![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
Asta este ultimul post pe acest Thread postat de mine. Multumesc! |
Quote:
|
frumos BMW 8)
|
10 Attachment(s)
Nu se īnchide nimic voi mai posta eu cu ce se mai pune/scoate de pe maşină , momentan doar :
-Bucşi; -Semnale smk; -Stopuri cu semnal alb; -Roluit aripi spate :lol: ,las pozili să vorbească del a sine ;) :!: ! :!: LE: Şi sper să nu se mai dea cu sifonul ce se īntāmplă pe forum,ştie despre cine vorbesc şi sper să se simtă īn....al 9 lea ceas;):rolleyes2 |
bine ca nu se inchide!ce mult au intinerit-o stopurile si semnalele.foarte frumos
|
bine ca nu se inchide!ce mult o intineresc semnalele si triplele albe.arata foarte bine masina felicitari inca odata
|
suspensia tu ai pus-o pe ea? sau a fost pusa?
|
Tweety_rzw - Multumesc pentru poze. Daca se mai afla ceva sti tu la ce ma refer, chiar nu voi mai raspunde la nimic.
JusT_SaY_BoBo - Ms frumos. Stiam ca o va intinerii din cauza ca aceeasi chestie am facut-o si cu fostul E36:D. gti 4 ever - Era montata cand am cumparat masina. |
2 Attachment(s)
URGENT ! ! !
Cumpar bara fata e34 (de preferat modelu 540) daca nu , poate fi si normala. |
am eu una de 540 doar ca ii lipsesc deflectoarele de pe margine in rest e completa 70 de lei
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poze maine ca e la beci nu are canalele de pe lateral cele specifice de 540 cele din poza
|
Quote:
|
Incepe sa iasa frumos.felicitari!semnalizarile smoke vorbesc mult cat si stopurile clare spate.
|
Am recititi topicul de la inceput, ce sa zic..felicitari pentru ambitia si pasiunea ta!, fumoasa masina, iar jantele sunt criminale!!!
Ti-am vazut masina de multe ori prin cartier, suntem vecini...dar nu facusem legatura intre masina care o vad pe strada si topicul asta, te-au dat de gol jantele:P Bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning