![]() |
Re: Taxa de prima inmatriculare
pai pana o sa apara autocolantele hai sa punem afise!
cine e de acord? sau cine are alta solutie?! |
am facut un nou Thread la adresa : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...459#post974459
NU TAXA DE PRIMA INMATRICULARE! |
Quote:
si o spun din sursa sigura, la noi la servici sa rupt sasiul la un amarat de aro, dupa care lau schimbat astia de la noi cu unul nou. a plecat soferul cu masina la RAR pt acte ca are serie noua si a trecut de toate testele iau facut actele si acuma trebuie sa plateasca firma 200 de milioane taxa de prima inmatricularet ca motorul este de 3200 pe ARO si pe deasupra e si non euro, ca cica ii face CIV nou. deci prostie mai mare ca asta eu nu am auzit, dar traim in romania si guvernantzi ne maninca banii nostrii muncitzi din greu! FU.K TARICEANU! |
Unde se poate plati taxa de inmatriculare dupa ce ai intrat cu masina in tara ... si cat timp ai voie sa mergi cu numerele straine (pana sa o inmatriculezi) ?
|
Quote:
|
Quote:
Good luck. |
multumesc !
|
multumesc mult de tot:sad:
|
sa intelegeti si voi taxa de imatriculare nu se plateste la politie se plateste la administratia sectorului sau la circa financiara din cate am inteles plus ca ea se numeste "TAXA SPECIALA" asa este denumita de catre domni cu ochi albastri stalear taxa la cap ............ de saracii.. io am o alta intrebare daca io am actele masini valabile pana la sfaristu anului si imi expira itp in luna a 9 anu asta si actele sunt valabile pana la sfarsit ...io am facut itp acum la ea in romania e valabil pentru actele alea.. adica pot sa circul in romania?
|
sal! am si eu o intrebare. cine stie ce inseamna "numar de inmatriculare 12B"?
vreau sa iau o masina si are numar de inmatriculare 12B expirat din 2000. ca sa inscriu masina asta trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare sau ce trebuie sa platesc??? multumesc! |
Quote:
Masina cu 12... este echivalentul uneia neinmatriculate. |
multumesc! asta vroiam sa stiu!
|
Sal.Poate cineva sa-mi spuna cat pot sa iau din germania numere zoll (perioada maxima indiferent de costuri)??Multumesc.
|
Eu circul cu numere de belgia pana scad astia taxa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning