?? n-are ce cauta, e din alt film :D |
asta am zis si eu :D deci in primavara urmeaza jos + roti vopsite din nou, bandouri la culoare si poate bad boy desi de ala nu sunt sigur inca
|
Roti dau super asa;
Bandouri si alea de la bari eu zic ca au farmecu lor asa negre sa fie un contrast. Bad-boy poate ne facem amand2 ne face careva o oferta la 2 bad-uri:lol::lol: |
toti 3 la badboy !
trebuie sa gasim pe cineva care ne face o oferta !! poate vorbim cu alex DYH si ne face el la reducere :twisted: |
parca fara bandouri imi place mai mult...
si frumoase si rotile... |
chiar ca am putea vorbi cu nebunu sa ne faca. al lui a iesit foarte bine.
andreea, nu stiu ce sa zic de bandouri, parca nu mai are forma pe laterale, dar in acelasi timp imi place |
votez pt poza 2 cea mai interesanta fara bandourile alea!
|
ma mai gandesc, oricum are nevoie de o schimbare :)
|
elimina bandourile o sa dea mult mai bine;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
trebuie sa ma mai gandesc, dar cel mai probabil le voi scoate :D |
1 Attachment(s)
Sal..parerea mea este sa lasi bandourile(si eu am vrut sa le dau jos) si ma-m razgandit.Unu la mana, are o linie mult mai agresiva cu bandourile negre sau vopsite in culoarea masinii(parerea mea) si doi la mana tre sa te gandesti ca o parchezi si circuli in Bucuresti si nu ai vrea sa o gasesti lovita si sa stai toata ziua sa repari la ea(mai ales ca sunt multi soferi buni la parcari:D).Este doar opinia mea iar alegerea este a ta.Bafta multa in continuare cu masinuta!!
|
de aia si zic ca ma mai gandesc nu de alta dar ieri mi-au zgariat-o ( de suprafata nu a ajuns la tabla) si parca nu as vrea cum zici tu sa o refac saptamanal....
|
noutati, nimic?
|
pana in primavara singurele noutati o sa fie jantele de tabla echipate de iarna, schimbul de ulei + filtre si cam atat. s-a dus vremea update-urilor pe anul asta :D
|
Nu prea s-a dus vremea din moment ce mestereai ceva pe la ea azi, te-am vazut pe la Ciuperca:suspiciou
Si mai nou se anunta calduri :) |
da, da, am auzit si eu ceva de genu'...
|
1 Attachment(s)
Azi am schimbat uleiul si filtrele si am montat un cd player ALPINE , 4 difuzoare noi ( 2 mac audio si 2 juice ) + toata instalatia electrica de la cd player refacuta cu tot cu firele de la difuzoare .
- Si de saptamana viitoare se pregateste pentru 402m PITESTI :twisted::twisted::twisted: |
ce difuri ti-ai montant coaxiale?
|
din pacate cand e vremea frumoasa parca nu imi vine sa stau, si imi fac de lucru. da intradevar ma gandeam sa particip la pitesti dar nu e batut in cuie, defapt masina se pregateste in principal pentru itp :D
ovidiu da coaxiale |
Si esti multumit de ele? in bord ce ai pus?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning