Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

Scoop 09-02-08 12:49

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Frumos, dar totusi mai mult mi-a placut ce a pus pe asfalt cel negru, incearca sa mai contrelezi putin treaba nu doar cercuri simple, oricum frumos si astept sa te vad peste o luna la bucresti, succes.

YZF-PWR 09-02-08 14:10

Mi-e greu sa o controlez la bordurile alea pt ca am ceva mai multi calutzi putere si autoblocant fatza de ala negru ii este mai usor pt el sa le faca larg... el nu are nici una nici alta ,si prefer sa probez prima data undeva delimitat cu creta sau ceva decat sa distrug masina in bordura ... baie de ulei etc , e f greu de controlat masina imediat te arunca , le`am condus pe amandoua ..

GABBY_ 09-02-08 15:21

bv tie frate , dar nu vad filmultele si cu ceilalti membii ai clubului :P:P

SMocKey21 09-02-08 15:47

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1345852)
Mi-e greu sa o controlez la bordurile alea pt ca am ceva mai multi calutzi putere si autoblocant fatza de ala negru ii este mai usor pt el sa le faca larg... el nu are nici una nici alta ,si prefer sa probez prima data undeva delimitat cu creta sau ceva decat sa distrug masina in bordura ... baie de ulei etc , e f greu de controlat masina imediat te arunca , le`am condus pe amandoua ..

bai frumos:))) diseara ai ficatul pregatit? :D

Scoop 09-02-08 21:03

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1345852)

Sa clarific ca nu vreau sa inteleaga alti ca am zis in nume de rau, respect ca o invarti nu o lasi sa stea degeaba si am vzt si cateva manevre frumose, doar sa nu te limitezi la alea, se poate mult mai mult, usor usor se invata, nu este de loc usor stiu, problema este ca rulezi cu gume mici sh-uri pe spate si pe fatza iti lasi pe cele late, si masine este intr-un dezechilibru mare, acuma nu poti sa le rupi pe spate pe cele care le tii normal pe masina ca stiu sunt scumpe, dar pune si pe fatza tot dinalea subtiri sh-uri sau de care oi avea, ca se echilibrezi nivelele de aderenta fatza spate, o sa vezi ca n-o sa mai fuga chiar asha imediat, o sa fie putin mai controlabila. Succes in continuare si respect ;)

Most_Wanted 09-02-08 21:15

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1345960)
bv tie frate , dar nu vad filmultele si cu ceilalti membii ai clubului :P:P

treci pe la sectiunea X-team ...sunt cateva si vor mai aparea.... clic la mine la semnatura !

YZF-PWR 10-02-08 03:28

Da NNA`ule ma pregatesc sufleteste pentru stirile de la 7 seara de pe neptun din cate mi-a zis camera`man`u... oricum :) mi-au facut`o rau garda , paparatzii alea alea:)) kterink seara asta la aqua

k4r4 10-02-08 09:55

daaaa frate....frumos aseara. ai stat frumos....linistit....si tocmai cand au picat aia i-ai dat. iti dai seama ce bucurosi or fi acum ca au ce povesti la sefi?:)) daca poate cineva sa inregistreze ce se da la tv...apropo, de la ce post era ala exact?

YZF-PWR 10-02-08 14:10

Din cate am inteles de la TV NEPTUN , la stirile de la ora 7 ( in jur de 7 ) , da-i dracu ca daca ii vedeam nu ma incurcam :)) , da chiar nu i`am vazut ... am vazut doar ca imi facea lumea flash`uri .... pana mea .... credeam ca ma saluta lumea:)) asta e , a iesit kterink oricum

ct11lyv 10-02-08 15:08

da da da sa vedem :D inregistrati care puteti

Hellman 10-02-08 18:45

dresorii de cai putere .. intereant reportaj ca de obicei in stilul lor aparte ... oricum ma mir cum de nu au zis iar de copii de bani gata

leonard 10-02-08 22:13

singura chestie care nu mi-a placut a fost comentariu la baiatul ala...ca fac asta ca sa cheltui banii lui tata pe cauciucuri....poate asa o fi la el....da cred ca majoritatea fac asta din alte motive......in fine super atmosfera si super multi.....
aaa si sa nu uit...data viitoare sa va duceti pe camp sa spargeti cauciucurile:))

Scoop 10-02-08 22:27

Daca sunteti atenti la sarme nu le spargeti cand da-ti burn :D doar ca vedeti ca mai sunt sobolani si pot sa-ti roada gumele cand stai pe loc ascultand o melodie :( Oricum interesant reportaj :D

k4r4 11-02-08 10:15

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1348108)
dresorii de cai putere .. intereant reportaj ca de obicei in stilul lor aparte ... oricum ma mir cum de nu au zis iar de copii de bani gata

poate n-au apucat sa te vada :D

Hellman 11-02-08 11:02

nici nu aveau cum sa ma vada k nu am fost la aqua in seara aia ... oricum tanti reporterita a fost tare : " tinerii au facut accelerari pe o roate ... " era vreun motor pe acolo si nu stim noi ?!
lasa k spr cta cica a initiat campania impotriva curselor ilegale ...

SMocKey21 15-02-08 08:18

de aseara am intrat si eu in X-team,si cu aceasta ocazie salut toti baietii si in acelasi timp noii mei colegi. Astept cu nerabdare sa va cunosc pe toti .Cunosc o parte din baieti si il salut si pe adi yzf-u ca m-a aprobat cu intrarea :).numai bine
Alex NNA

Most_Wanted 15-02-08 11:49

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 1358330)
de aseara am intrat si eu in X-team,si cu aceasta ocazie salut toti baietii si in acelasi timp noii mei colegi. Astept cu nerabdare sa va cunosc pe toti .Cunosc o parte din baieti si il salut si pe adi yzf-u ca m-a aprobat cu intrarea :).numai bine
Alex NNA

Bine ai venit intra si pe aici la-> X-team

ps:sa discutam si de o semnatura!

Scoop 15-02-08 11:50

Felicitari sa ai parte doar de distracti o/

SMocKey21 15-02-08 12:04

Most_wanted-acum intru
Scoop-ms ms :D

YZF-PWR 15-02-08 12:11

WELCOME NNA`ule :))) el grande konkistadore , era si timpu sa vii la noi :)

SMocKey21 15-02-08 12:14

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1358719)
WELCOME NNA`ule :))) el grande konkistadore , era si timpu sa vii la noi :)

ms ms ms dnul Adi,astept stikerul cu nerabdare :D

vizal 16-02-08 11:00

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 1358330)
.Cunosc o parte din baieti si il salut si pe adi yzf-u ca m-a aprobat cu intrarea :).numai bine
Alex NNA

dc te-a aprobat el ma? daca zice YZF sa nu intrii...nu intrai ?:lol:...

bine-ai venit :peace:

SMocKey21 16-02-08 11:04

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1361220)
dc te-a aprobat el ma? daca zice YZF sa nu intrii...nu intrai ?:lol:...

bine-ai venit :peace:

pai ideea era simpla...am intrebat omul sa vad daca pot sau nu sa intru :)))) poate avea pica pe mne sau nu ii paream simpatic si d`aia :))))).ce iti mai face masinutza? :)) peace to all!!!

vizal 16-02-08 11:07

cum sa nu te ia...mai ales un nebun k tine :twisted:...inca unu cu reno :D...ne mai trebuie unu cu Scenic si aveam toata gama :lol:

masina inca merge...zik eu...dar il astept pe unu cu bmw320d :twisted:si dupa o las moare ca o sa plek departe...vro 4 luni:cry:...papa x-team...papa 1 mai...papa curse...legale:rolleyes2...

metal_militia 16-02-08 13:07

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1361243)
...inca unu cu reno :D...ne mai trebuie unu cu Scenic si aveam toata gama :lol:

clio frantuzesc bicorp nu :-P dar daca vreti puteti avea :lol::lol:

vizal 16-02-08 13:34

:Dvrei ?...da-i un pm lu YZF ca el se ocupa cu inscrierile :D...si intrii si tu in "club reno" din X-team :twisted:

Most_Wanted 16-02-08 14:33

Discutii inscrieri aici <-click!

x-28-TRA 19-02-08 18:55

iara sunt sef si in club renoo?????:)))))))))))

vizal 19-02-08 20:19

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 1369467)
iara sunt sef si in club renoo?????:)))))))))))

demonstreaza ca esti sef:chew:...pana atunci ....:suspiciou

Hellman 19-02-08 22:21

vizal ce mai face skoda ... ii e dor de me ? stii u la ce ma refer

vizal 19-02-08 22:55

cu cea mai mare placere:) daca e sa vb cu supercar poate iti da dieselaru...ca tu bagi picioru bine in loganuri ;)

street_racer 20-02-08 07:03

vizal stai ma linistit ... iti zic eu ca ti-o da tra'u dak la asta te gandeai cand i-ai zis "demonstreaza" ... si vb lu hellman ... ce-ti mai face skoda aia ? :D >:) is she waiting for me ?
anyway ... welcome NNA'ule traiti-ar meganeul ... ia mai zi-o tu p-aia cu renaultul rasa pura , loganul c****tura :D

si nu va mai agitati cu renaulturile ... o sa va zic eu de ce ... andu stie :)))

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1361463)
clio frantuzesc bicorp nu :-P dar daca vreti puteti avea :lol::lol:

bai tu cu 1.4 16v ... ziceai ca vrei revansa , alea alea ... unde te-ai ascuns ? :)) :P

NUMAI FACE POSTURI CONSECUTIVE. Foloseste fct edit sau multi quote.

Hellman 20-02-08 09:35

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1370148)
cu cea mai mare placere:) daca e sa vb cu supercar poate iti da dieselaru...ca tu bagi picioru bine in loganuri ;)

degeaba vb cu supercar k nu cred k imi da . oricum a mea e in stand-by :D

vizal 20-02-08 15:33

da ma stiu ca ma face dar intrebarea e cu cat;)
da ma si skoda face bine :lol:...asteapta un logan si-un clio...:-P

street_racer 20-02-08 19:06

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1371414)
da ma stiu ca ma face dar intrebarea e cu cat;)
da ma si skoda face bine :lol:...asteapta un logan si-un clio...:-P

pai andu iti da vreo 5 mashini ... PAREREA MEA ... si skoda aia vbim noi in weekend , sa scap si eu de munca ;) dak ti-o dau , imi dai laguna sa ma joc putin cu ea :D

YZF-PWR 20-02-08 19:18

eu zic mai mult de 5 masini :)

SMocKey21 20-02-08 19:20

daca am si eu masina gata vineri incercam cva :D app vin solo,deci bring some `muheres` :))))))

BmAn 20-02-08 20:20

Salut, eu am un Golf 5 1.9 tdi 105 cai, masina nu o am de foarte mult timp si n-am avut sansa sa o testez sa vad cum accelereaza.
Ma gandeam ca as putea gasi pe aici masini cu care sa imi testez si eu diselaru meu.

vizal 20-02-08 23:20

normal k ma face TRA :oops:...dar vreau sa vad si cate :lol:...

nu stiu ZZZ vdm...ca nu cred ca pot s-o scot din casa:???:...cat despre laguna...nimiccccccccccccc:twisted:...nu e de dryfturi...sry...ramai la clio :-P

vrei sa testezi golfu? din partea mea...alege skoda:-) sau laguna:twisted:

Hellman 21-02-08 00:51

vizalule .. momentan te astept cu skoda .. si aba te astept si pe tine cu golfuletul tau :P
zeze vrei si u ?

All times are GMT +2. The time now is 13:00.

- Copyright 2026 4Tuning