![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
Quote:
auzi ba trasule..da tu asta cu prafurile...putin ma intereseaza ma ca ai strans bani de un soft la masina ta...mai mult respect am pt un baiat cu o "dacie" care stie ce e aia chiulasa (cum se planeaza sau cum se modifica niste supape) ..pe scurt care a facut tuning la masina lui in garaj frate cu setul de scule pe langa el cu desfacut si modificat motor..ca in felul asta masina lui e unica(ideea de tuning)...sunt convins ca mai exista zeci de masini cu exact acelasi soft ca al tau ... da tu esti cu cursele cu astea ..te pricepi.. |
salut , pot participa daca nu am carnetu de 1 an inca? (sau cum va pot dem ca sunt apt ?:)) conduc mai de tanar sa zicem...) , masina este pe numele meu... and all!
|
Quote:
in aceasi situatie sunt si eu si mi s`a zis ca pot participa ... |
Quote:
P.S.: Stai linistit ca nu am eu nevoie de respectul tau,mi-e foarte bine asa;) |
Domnule softulet, poate k nu ai vazut dar sunt si dacii care sunt mai bune la liniutze decat ligheanul tau.
si tare mult imi doresc sa pici la start cu una din daciile alea, si sper sa pierzi, k dupaia sa inveti sa respecti daciile! |
Quote:
"Mari oameni,mare caractere":shock: |
care nu ai loc de furia galbena :censored:?
|
sper sa nu`mi primesc injuraturi :)
pana la urma inscrierea se face la fata locului ? sau trebuie ceva inainte ? scuze daca s`a mai intrebat ... nu trageti , sunt cretz:lol: |
BAFTA baieti ! ... poate o sa venim si de la Craiova cateva masini !
|
[QUOTE=Kiki;1856637]
Quote:
Bafta la toata lumea!!!! ...ne vedem in 2009 !!!! Coming soon on the road: -- GTO -- - Golf Mk2 1.9 m-TDI and VNT turbo up too 90hp >grupa A - Golf Mk1 1.8 20v turbo up too 150hp > Grupa C |
s`a luat o decizie si ar fi bine să o respectati, se poate face spectacol si pe 200 de metri.. pe cealaltă parte, nu sunt deacord cu atitudinea lui CoCaine, de a lua in râs si a băga toti posesorii dacia intr`o singură oală.. nu`i corect (poate părintii mei n`au avut posibilitatea să`mi cumpere o masină... dacă parintii lui au avut această posibilitate ... felicitari) ...fiecare masină trebuie respectată chiar daca e veche sau nouă... concluzia este că cine vrea să participe, bine ... cine nu, iar bine... nimeni nu vă poate obliga să fiti prezenti la start .. o seară excelentă vă doresc
P.S.: dacă taxa pentru 400 de metri e 30 lei, mi se pare normal ca pentru 200 de metri, taxa să fie mai mică P.P.S.: particip ca spectator, iar mai sus am scris doar părerea mea |
la indemanare se tine cont de aceleasi grupe?
multzumesc |
Quote:
omu are 220 de cai, 4x4. nu cred ca e dacie sa stea cu el. |
Nu am vrut sa jignesc nici o posesor de Dacia,nu stiu de la ce v-ati luat.Prima mea masina a fost Dacia,de acolo am plecat si eu.M-a lamurit daniwmk cum e treaba si cu grupele,nu am fost deloc atent.
T@zMania la indemanare se tine cont de tractiune: fata,spate sau integrala. |
ma bag si eu duminica ... asa de fun 1.5 dci un pic umblat ... :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning