Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - MR.STILO (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/97735-machetele-mele-mr-stilo.html)

MR.STILO 02-05-11 20:20

Re: Machetele mele - MR.STILO

15 Attachment(s)
Bine v-am regasit! :D
Asa cum v-am prezentat in ultimul timp colectia de Porsche,acum vin cu un
Carrera GT,1/18 Maisto care a primit o culoare Dynamic Red Matt,un kit aero cu praguri,spoiler fata,prelungiri laterale fusta spate,priza de aer in capota cu plasa,interior complet vanilla-cream,mochetat,suspensie -60mm;
Pentru prezentare am ales o iesire la munte in weekendul trecut,unde am intalnit o companie pe masura 8)

igarjoaba 03-05-11 21:32

Quote:

Originally Posted by MR.STILO (Post 4297802)
Carrera GT,1/18 Maisto care a primit o culoare Dynamic Red Matt,un kit aero cu praguri,spoiler fata,prelungiri laterale fusta spate,priza de aer in capota cu plasa,interior complet vanilla-cream,mochetat,suspensie -60mm;
Pentru prezentare am ales o iesire la munte in weekendul trecut,unde am intalnit o companie pe masura 8)

O macheta deosebita.S-a depus efort maxim,dar a meritat.Despre asezarea in poza a machetei,nu am ce sa comentez.Totul a iesit perfect.Felicitari si multa bafta,in continuare.

steaua23 03-05-11 21:34

Quote:

Originally Posted by MR.STILO (Post 4297802)

Imi place foarte mult cum lucrezi. Nota 10 din partea mea pentru lucrari.
Daca ai timp, in viitorul apropiat as vrea sa ne "auzim" pentru o mica lucrare :)

eddycdk 03-05-11 21:54

frumos, frumos GT-ul!
imi place culoarea, la combinatia rosu-vanilla, seamana cu CLS-ul ala senzational!
iar pozele sunt facute intr-un cadru pe masura lucrarii!
Muscel Rally?

andreigica 03-05-11 22:22

Foarte misto ideea de a fotografia macheta in timpul raliului,felicitari pentru idee!:lol::shock:
Data viitoare sa aduci un model rally si va iesi de nota 10!:-)

MR.STILO 04-05-11 09:40

[Multumesc mult pentru aprecierile voastre, si va urez la toti mult noroc , si bine ca reusim asa sa invingem cotidianul cenusiu in care traim. :sad:
Da, locatia este VTM-ul de la Muscel si sunt deschis pt orice discutie.
O zi frumoasa tuturor ! :lol:

GrAnDe 04-05-11 22:25

Super tare :D

2010 05-05-11 06:10

sunt multe parti la interior la care trebuia sa acorzi mai multa atentie in rest cred ca a iesit binisor
frumoase pozele si traseul ales

eddycdk 06-05-11 19:17

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4303830)
sunt multe parti la interior la care trebuia sa acorzi mai multa atentie in rest cred ca a iesit binisor
frumoase pozele si traseul ales

avand in vedere ca este un interior spartan, mie chiar mi se pare foarte bine facut, Costi :D
e vopsit corect si mocheta e aplicata bine, iar detaliile s-au pastrat bine.

2010 06-05-11 19:38

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4307797)
avand in vedere ca este un interior spartan, mie chiar mi se pare foarte bine facut, Costi :D
e vopsit corect si mocheta e aplicata bine, iar detaliile s-au pastrat bine.

daca dai zoom pe poza 6 ai sa vezi mari probleme de vopsire la bord si fete portiere, dar poate vad eu aiurea..:lol:

eddycdk 07-05-11 13:26

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4307852)
daca dai zoom pe poza 6 ai sa vezi mari probleme de vopsire la bord si fete portiere, dar poate vad eu aiurea..:lol:

poate la portiera dreapta unde e comanda de deschidere a usii, acolo se putea acorda atentie mai mare, nu vad probleme mari, in rest bordul mi se pare vopsit corect! :-)

MR.STILO 08-05-11 12:23

aceste mici imperfectiuni sunt foarte greu de depistat si de inlaturat. pentru asta ar trebui fotografiate detaliile,marite,retusate,apoi reasamblata etc.
cred ca per ansamblu nu a afecteaza atat de mult calitatea finala.oricum raman deschis criticilor si multumesc! :D

aokimare 09-05-11 22:58

man...respecte...foarte fain GT-ul

ma uitam la pozele cu 911 Speedster...parca e prea mult alb....nu-i faci ceva accente negre sau alu..ceva?? de ex maciuca schimbatorului, sau ceva accente pe consolo...

oricum faci o treaba excelenta..

PS (in curand termin 959-le meu...pe care l-am luat ptr ca mi-ai facut tu pofta...:))

MR.STILO 10-05-11 15:29

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 4315289)
man...respecte...foarte fain GT-ul

ma uitam la pozele cu 911 Speedster...parca e prea mult alb....nu-i faci ceva accente negre sau alu..ceva?? de ex maciuca schimbatorului, sau ceva accente pe consolo...

oricum faci o treaba excelenta..

PS (in curand termin 959-le meu...pe care l-am luat ptr ca mi-ai facut tu pofta...:))

mersi fain !:-) . pt speedster , fiind vorba de o clasica foarte draga , am urmarit
atent interioarele "real" si asa sunt, am pastrat intact si exteriorul , altfel o
modificam eu ;).atunci nu prea foloseau aluminiul pt interioare . o sa mai cumpar una pe care sa o modific. abia astept sa-ti vad 959-le , sa facem un "challenge" 8)

MR.STILO 15-05-11 20:13

18 Attachment(s)
salutare tututor! :D am gasit la vanzari un mustang care plangea dupa stapan!
fiind vorba de unul cu kit Saleen m-a atras imediat,deci este vorba despre un Mustang Saleen S 281 E,Maisto 1/18. este o realizare premium Maisto cu multe detalii la motor,interior si sasiu. a primit o culoare Cobalt Blue Matt,interior piele intoarsa orange,tapiterie completa neagra(pavilion,podea,portbagaj) ,suspensie joasa,jante negru matt 22" si dungi portocaliu matt. (oglinzi retrovizorii nu a avut si nici nu i-am pus) .

All times are GMT +2. The time now is 07:21.

- Copyright 2026 4Tuning