![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
1 Attachment(s)
Printesa lu tata ;)
...astept soarele pentru masinuta....continuam 8) |
Frumoasa FOC!!!
|
Sa-ti traiasca.
Foarte frumaosa! |
Domnu Jock sa iti traiasca fetita!
|
Ochii ei ca faruruile masini Black edition! Sa-ti traiasca!
|
:twisted: ....Multumesc all
... la primu soare ,jos bandouri usi :twisted: |
ce frumusete de puiutz :):):) oai cand erau ai mei asa micutzi ...
uite-l pe a meu la avatar cand avea 8 luni :):) si retinel poate peste 20 de ani le facem o lipeala :):) ...acu asta are aproape 7 anisori :) |
:D ...sa iti traiasca bro si multi multi ani inaite ;)
|
Sa-ti trasiasca, sa fie sanatoasa.... Seamana cu tine !!!
|
2 Attachment(s)
:oops: Multumesc
...legat de masina....vreau sa fac o bara 80%"votex" pentru golfulet :twisted: ...sper sa reusesc :sad: |
golfu negru e crima......foarte cu bun gust :) daca ii faci bara ca a lui e cool
|
+1 Superb !
|
...nu chiar ca aia ,dar asemanator .... secret:twisted:
|
asa....ca sa vezi ca nu sunt singuru' care se gandeste la bara aia :lol:
|
Ce bebică frumoasă foc,ce ochişori are băi...
cum să te mai gāndeşti la maşină cānd ai o asemenea frumuseţe īn casă;) |
...inca mai arde "flacara" :twisted:
|
Quote:
dar s-a mai stins, nu mai este aşa de intensă ca acum 1-2 anişori ;) |
felicitari pentru masina si pentru fetita!daca nu reusesti sa pui bara pe golf poate te gandesti sa faci golf sa mearga la bara=>Bolf??
|
Multumesc ;)
....bara e stock de golf 4 ....o sa fie greu sa o transform cat de cat in Votex ..dar incerc 8) |
3 Attachment(s)
:shock: poze spion :shock:
|
hopa....primele poze cu "tarfa" nemachiata.....:D Arata foarte bine si cu zapada pe ea, dar cred ca ar arata mai bine cu un "vortex" pe ea...grabeste-te cu spoilerul ala ca n-avem rabdare!
|
2 Attachment(s)
Mersi Tweety pentru poze
Marica ,nici nu am inceput si deja m-am razgandit :sad: am altceva in cap acum ....pana incep lucrarea cine stie ce model o sa finalizez...vedem noi 8) ...ceva de genu.... |
Omu-i nebun ca si mine ca si multi altii de aici de pe forum.;)
Am glumit, bafta si sa vedem ce aduce criza la tine.:shock: |
:)) hai ca-mi placi..E bine ca nu te arunci cu capul inainte si mai vezi si alte modele....Sper sa-ti gasesti unu care sa te multumeasca in totalitate.....si cat mai repede ca sa ne multumeasca si pe noi! Bafta!
|
misto e bara aia ...e de la rieger si eu am avut o bara idnetica fara lamela de jos e crima ....a ajuns la finumeu cand va fi montata iti voi da o poza cum e pe masina :)
daca vrei am multeeee poze cu mk4 fff multe sa prinzi idei una alta daca vrei iti dau un id si le dam drumu si au timp sa mearga toata ziua |
sal am stat si am citit tot ;)) plictiseala asta ce face ... misto rau masina ... in leg cu 1.8t cauta o masian avariata prin germania scapi ieftin .... mult succes
|
Multumesc la fel....in legatura cu 1.8 t , hmmm....cand o sa am 2-3 mii de euro am sa caut ....deci 0,1% sanse :cry:
... la masina asta e mai mult carpeala,....da na,fiecare cu ce/cat are ..:sad: |
pff si bara asta e senatie:) sper sa reusesti sa o faci:)
|
..mai bine ziceai ..."sper sa reusesti sa faci ceva" ... :lol::mrhappy:
|
Bafta cu bara, astept sa vad cum va arata :D
|
Jock, tati.. acuma tu urmezi cu ceva 1.8 douzacivt :D
|
toate la timpul lor jock,nimeni nu are din prima tot ce isi doreste,trebuie doar sa vrei si sa ai rabdare,foarte multa rabdare,banii se fac,stiu ca asta este marea problema,si la tine si la mine si la multi altii si nu este rusine,cand ai bagi cand nu ai astepti si tot bagi:))
|
La motor e un pas mare si nu stiu daca am puterea sa il trec ....vedem
...pana atunci ,continui kitch-ul ,..vad ca am luat-o pe aratura cu saracia asta :sad: |
felicitari pt alegere bara gen votex si sper sa-ti iasa si sa fii f multumit de ea ,
daca nu n-ai decat optiunea sa dai 500 eu +transport pt bara de la lluma gt/s4 care si ia tre' un pic raschetata pt a fii clean ! am urmarit si voi urmari fiecare post al acestui threath - astept sa vad cu ce ne mai uimesti ! felicitari! pt printesa si pt tarfa ! sanatate si putere la "tunat"! |
Multumesc ....lucrez la ceva care sigur o sa te uimeasca...si nu ,nu este bara sau alt motor.....dar mai trebuie sa astepti :sad:
|
1 Attachment(s)
...achizitie ,perete lateral cu capac portbagaj si iluminatoare parasolar si plafon spate pe care o sa le pun la picioare ....cele mari in fata si cele mici in spate
|
eu am scos toate becurile si tu le pui? :)
|
Japan style :lol: ... kitch ;)
|
Lasa ca e bine atunci cand sti ca functioneaza tot ce trebuie la masina!
|
1 Attachment(s)
...pe partea electrica sa sti ca merge absolut tot ....la mecanica mai trebuie ceva bani ...frane, de indreptat janta ,de schimbat un furtun,verificat distributia ca se aude ciudat ,....de vopsit toata masina + jante.....deci mai am "bube" ....offf
urmeaza pe lista fuste 25th anniversary .....stay tuned 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning