![]() |
Re: OFF-TOPIC
maine e 1 aprilie........?!::twisted:
:lol: o zi ca oricare alta.......! |
Quote:
|
asta i buna,bmw cu dif pe focus!
varosh View Public Profile Send a private message to varosh Find More Posts by varosh Add varosh to Your Contacts 03-04-09, 08:33 #44 brailaro Stage 3 Join Date: Mar 2008 Oras: tulcea Age: 25 Posts: 142 Member of: [PARTICIPANT CURSE] [FORD] [BMW] [Delta Racing Crew] Re: Ford Focus Jeans edition -------------------------------------------------------------------------------- Prietene!!!! Tine cont in primul rand de faptul ca eu am o masina superba In al 2 rand masina mea are 2 ani si 4 luni iar a ta 9 ANI!!!!! In al 3 rand masina mea are garantie pana in nov 2010!!!! iar a ta NU!!!! Eu cred ka tu ai impresia k ti-ai luat Maybach!!!Posibil din cauza asta mai vrei si probabil niste bani de la mine a??? In al `n` -lea rand masina ta are optiuni nu!!! credema k am avut si eu o masina ca a ta chiar mult mai dotata ca a ta si nici atunci nu ceream asa multi bani pe ea Mai uitate si tu pe autovit si vezi care e treaba cu preturile si mai vorbim!!!! Ia fiti atenti la baiatul asta si la doleantele lui!!!:lol::lol: |
in plus a lui are 120000km a lui 55000km ...
ps:Ce vreme a fost azi!!! |
Re: Intalniri Delta Racing Crew
Quote:
In legatura cu filmul,daca e mergem de la 16:00 sau la 18:15. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu mi am downloadat dvdrip...dar nu ma intereseaza prea mult pana cand nu am sa il vad intr-un format acceptabil sau la multiplex:mrgreen:
|
Sa va luati carnetele de studenti/elevi care aveti pt ca scutiti jumatate din pretu biletului
|
Quote:
|
nu e 15 . e 22 sau 25 si pt studenti 13
|
da-ti mesaj dela la orange si cumparati un bilet si va da doua da nush sigur in care zile e combinatia asta o intreb pe simo si va spun
|
Quote:
|
=)) miercuri e ma!! off
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning