![]() |
1 Attachment(s)
asta cred ca e usor de identificat... pentru cine stie un pic de istorie...
|
e prima volga?!
sau un gaz,cva.... nuh?! :?: :?: :?: :?: :?: |
1 Attachment(s)
Nu e nici Volga nici Gaz, astea sunt marcile clasei muncitoare... :P
|
Ceva imi spune ca e un Buick de prin anii 30 , cred ca '35.
|
1 Attachment(s)
si eu merg pe mana lui Calindcm :D
|
Pai sunt doua poze cu 2 masini diferite cred. Prima are stergatoarele sus si a doua... :roll: Si sigla difera parca...
Eu zic Rolls Royce. |
si mie parca tot a rolls royce imi aduce..
|
Pana acum Speeder a fost cel mai aproape... e marca ruseasca.
|
Nu degeaba Stalin spala parbrize acolo... :wink:
Pai ce altceva mah ? Lada ? :? |
2 Attachment(s)
Nu e nici Lada :P
Constructorul e furnizorul oficial de limuzine al tarilor comuniste, chiar si Fidel Castro are asa ceva... Bine, nu modelul de pe vremea lui Stalin... Din 2005 vor sa scoata o limuzina blindata care sa fie facuta la comanda, 8-10 exemplare pe an... Are 5 tone cu tot cu blindaj, motor de 400 cai si 7.7 litri... pretul: numai 300.000 Euro... |
GAZ
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
Cu ocazia asta afli cu ce limuzina merge Putin :twisted: , ca si el are una din asta... |
Chiaka sau Russian Zil-115 Presidential Transport Limousine
Technical characteristics: ZIL-115 (the year of output is 1982) Motor V-formed, 8-cylinder, petrol Piston-swept volume: 7695 cubic centimeters Capacity, horsepower: about 315/4000 RPM Maximum torque: Nm about 608/2500 RPM Maximum speed: 190 Kilometers/hour Acceleration, kilometers per hour: 13 seconds Overall dimensions, millimeters: 6330x2086x1500 Equipped mass: 3600 Kilograms Expenditure of fuel: about 90 and 120 Kilometers per hour; 22,26 liters |
In sfarsit! Era ZIL (Zavod Imeni Lihacheva), iar pe vremea primelor modele se chema ZIS (Zavod Imeni Stalina). Primul e ZIS 101, iar ala cabrio e ZIL 41041.
Your turn :paper: |
lol ma simt nasol.... nici nu am auzit de marca asta.. :) oricum bv hondare... sa te vedem...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning