![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
Ace MNE poi ce sa facem si noi trebuie sa ne scotem cumva =))))))))
|
Quote:
|
Aici e vorba de TUNING sau faci tuning sa te duci sa cari varza cu ea? Am vazut masina la Pitesti la Mall si mi-a placut era facuta cu gust nu ai ideei proaste dar asta e una care nu te sfatuiesc sa o faci ...din pacate cu asta ma ocup electrica si accesorii auto si am montat senzori si nu te sfatuie m-ai ales dastia nu vreau sa te supar sau sa zici ca sunt gica contra
|
Daca iti pui senzori de parcare insemna ca o sa " cari varza cu ea " :shock:
Aoleoo...:shock: |
E o expresie ma dar stai linistit acolo nu te ambala aiurea...e o parere a mea ca senzorii aia nu au ce cauta pe masina lui...
|
Eu am pe masina ...
Si daca sunt vopsiti in culoarea masinii deabia se observa :) Nu stiu la ce te referi ... Parearea ta :) |
Ba stef` .... senzori iti trebuie ? Eu zic sa nu pui... ori faci tu parcarile ori 4 "nasturi" ? Plus ca... nu s`or vedea din avion dar de vazut tot se vad ... urat.
Hai bafta. |
Quote:
|
Ai dreptate. Fiecare cu parerea lui ! ;)
|
Bogdy_44 ma bucur ca apreciezi gusturile mele...o sa montez senzori ii vopsesc in culorea masini daca nu o sa arate ok ii dau jos.
stefiPJJ ms pentru sustinere. |
Si gaurile?!
|
Barile mele sunt facute integral din fibra asa ca astuparea lor nu este o problema asa de mare :D
|
Frumos Logan :D...mereu il admir cand trec pe langa el :-)
|
Quote:
|
GrAnDe acum e pregatit de iarna...am dat jantele jos si am ridicat putin suspensia dar la primavara o sa-l lipesc de pamant ;))
Ace MNE da ai perfecta dreptate la asta ma gandeam si eu...senzori sunt pe masina din ziua cumparati ieri i-am si vopsit. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning