![]() |
1 Attachment(s)
e a 3a mea mashina..sper sa va placa
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cateva pareri si sfaturi ..??? :arrow:
|
Re:
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
Astept sfaturi si comentarii .... CRITICATI!!! :arrow:
|
2 Attachment(s)
comentati
|
2 Attachment(s)
am mai facut o varianta....rares e bine asa??? :lol: acu are teava de la intercooler si pe partea celalta...si am schimbat si intercooleru sa nu mai arate ca o plasa...sau cum ai zis tu
|
2 Attachment(s)
4 ore... nimereală... :)
|
@Gabi > ai stat 4 ore la aia ? ... sa inteleg k a fost o gluma ... btw alea-s jantele mele ;)
|
era frumos daca dadeai opacitate mai mica la peisaju de pe masina...cred ca iesea mai bine...parerea mea :wink:
|
1 Attachment(s)
Ţinand cont de faptu' că sunt foarte începător în ale VTului, nu cred că 4 ore e mult :P
Iniţial maşina o făcusem portocalie (am eu ceva cu portocaliu' :lol:) şi apoi am vrut să schimb backgroundu', da' nu mi-a ieşit cum am vrut eu, aşa că am făcut paintu' ăsta. PS: ranek, recunosc, sunt un hoţ :oops: |
e frumoasa...da roata pe spate e cam uratica..adik nu e centrata bine janta pe spate
P.S.RARES>>>>astept comentariu tau la audi al meu ala juma rosu si juma portocaliu..... :lol: :P |
Gabi
In layeru` in care ai avut peisajul trebuia sa dau opacitatea mai mica (cam 60%) ca sa nu astupi toata masina Si incearca sa gasesti ceva peisaje mai.. adecvate ... \"viata la tara\" pe o masina de lux :roll: Eu zic ca nu e o problema sa folosesti materialele altora(spoilere,jenti..), mai ales cat timp esti incepator |
2 Attachment(s)
Uitati ce face plictiseala.... :cry: :)
Comentati!!!! P.S. Frumos A4-ul portocaliu Gabi!!! :wink: Incearca sa pui plasa mai mica si mai scade din Opacity.... :wink: |
1 Attachment(s)
Sunt şi plictisit şi obosit (sunt la muncă de la ora 8:00) şi nu mai am nici un chef de modificat maşina. I-am pus plasă în spoiler/grilă, da' nu îmi place cum arată.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning