Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 `76 - B 44 DVL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/107813-dacia-1300-76-44-dvl.html)

andi_cimpean 02-09-09 22:40

Re: sexy braileanca B 44 DVL

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2606787)
:arrow:Teaser:arrow:

pai nu este teaser....este pe bune:p...asta ai facut tu marker-ul ala alb:D

Arata frumos...
Baga-le repede pe DVL...ce mai stai?:p

crazyfornova 03-09-09 00:55

superbe..:X cat sunt gumele ? 185?:rolleyes2:lol::lol:

tmkrf 03-09-09 01:01

e mare lenea cu zoomu asta :shock: foarte frumoase rotile :) 195/50/r15

RRedman 03-09-09 13:28

f tari sunt rotile...arata super.Pe DVL ar arata bestial....

dog99 03-09-09 13:34

superbe rotile,dar sunt mari dvlule,am avut keskinurile alea cu aceleasi dimensiuni la anvelope,si se misca foarte greu,nu vreau sa te intristez,dar eu daia am renuntat la ele.
oricum sunt sme,asteptam poze cu ele pe masina.

Andreea13 03-09-09 13:37

cum ti`am mai zis , renunta la scriu ala dupa gume...nu da bine deloc:???:

b08ygs 03-09-09 14:31

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2608040)

aia a fost alegerea mea si sunt foarte multumit de albul ala acolo:D mie personal imi place la nebunie..... cui nui place asta e problema lui si nu consider ca e tiganie faptul ca am scris marca cu alb:)

adevarat tmkrf gumele sunt 195/50 r15 toyo prosex cu protectie de janta iar jentile nu stiu exact ce firma sunt dar pot spune ca sunt din franta si sunt 6,5J iar ET-ul este similar cu o janta de tabla normala

dog nu cred ca sunt asa mari:) au fost probate pe o dacie 1300 cu 4 prezoane si intra perfect si legat de greutate nu sunt chiar asa de grele, o roata complet echipata are aproximativ 15kg, nu zic ca este chiar asa de grea.... nu am cantarit una de dacie sa vad cat are ca sa pot face comparatie, dar o sa o fac cat de curand:D

mersi de felicitari, si eu sunt foarte multumit de roti, gumele au fost alese de mine iar jentile au fost alese de prietena mea, foarte buna alegere:D cand le-am vazut intr-o poza am zis ca trebuie vazute la fata locului ca sunt dementiale:D

zilele astea sper sa apara si trecera in 4 prezoane ca sa ma pot bucura intru-un final de rotile astea:D

mikkai 03-09-09 14:34

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2608040)

Mie imi place cum arata, dar poate eu sunt cocalar mai sti?

Modelul asta de jante erau pe cox si cred ca nu trebuie evazate aripile. O sa fie bine masina.

b08ygs 03-09-09 14:46

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 2608178)
Mie imi place cum arata, dar poate eu sunt cocalar mai sti?

Modelul asta de jante erau pe cox si cred ca nu trebuie evazate aripile. O sa fie bine masina.

da, astea sunt jenti identice cu cele de pe BV xx COX si el nu avea aripile evazate, dar va trebui sa trag un pic de ele ca asa cum sunt acum nu o sa intre si sunt sanse sa frece asta pe spate, ca pe fata intra perfect:D nu au nici o treaba

revin diseara cu masina pe care am probat:-P

Andreea13 03-09-09 17:35

atunci albul ala acolo e perfect.
sa dau mail la toyo sa iasa direct cu scrisu albu , ca da mai bine.

Castoire 03-09-09 21:59

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2608618)
atunci albul ala acolo e perfect.
sa dau mail la toyo sa iasa direct cu scrisu albu , ca da mai bine.

asa sa faci te rog ;)

Quote:

Originally Posted by b08ygs
mersi de felicitari, si eu sunt foarte multumit de roti, gumele au fost alese de mine iar jentile au fost alese de prietena mea, foarte buna alegere cand le-am vazut intr-o poza am zis ca trebuie vazute la fata locului ca sunt dementiale

evident, doar nu te lasam cu janghinele alea de tabla pe care le vroiai tu...putin respect totusi ca n-avem tractor...sau frigider :lol::lol::lol:

b08ygs 03-09-09 22:11

5 Attachment(s)
pozele promise:) si cam asa aratau pe COX

cannavaro 04-09-09 03:18

coxul are aripile evazate pe spate parca, in genul daciei lui canny.

Buga 04-09-09 12:03

ceva frumos pentru public Domnule , asa da ....

Sanatate ! :D

nikolas 04-09-09 23:25

Quote:

Originally Posted by buga (Post 2610497)
ceva frumos pentru public Domnule , asa da ....

Sanatate ! :D

chiar frumoase jantele :D sus cu ele
bafta !

Buga 05-09-09 11:15

dau foarte foarte bine jantele . si pentru Andreea13 , sa stii ca aseara pe partea dreapta a masinii atinsesera rotile si se frecase juma de scris :D

foarte frumoase rotile

numai bine

Shobo2020 05-09-09 12:49

mai ai putin si nu mai ai caroserie si tu ti-ai luat jante...

Bik3rBoy 05-09-09 13:07

on topic: Foarte bine arata masinutza...La cat mai multe modificari si fara incidente!

Off topic: COX'ul mai exista ?

Buga 05-09-09 14:00

Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 2613069)

nu ar fi frumos sa sar la gatul tau , dar te rog sa aduci niste argumente concrete la afirmatia ta . yo aseara am vazut masina si n am vazut locuri prin care sa bag degetele , de la rugina etc .....

poate stii tu ce nu stiu eu !

tmkrf 05-09-09 15:54

Shobo2020 tu ai inconfundat DVL-u cu masina ta va fi facut si DVL-u stai linistit ... ca omu nu sa gandit numai la jenti dar na asa e cand altu face ceva mereu gasiti defecte chear daca nu e cazu...

mikkai 05-09-09 16:16

e hood ride! N-ai cum sa intelegi

Shobo2020 05-09-09 18:57

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2613486)
Shobo2020 tu ai inconfundat DVL-u cu masina ta va fi facut si DVL-u stai linistit ... ca omu nu sa gandit numai la jenti dar na asa e cand altu face ceva mereu gasiti defecte chear daca nu e cazu...

asa e...

Buga 05-09-09 19:54

Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 2613877)
asa e...

astept argumentele prietene , o fi forum public , dar sa nu aberam ....

astept sa argumentezi lipsa aia de caroserie ..

numai bine

Castoire 05-09-09 19:56

ho 'oaie... pace pace intre doua...doi...sau mai multi...gata!

Shobo2020 05-09-09 20:05

buga stai linistit ca nu am zis-o cu rautate ... daca vrei poze cauta cu 3 -4 pagini in urma si dai un zoom sa vezi ca pragurile usile si aripile fata sunt praf pline de chit si rugina nu mai zic de portbagaj si altele...inca odata nu am nimic cu ygs sau cu altcineva dar consider ca in loc sa dai cat o fi dat pe jentile si cauciurile si trecerea pe 4 prezoane putea sa isi faca tinichigeria lucru care trebuie facut cat mai repede

Castoire 05-09-09 20:07

initial trebuia facuta tinichigeria...dar a ales sa-si faca intai trecerea pentru a-si face apoi tinichigeria dintr-o bucata [in caz ca trebuiau latite aripile nu lucra de 7 mii de ori la caroserie] intelegi tu...?

Shobo2020 05-09-09 20:11

:lol: ca aia costa muuuult de tot evazarile spate...de ce va suparati fara motiv nu inteleg eu doar mi-am dat cu parerea nimic mai mult ce va supara asa mult parerea mea?

Castoire 05-09-09 20:14

dar nu se supara nimeni draga..stai calm.. era vorba ca era o munca in plus..si o bataie de joc...pentru ca de aripi spate s-a tras pentru a-i intra rotile si au crapat putin...da' adevarat caroseria e o coaja, iti dau dreptate..[vorba cuiva: in curand o sa-si taraie fundu de asfalt] doar ca sunt de acord cu trecerea in 4 inainte de tinichigerie.

b08ygs 05-09-09 20:17

Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 2613069)

sunt pe jumate deacord cu tine.... dar te contrazic, un batran mia zis mai intai sa-mi rezolva toata mecanica si sa ma hotaras cu ce janta raman ca tinichigeria sa fie facuta dupa jantele care le am si care vor ramane:) cum ar fi daca eu acum ma apucam de tinichigerie o vopseam si dupaia imi luam rotile si constatam cu stupoare ca nu incap pe pasaje... o sa vina si tinichigeria dar mecanica asta a fost necesara acum...

buga si tmkrf mersi pentru suportul acordat:)

castoire lasai ca asa e pe aici numai carcotasi.... din pacate

revenind la subiect ieri sa muncit din greu la masina si am reusit sa sui rotile pe masina au aparut probleme cu pasajele spate dar am rezolvato usor cu un cican( i-am batut buza la ambele aripi) si cu un amortizor ca sa largesc pasajul sa intre roata.... sa cam denivelat dar se va repara zilele astea
dupa ce am rezolvat prima problema a aparut adoua problema... lipsa de frane... planute noi pe dicuri... plus o pompa mult prea mica pt 4 etrieri:( dar dupa ce am rulato umpic sia revenit aproape cum era inainte:) dar acum am puntea spate infranata si nu stiu de ce.... cablu de frana de mana e aproape desfacut de acolo... si tot merge infranata... nu pot sa-mi ecplic de are... tata a venit cu ideea sa nu fie pistonasi de la etrieri blocati si sa actioneze numai pe franare si nu vor sa revina sa lase discul liber... urmeaza zilele astea sa dau etrieri jos si sa vad ce zic....

poze cred ca maine ca nu am cablud e date

per general sunt multumit de roti, directia e mult mai usoara in mers si foarte precisa, suspensia e mult mai rigida cu noile gume e ok:D pana acum o sa rezolv si cu puntea spate si dupaia o sa fiu 100% multumit de banii investiti:)

Shobo2020 05-09-09 20:18

Quote:

Originally Posted by buga (Post 2614042)
astept argumentele prietene , o fi forum public , dar sa nu aberam ....

astept sa argumentezi lipsa aia de caroserie ..

numai bine

Quote:

Originally Posted by Castoire (Post 2614046)
ho 'oaie... pace pace intre doua...doi...sau mai multi...gata!

Quote:

Originally Posted by Castoire (Post 2614099)
dar nu se supara nimeni draga..stai calm.. era vorba ca era o munca in plus..si o bataie de joc...pentru ca de aripi spate s-a tras pentru a-i intra rotile si au crapat putin...da' adevarat caroseria e o coaja, iti dau dreptate..doar ca sunt de acord cu trecerea in 4 inainte de tinichigerie.

:lol::lol: nu am fost deloc suparat stai linistit ... daca tu gandesti asa iti respect pararea si nu o judec...daca zici ca va urma caroseria atunci numai bine va urez si nu va mai ambalati atat ca nu e frumos bafta cu masina inca odata

b08ygs 05-09-09 20:20

Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 2614107)
bafta cu masina inca odata

mersi;)

crazyfornova 05-09-09 21:02

Am vazut azi masina pe kiselev..la tiribomba aia....ii sade bine cu jantele...defapt ele mi-au sarit in ochi :)) e super ! bafta multa cu ea...vezi k atrage prea multe priviri...o studiau 3 indivizi:> ;);)

b08ygs 05-09-09 21:10

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2614184)
Am vazut azi masina pe kiselev..la tiribomba aia....ii sade bine cu jantele...defapt ele mi-au sarit in ochi :)) e super ! bafta multa cu ea...vezi k atrage prea multe priviri...o studiau 3 indivizi:> ;);)

pe kiselev??? azi?? nu am fost pe acolo:lol: confunzi masina... adevarat am fost in herastrau si am parcat in zona pavilionului H acum daca zona aia e la tine kiselef....

b08ygs 06-09-09 22:51

12 Attachment(s)
pozele promise;)

B-61-KYS 06-09-09 22:59

dau destul de bine pe masina. s-a imbunatatit cu mult frana de cand cu discurile pe spate?

PS. Ui si Foafa la orizont... :)

razvanell 06-09-09 23:01

arata super marfa cu bashketzii astia...niste pasaje d'alea nebune pe spate si s'a terminat tot.bafta >:D<

andi_cimpean 06-09-09 23:04

frumos...

vei avea la final o super Dacie...

P.S. cand va veni vorba de tabla eu zic sa te pregatesti pentru ce este mai rau, si sa speri pentru mai bine:D.

b08ygs 06-09-09 23:05

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2616872)
dau destul de bine pe masina. s-a imbunatatit cu mult frana de cand cu discurile pe spate?

PS. Ui si Foafa la orizont... :)

din pacate frana este doar cu un pic mai buna:( pentru ca am o pompa micuta si nu face fata la 4 etrieri deodata:lol: oricum pe spate trebuie sa mai umblu putin ca am impresia ca sunt pistonasele un pic gripate

urmeaza sa-i fac directia si sunt multumit:-P si evident sudate pasajele unde sa crapat de la mica evazar a aripilor si facute mai frumos evazarile alea... momentan e de nevoie cum sar zice...

b08ygs 06-09-09 23:07

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 2616880)
arata super marfa cu bashketzii astia...niste pasaje d'alea nebune pe spate si s'a terminat tot.bafta >:D<

pasaje nebune nu vor fi.... asa cum e acum asa va ramane decat ca finisat si indreptat, nu are nevoie de evazari prea mari ca rotile au ET-ul mare si intra mult inauntru:)

razvanell 06-09-09 23:16

1 Attachment(s)
cam la asa ceva ma refeream...:-)
un pic umflate asa8)

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning