![]() |
Re: Sesiune foto, membri noi, merita vazut !!!!
Bine ati venit tuturor celor noi care au venit in seara asta la intalnire si celorlalti! ...bafta!!!
|
Un nou membru sunt si yo,am venit cu cosmin.am fost prezent in seara asta la intanire!o sa pun poze si cu masina cand o sa fie gata (un logan albastru)
|
ooooooooo bine ati venit ;) ggd-ule si lu cosmin cu cea mai frumoasa bora !!!!
|
3 Attachment(s)
asta e masina lui Varamiu ... Ford Focus Break :lol: si el un nou membru 4 SS :lol:
|
3 Attachment(s)
salut :) sunt cosmin cu focusu ala break alb.Imi pare bine ca ne-am alaturat voua ( 4 ss ) .A fost foarte tare si sapt viit sper sa ii cunosc si pe cei cu care nu am avut placerea sa vorbesc.. :peace:
|
Quote:
|
Felicitari !
|
bine atzi venit baietzii ;)
|
Salut!
Nou in 4ss, nou pe forum. Ca prim post am zis sa ma prezint: Sorin, 21 ani, calaresc un Kawasaki ZX4R si sper sa nu fiu considerat outsider doar ca am cu 2 roti mai putin ca restu :). Cu cativa m-am cunoscut in seara asta, cu restu sper ca in viitorul apropiat. Bafta! |
Bun venit tuturor!
ps:Kawa, nu esti outsider... mai avem 2 roti: https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/19107-schimbat-clasa-929-2001-a.html :) |
bine ati venti toti si ne bucuram ca vati alaturat familiei 4SS!!!!!
|
imi cer scuze membrilor 4SS ca nu am ajuns aseara. am ajuns pe la 10 dar nu mai era nimeni. si nici in victoriei , nici la pescarus. masina nu a tinut cu noi. acum e rezolvata, sau dus problemele cu bateria. si HAI'u isi cere scuze. in timp ce venea spre voi i s-a rupt cureaua de distributie.
|
4 Attachment(s)
Dupa cum stiti aseara am venit cu Cosmin!pt cei kre nu-mi stiu masina,pun kteva poze cu vechiul look! excludeti scrisu din geam,k acum nu mai e!
|
bine ati venit si se pare ca familia 4SS creste pe zi ce trece! foarte bine asa e frumos! sa ne traiti bine (scuze hondare ca ti-am luat vorba) si sa traim bine cu toti alaturi! ;) bafta tuturor!
|
bine ai venit KAWA poate ma dai si pe mne o tura :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning