![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
merci;) vreau ceva mai special ... kandy blue :-) cum are dr.calibra daca stii:D dar deocamdata sa termin cu motorul,cu partea mecanica..sa fie oki si apoi prin toamna sau chiar in primavara as vrea sa o vopsesc...acu sa vedem ce o sa fie;)
|
1 Attachment(s)
Flow.. ia zi.. nu imi vinzi mie capatu ala de toba inox ...de pe calibra aia...?
|
Referitor la Castrol 10w60 ,nici sfi ului meu nu ii place ,acum am alta panarama de castrol 10w40 magnatec ,este ultimul castrol ce mai intra in motorul meu ,urmeaza acum liqui molly gt1 race tech 10w60 ,incercat de mai multi cu sfi si au fost multumiti ,decat facatura de castrol prefer GM oil .
Cu volanta aia e si distractie e si necaz ,papa frana de motor si cuplu ai sa pierzi in rest pentru acceleratie ai sa fii multumit ,Succes |
Quote:
Quote:
|
in primavara cand am luat vectra am schimbat uleiul si am pus mobil s 10w40 si tacaneau tacheti in fiecare dimineata, la al-doilea schimb am bagat aral blue tronic si nu bate nimic si masina papa forja la mine...
bafta cu sfi-ul |
2 Attachment(s)
...motorul e gata sa fie pus sus:D sambata dau jos ne'u si in functie de timp am sa'l pun sus pe asta :arrow:
|
Mult spor si...succes :D, arata foarte bine motorul.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sall' azi dupa mai bine de o luna in care nu am avut masina...pt.ca am lucrat la ea mai mult dupa serviciu ,dupa unele dificultati,nervi,caldura am scos c20xe'u pt.prima data pe strada :D ce pot sa zic ?!! e peste asteptarile mele,chiar trage bine de tot..pe cealalta masina nu am putut sa-mi dau seama cum tragea pt.ca ambreaju era praf si cum se incalzea un pic motorul nu mai tragea deloc(fisele erau praf+alternatorul era pur si simplu atarnat de suporti aia) se simte F20'u CR + volanta usurata... ( multi mi-au zis ca nu este f20 cr'... ce am eu ,e luat dp un kadett gsi inainte de 89' pe care sau pus cutii f20 cr' o sa va pun si documentatia sa vedeti ;) ) a I 'a se termina instant...trage masina stanga-dreapta :D e nebunie fata de ne' dar si ne'u e pus bine:D mai am de reglat timoneria ca deocamdata nu intra bine in viteze si in a 5'a..nu intra deloc..nu am avut rabdare sa o mai reglez :-) am fost prea nerabdator sa vad cum merge...dar de luni intra din nou la bibilit,mai sunt multe de reglat ...am schimbat multe la masina asta,din punct de vedere mecanic/tehnic acum e oki...de acu ma pot gandi si la aspect :-) trebuie terminat kit'u si dat o culoare :D asta in functie de finante. deci in concluzie transplant reusit ;) le multumesc celor care mau ajutat cu un sfat,o parere,o nelamurire : Hyp3r,Adi NTR,Tonny NTR,DarkXXX,Radu Motorsport,Dabotta,Andrey Kul,Alex xzibit_ex2005,Dsp4tunning,Petre.
|
am gasit ceva interesant pe youtube:D un BC' facut de un roman care traieste in cehia... pretu de plecare a fost 330 euro' si cica ar fi vandut 30/buc dar nici unul in romanica:D acu pretul e 200 euro' are foarte multe functii dar totusi e un pret mare pt.o masina de 20 de ani.
https://www.youtube.com/watch?v=aTsw5...ayer_embedded#! |
lam vzt si eu pe net de ceva timp...este super la cate stie sa faca dar totusi si 200 euro este multicel cel putin ptr mine
|
Foarte tare,din cate vad are foarte multe optiuni/date ,daca le afisaza si real merita toti bani parerea mea.
|
nu vinzi jantele ? :D:D
|
Quote:
|
Salut,
Ce ai de gand sa faci cu C20NE-ul ??? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning