![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
culoarea crezi ca o mai nimeresti? crezi ca gasesti pe aici vreo combinatie sa arate cat de cat la fel?
|
o sa o nimerim , problema e ca e foarte scumpa :P deci aripa negru mat va fi multa vreme.....
dau la schimb bara mea fata pe o m`tech de plastic + diferenta :) |
cataa , eu 1 apreciez ca o pastrezi si depui atat munca , bft multa si ai grija d el ... nu e frms sa dai asa frumusete de masina ... usor usor ... o readuci u la "viata" :P , multa bft si nrk :P c`o sa ai nevoie ... aaa si multi bistari :P , ai 5 * d la mn !!!:twisted:
|
Hai mai repedee dute la iustinn.....baga fortzaa....nu mai baga lumea rautacioasa in seama,putini sunt cei ce au e30 cameleon :shock::lol: asa ca..ai grija de el si cand ti-o veni gandu sa il mai vinzi imi dai un tel sa iti dau 2,3 palme :twisted: !
|
stai bro , ai rabdare , vrei sa racesc :))))
|
Quote:
oricum bafta si te asteptam la primul 4 tuning sa admiram bestia de aproape.... |
ms frate , la primul eveniment o sa fiu prezent :P
daca nu gasesc aici culoarea , sun in germania la neamt si il rog sa imi trimita un litru de vopsea.... sau cand plec eu :-? solutii sunt , nu si material deocamdata |
mda....eu plec la noapte acolo....ma gandeam daca te ajuta un spray la culoare macar........
|
sigur , ar fi bine ...
Flip Flop Metallic se numeste culoarea , daca gasesti e binevenit :P eu nu stiu exact cand plec , trebuie mai intai sa vand polo ... si nu prea se vinde :)) |
ce mai face TEDDY cataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!??:twisted::twisted:
|
sufera in ploaie :)) da lasa ca se face el bine , sa vezi ce mai fuge de cur ....
:( mi`e dor de urs |
Quote:
|
Quote:
|
imi pare bine k acuma te vad mai increzator...pana acuma erai f deprimat erai in stare sa vinzi cam tot ce era pe la langa tine:P:P...hai bafta k incet incet se rezolva toate!! numai bine....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning