![]() |
l-am vazut sapt trecuta... super tari stopurile
|
robert nu cred ca stia de intalnire, pt k era in bacau.
m-am intalnit ieri cu el in roman, eu veneam de la iasi si el se ducea :lol: cat despre nelamurirea lui andr3i, eu am stema de mertz la avatar pt ca asta a fost masina mea de suflet,a fost cea mai importanta masina a mea, la care am muncit cel mai mult, iar marca asta ramane idealul meu, indiferent ce conduc intre timp... |
Inseamna ca ori nu am inteles eu bine ce a zis vali (nu ii dau prea multa atentie de obicei pt ca vorbeste numai prostii) ... sau ca m-a mintit (oricum vali minte 2/3 din timp) :D :shock: :shock: :shock:
|
vsa
cine minte????? :shock: :shock: :shock: care vali????? :shock: :shock:
|
topic inchis evident :lol: :lol:
incearca sa dai post reply, nu new topic data viitoare. stiu k e mai greu la inceput :lol: pentru nelamuriri, incepatorii pot da click pe acest mini-ghid |
ma baieti...am auzit si noi in cj...de unul vali cu un laguna modificat..ca cica tare mincinos e..prin cluj s-a auzit ca are instalatie de nos pe toba de esapament si suspensii hidraulicce la scaune...schimbator sport la volan..si toate cele..sa nu va incredeti in el..ca e mare profitor... :flower:
|
Re:
Quote:
Nu ne intereseaza pe noi ce auzi tu prin Cluj! Cat despre Nos pe toba de esapament nu am auzit in viata mea. Cred ca e alegerea fiecaruia ce crede sau...nu! |
Re:
Quote:
|
vsa
83RAI mersi ca imi iei apararea dar Sandrei glumeste,nu vorbea serios!!!!! :shock: :shock: :shock:
|
AHa... eu imi cer scuze atunci dar credeam ca te acuza asa cu niste porcarii de n-am auzit toata viata mea de ele... Am crezut ca nu mai stiu ce-i aia tuning :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:oops:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: vali..se pare ca faima mea de pastor nu s-a raspandit foarte bine prin bacau...tre sa am grija ce scriu..ca vin la tine in vizita...si iau bocanci in cap :lol: :lol: :lol: si apropo...nu are nos pe toba de esapament ci \"motorul scoate fum pt ca nu l-a mai segmentat\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
|
Lasa Sandrei .... ca in vacanta i-a segmentat motorul un vecin ... cica meserias ... in spatele blocului .... oricum la ce caruta are .... nici nu are nevoie de service.
Pastore ... lumineaza-na calea .... sa pasim cu intelepciune in aceste zile ale noului an. :shock: :shock: suspensiile alea de la scaune chiar le are ... numai ca sunt de fapt niste arcuri de la un pat mai vechi ... sa vezi cum se leagana in scaun. :? |
da..dar...am si eu o intrebare..si pe la voi prin bacau..tot cu perdelele trase circula vali ? :shock: sa nu-l vada lumea...ca cica si-a cumparat caciula O'Neill din cluj (aia alba) si e modelul pt FETE :shock:
|
Oricum toata lumea stie ca are caciuli numai de fete ... ori e foarte distrat, ori chiar ii plac ... nici nu stiu ce sa mai cred ...
|
mai sandrei. punel si pe piry aici in tema. ca vreau sa intre si el,sa vada cam ce se intampla prin bacau.
|
aceeasi kestie si cu marius.
da click pe post reply, nu pe new topic :wink: esti new-commer, se trece cu vederea :lol: pentru nelamuriri, incepatorii pot da click pe acest mini-ghid so... topic locked |
pastore te-a luat lumea pe sus pe aici :lol: :lol: :lol:
vezi dak nu s-au facut prezentarile? ntz ntz ntz grav :lol: |
:lol: :lol: oricum...imi place ca si voi sunteti uniti..BAFTA :wink: ps:aleks..ai ceva poze cu bmw-ul? :) psps: mertan am luat aminte :wink:
|
poze sunt, dar fiind stock ( pentru inca vreo cateva saptamani) nu are rost sa le pun...
mai apare prin diverse topicuri, pe la curse, dar nu i-am facut inca o galerie. va fi cat de repede. |
vsa
eu oricum ramin cu,,,CACIULILE mele de fete ca oricum voi nu aveti ca mine!!!!! :shock: :shock: De fapt si Sandrei (pastorul)are vreo doua dar le poarta numai in casa sa nu vedem noi!!!! :shock: :shock:
Eu propun ca fiecare sa vina la urmatoarea intilnire cu caciula lui si sa votam care e mai tare!!!!! :shock: :shock: Un fel de play al caciulilor!!!! |
vsa
Oricum sa spun si ceva serios:azi mi-am facut Fullcasco la farasul meu si datorita lui Silviu am iesit bine tare la pret!!!! :shock: :shock:
|
Si la cat ai evaluat-o ... la 5 000 ? platesti mai mult de 5euro pe luna? :)
daca mai stai putin o bagi la masini de epoca ... :shock: |
VSA
secret,oricum valoreaza mai mult decit caruta ta!!!!poate ramii si tu fara frine cum a ramas Lefter si Alin Nastase!!!!!as ride o saptamina!!!!!! :shock: :shock:
|
Unde va fi urmatorul loc?
Astept si eu un raspuns!!ms mult
|
JR aprinde neoanele...Masina mea face cat 3 de a tale...si tine si de ghinion..
|
bogdan nu sterg topicul, k ai un singur post, si te duci pe zero.
doar il inchid. fii atent, nu mai da click pe new topic, da pe post reply. pentru informatii despre urmatoarea intalnire intra pe sectiune pe bacau, si acolo gasesti un topic cu numele poze si filmuletze de la intalnirile saptamanale.intra pe el si gasesti toate informatiile :wink: |
acum nu k sunt eu prieten cu silviu, dar are cel mai bun pret la asigurare din oras...
eu am tot la el ( ma rog, la colegul lui ) asigurare, si e nota 10. doar k dureaza 10000000000 de ani pana primesti un accept de plata. nu-i asa silviu? :evil: |
salut
de unde *** pot sa i-au si eu filmulete si pozele de pe 07.01.2006??????? spuneti-mi si mie. ca nu am o treaba pe aici...nu reusesc sa gasec nimik...!
|
bun venit pe 4tuning. trebuia sa scrii in alta parte. in fine. itzi explicam si tie cum sta treaba si cu forumul asta.
|
????
si...unde ar trebui sa scriu?
|
De scris, scrii aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=255 ... apesi pe butonul https://www.4tuning.ro/forum/template...lish/reply.gif
Si pozele le ai aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=105 si la paginile urmatoare... se schimbi de jos ;) Bafta! |
multumesc de ajutor andrei...
te rog nu fa topicuri noi de aiurea, k ti le sterg, si nu-ti vor folosi la nimic. esti new commer si pe asta nu il sterg, doar pe celalalt. so... topic closed :wink: |
salut baieti,ce mai faceti?salut sfw,ce sa fac pe la iasi un pic :D ms.... :D
aleks are dreptate...... :D |
Re: vsa
Quote:
fularele si manushile se pun??? |
vsa
eu nu vin simbata ca sa nu se supere Misu ca daca vin nu se mai uita nimeni dupa masina lui!!!!!! :shock: :shock:
|
Ba nu! :D Mie imi place mult masina lui SFW
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
10x :D, si mie :lol: :lol: Lasa vali ca poate mai creste si masina ta si ajunge ca a mea ... mai are de papat putin ca sa mai faca inca 80 de cai :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
cand ma gandesc k ai 80 de cai si peste mine ma apuca plansul
hmmm... nu ma fac eu mare? :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning