![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
Arata frumos... Baga-le repede pe DVL...ce mai stai?:p |
superbe..:X cat sunt gumele ? 185?:rolleyes2:lol::lol:
|
e mare lenea cu zoomu asta :shock: foarte frumoase rotile :) 195/50/r15
|
f tari sunt rotile...arata super.Pe DVL ar arata bestial....
|
superbe rotile,dar sunt mari dvlule,am avut keskinurile alea cu aceleasi dimensiuni la anvelope,si se misca foarte greu,nu vreau sa te intristez,dar eu daia am renuntat la ele.
oricum sunt sme,asteptam poze cu ele pe masina. |
cum ti`am mai zis , renunta la scriu ala dupa gume...nu da bine deloc:???:
|
Quote:
adevarat tmkrf gumele sunt 195/50 r15 toyo prosex cu protectie de janta iar jentile nu stiu exact ce firma sunt dar pot spune ca sunt din franta si sunt 6,5J iar ET-ul este similar cu o janta de tabla normala dog nu cred ca sunt asa mari:) au fost probate pe o dacie 1300 cu 4 prezoane si intra perfect si legat de greutate nu sunt chiar asa de grele, o roata complet echipata are aproximativ 15kg, nu zic ca este chiar asa de grea.... nu am cantarit una de dacie sa vad cat are ca sa pot face comparatie, dar o sa o fac cat de curand:D mersi de felicitari, si eu sunt foarte multumit de roti, gumele au fost alese de mine iar jentile au fost alese de prietena mea, foarte buna alegere:D cand le-am vazut intr-o poza am zis ca trebuie vazute la fata locului ca sunt dementiale:D zilele astea sper sa apara si trecera in 4 prezoane ca sa ma pot bucura intru-un final de rotile astea:D |
Quote:
Modelul asta de jante erau pe cox si cred ca nu trebuie evazate aripile. O sa fie bine masina. |
Quote:
revin diseara cu masina pe care am probat:-P |
atunci albul ala acolo e perfect.
sa dau mail la toyo sa iasa direct cu scrisu albu , ca da mai bine. |
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
pozele promise:) si cam asa aratau pe COX
|
coxul are aripile evazate pe spate parca, in genul daciei lui canny.
|
ceva frumos pentru public Domnule , asa da ....
Sanatate ! :D |
Quote:
bafta ! |
dau foarte foarte bine jantele . si pentru Andreea13 , sa stii ca aseara pe partea dreapta a masinii atinsesera rotile si se frecase juma de scris :D
foarte frumoase rotile numai bine |
mai ai putin si nu mai ai caroserie si tu ti-ai luat jante...
|
on topic: Foarte bine arata masinutza...La cat mai multe modificari si fara incidente!
Off topic: COX'ul mai exista ? |
Quote:
poate stii tu ce nu stiu eu ! |
Shobo2020 tu ai inconfundat DVL-u cu masina ta va fi facut si DVL-u stai linistit ... ca omu nu sa gandit numai la jenti dar na asa e cand altu face ceva mereu gasiti defecte chear daca nu e cazu...
|
e hood ride! N-ai cum sa intelegi
|
Quote:
|
Quote:
astept sa argumentezi lipsa aia de caroserie .. numai bine |
ho 'oaie... pace pace intre doua...doi...sau mai multi...gata!
|
buga stai linistit ca nu am zis-o cu rautate ... daca vrei poze cauta cu 3 -4 pagini in urma si dai un zoom sa vezi ca pragurile usile si aripile fata sunt praf pline de chit si rugina nu mai zic de portbagaj si altele...inca odata nu am nimic cu ygs sau cu altcineva dar consider ca in loc sa dai cat o fi dat pe jentile si cauciurile si trecerea pe 4 prezoane putea sa isi faca tinichigeria lucru care trebuie facut cat mai repede
|
initial trebuia facuta tinichigeria...dar a ales sa-si faca intai trecerea pentru a-si face apoi tinichigeria dintr-o bucata [in caz ca trebuiau latite aripile nu lucra de 7 mii de ori la caroserie] intelegi tu...?
|
:lol: ca aia costa muuuult de tot evazarile spate...de ce va suparati fara motiv nu inteleg eu doar mi-am dat cu parerea nimic mai mult ce va supara asa mult parerea mea?
|
dar nu se supara nimeni draga..stai calm.. era vorba ca era o munca in plus..si o bataie de joc...pentru ca de aripi spate s-a tras pentru a-i intra rotile si au crapat putin...da' adevarat caroseria e o coaja, iti dau dreptate..[vorba cuiva: in curand o sa-si taraie fundu de asfalt] doar ca sunt de acord cu trecerea in 4 inainte de tinichigerie.
|
Quote:
buga si tmkrf mersi pentru suportul acordat:) castoire lasai ca asa e pe aici numai carcotasi.... din pacate revenind la subiect ieri sa muncit din greu la masina si am reusit sa sui rotile pe masina au aparut probleme cu pasajele spate dar am rezolvato usor cu un cican( i-am batut buza la ambele aripi) si cu un amortizor ca sa largesc pasajul sa intre roata.... sa cam denivelat dar se va repara zilele astea dupa ce am rezolvat prima problema a aparut adoua problema... lipsa de frane... planute noi pe dicuri... plus o pompa mult prea mica pt 4 etrieri:( dar dupa ce am rulato umpic sia revenit aproape cum era inainte:) dar acum am puntea spate infranata si nu stiu de ce.... cablu de frana de mana e aproape desfacut de acolo... si tot merge infranata... nu pot sa-mi ecplic de are... tata a venit cu ideea sa nu fie pistonasi de la etrieri blocati si sa actioneze numai pe franare si nu vor sa revina sa lase discul liber... urmeaza zilele astea sa dau etrieri jos si sa vad ce zic.... poze cred ca maine ca nu am cablud e date per general sunt multumit de roti, directia e mult mai usoara in mers si foarte precisa, suspensia e mult mai rigida cu noile gume e ok:D pana acum o sa rezolv si cu puntea spate si dupaia o sa fiu 100% multumit de banii investiti:) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut azi masina pe kiselev..la tiribomba aia....ii sade bine cu jantele...defapt ele mi-au sarit in ochi :)) e super ! bafta multa cu ea...vezi k atrage prea multe priviri...o studiau 3 indivizi:> ;);)
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
pozele promise;)
|
dau destul de bine pe masina. s-a imbunatatit cu mult frana de cand cu discurile pe spate?
PS. Ui si Foafa la orizont... :) |
arata super marfa cu bashketzii astia...niste pasaje d'alea nebune pe spate si s'a terminat tot.bafta >:D<
|
frumos...
vei avea la final o super Dacie... P.S. cand va veni vorba de tabla eu zic sa te pregatesti pentru ce este mai rau, si sa speri pentru mai bine:D. |
Quote:
urmeaza sa-i fac directia si sunt multumit:-P si evident sudate pasajele unde sa crapat de la mica evazar a aripilor si facute mai frumos evazarile alea... momentan e de nevoie cum sar zice... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam la asa ceva ma refeream...:-)
un pic umflate asa8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning