![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
Quote:
De unde pana unde Nissan e facut de Renault?? |
Quote:
Nissan nu este facut de Renault, impart unele platforme, motoare si componente. Mini este facut de BMW dar este folosit ca brand separat pentru istoria care o are si in cazul de fata este luat ca atare. Comparatia este facuta intre marci nu intre concerne. |
Empiric(cum altfel?:) ) am impresia ca in anii 90 europenii faceau legea si japonezii se chinuiau sa ii concureze, dupa 2000 europenii s-au lasat pe tanjeala(li s a suit succesul la cap) iar japo au continuat sa se preocupe de produse ieftine si de calitate buna,deci pe de o parte am avut o scadere a calitatii la europeni recunoscuta aproape unanim(vezi mercedes benz in 2008 care a spus ca o sa fie iarasi ce a fost si mai mult decat atat cu pretul reducerii profiturilor actionariatului) iar japonezii au pastrat standardul cu care erau obisnuiti clientii lor daca nu chiar l-au ridicat(desi si mie mi se pare ca masinile dupa 2000 japo sunt mai slabe calitativ decat cele vechi).
In ultima vreme mi se pare ca europenii incep sa isi revina (cel putin Mercedes Benz, firma mea de suflet) iar japo incep sa se clatine (vezi Toyota,Lexus,Nissan). Deasemnea si americanii fortati de criza si vazand ca nu mai e de gluma au inceput sa umble la calitate,vezi Ford care a surclasat Toyota in materie de fiabilitate, uimitor nu?:) In principiu, e foarte buna concurenta, de profitat avem noi,clientii. |
Quote:
|
BMW rullz, de acord. In rest, nu stiu despre ce vorbesti, ce relevanta are puterea litrica cu orice.
|
Si tot in anii 80-90 vedeai prin filme numai camionete toyota, chiar si acum in zonele desertice se prefera aceasta marca
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta e impresia mea, nu e litera de lege.
|
Quote:
|
Re: Fiabilitate - JAPONEZE vs GERMANE
Quote:
desi nici de japoneze nu prea mai sunt sigur. |
masinile nemtesti mi se par mai bune, e doar parerea mea :)
|
Quote:
|
Quote:
masini nemtesti cu care am mers....hmmm...vw,bmw si audi. parerea mea ca nu se compara un audi cu o toyota...:-?? |
Quote:
tu vrei sa spui ca pan acum ai condus decat 3 masini? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning