Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - alynex (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/96671-machete-lucru-alynex.html)

L4uR 23-07-09 11:56

Re: Machete in lucru - alynex

mocheta de la ford o ai din material tip blug?.....

alynex 23-07-09 12:23

Nu stiu sigur...nu e blug, e un fel de stofa cred, de la pantalonii daia de dama mai mulati putin.

green_e30 25-07-09 17:43

Ai taiat din pantalonii mamei tale?:twisted::lol::lol:!!!
Glumesc oricum totul iti iese foarte frumos si foarte bine realizat!!!
Keep up the good work!!!

alynex 27-07-09 10:18

4 Attachment(s)
Cateva poze mai recente cu Viper-ul.
Am modificat o janta sa vad cum arata, si a iesit destul de bine.Si noul front bumper in lucru:D.

Darius DMS 27-07-09 10:26

arata crima viper-ul.......cat costa sa imi faci si mie una?:lol:glumeam....bafta

Dark Side 27-07-09 14:57

Bumper-ul este de milioane!
Abia astept sa il vad gata !
Roata arata si ea bine dar luand in considerare body kit-ul roata in sine ar trebui sa fie mai mare. Nu mai lata sa aiba o dimensiune mai mare.
Poate un cauciuc mai gros ar arata mai bine... :???:

alynex 27-07-09 15:36

Roata trebuie sa fie lata, altfel sta in interior cu 1 cm si arata ca o caruta:|.
Stiu ca trebe una mai mare, mai mare si cauciuc slim dar nu am.

green_e30 27-07-09 16:15

wa....no comment prea tare frate fai si cealalta roata cum ai facut si la cealalta si o sa iasa :twisted: prea smechera;)!
Bafta!

BigDaddy_1112 27-07-09 17:26

De acord la faza cu roata. Iti trebuie altele mai mari, ca sa umpli golul. In cazul asta trebuie sa si faci pragul mai jos pentru ca ti-ar ridica garda la sol. Cealalta solutie e sa faci pasajul mai mic. Pe Viper-ul meu cauciucurile erau asa de groase ca a trebuit sa le reduc foarte mult ca sa intre in pasajul- 2 zile de frecat cauciucul cu smirghel si taiat cu cutterul:???:- Skyline-ului. Plus ca am si largit pasajul.

alynex 08-08-09 15:02

Va anunt ca maine voi pleca din oras:D...asa ca nu voi mai fi activ timp de o saptamana jumate-doua.
Viper-ul face bine, am finisat front bumper-ul, mai trebuiesc aripile fata si apoi numai finisarii.
Ford-ul la fel, bordul trebuie finisat, de mochetat scunul din mijloc si cred ca va trebuii sa modic spatele cu poxilina, caci bara spate se imbina urat de tot, etc.
Voi continua dupa ce vin din asa zisul "concediu".
Numai bine tuturor:D!!

EfEcT-MaStEr 12-08-09 10:42

Doamnee ce ai facut din viperul asta urmaresc topicul de la inceput si ma-i uimit pur si simplu mai ales body kitul e nemaipomenit parca e luat din nfs sincer la 15 ani ai tai esti un baiat demn de laudat sincer mult respect din partea mea si spor in continuare la munca ;););)

Blue.e46 13-08-09 20:40

Mult respect si din partea mea:D!!Apropo poate facem un beatle oricum stai linistit eu deabea m-am apucat la vipu meu :)

alynex 23-08-09 13:18

9 Attachment(s)
Abia am venit acasa si m-am apucat de motorul Bmw-ului, care a primit cateva mici modificari.
Predomina galben ,caci si masina va fi negru cu galben cred:D.
Mai multe poze decat cuvinte:D:

green_e30 23-08-09 13:30

Sa presupun ca 30% din fire sunt de la sistemul NOS...50%de la turbo si 20% de la intercooler?:D!!!!:lol::lol::lol::lol:
Glumesc stiu ca sunt de la instalatia electrica...:lol::D...!:D
Apropo Ford'u cum mai zace Viper'u cum mai fuge?:D...:lol::D!
Bafta sa iasa si BMW-ul ceva frumos poate un tuning discret:clean look jenti mai frumoase decat cele stock un sistem audio pe masura..etc.:D!
Keep up the GOOD WORK..:D!

alynex 23-08-09 13:41

Pai Vipu si Fordul nu mai fac nimic.Stagneaza, nu prea mai am materiale.
Bmw-ul vreau sa il fac ceva gen Cannonball, cred , nici eu nu stiu.
Clar alte jante ca astea is cam hidoase, evacuare dubla, si un body asa frumusel.
Dupa ce termin Fordu, cred, ca o sa ma apuc mai grav de el:D.

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning