![]() |
Re: Cum conduc/parcheaza brasovenii !?
PROMOTIE !!! ACUMULATORI VARTA SI QWP . scuze pt of topic
|
1 Attachment(s)
Mai pun si eu una cu nenii politisti si parcarile lor.
|
da-i incolo ca-s nesimPORCI. de acolo se ridica masini intr-o veselie...
|
Se ridica masini in prostie, da nu si de politie :)) cu toate ca mi-ar placea sa vad o masina de politie ridicata pentru parcat ilegal :-? de fapt pt ei totul e legal.
|
sunt cateva poze pe net, n-am acuma timp sa caut, cu masini de politie ridicate de astia de la parcari. nu sunt din brasov. mi se pare ca una din poze e din timisoara.
|
Azi am vazut cum ridicau o Nubira de pe locurile de handicapati de langa Modarom. Nu era nici un militian nimic. Doar 2 ciuflingari de la ridicari. Deci nu se face nici un proces verbal de catre nici un militian.
|
asta am zis si eu ceva mai sus. am un prieten care a avut masina de 2 ori ridicata si nu a avut amenda de la politie, tocmai pentru ca nu era si un politai de fata.
|
Că nu vor sa facă e problema lor, dar legea indică foarte clar că trebuie întocmit proces verbal, păcat că majoritatea românilor sunt ”deștepți” si nu fac contestații si reclamații și etc.
|
1 Attachment(s)
carnet de pitesti?
p.s: de obicei (daca e persoana care stiu eu) are un matiz care il parcheaza in mod identic. (si DA e fata!) |
Quote:
|
stiu ca nu e "deosebit" dar daca asa parcheaza unii brasoveni, barem sa-i facem cunoscuti (chiar daca nu se intelege nr de inmatriculare...) nu pot sa inteleg cum poti sa lasi masina in halul asta intr-o zona unde vezi ca nu prea sunt locuri de parcare! cred ca o sa fac stickere cu "FELICITARI!!! Ai parcat ca un/o bou/vita!" :D
|
Quote:
|
daca ma duc acum de sarbatori intr-o seara in parcarea de la carrefour si o bat dintr-un cap in altu , umplu forumu de poze.chiar in seara asta am fost si asa in trecere si vazut niste parcari de te doare capu.o "ditai" skoda octavia parcata pe 2 locuri , un "ditai" golf V parcat pe diagonala pe 2 locuri + multe altele...
|
legat de carrefour,pe departe cei mai nesimtit mi se par cei care parcheaza pe locurile pentru handicapati.poze nu trebe ca stiti toti despre ce vorbesc
ce-i mai trist e ca am vazut si-un personaj din livada facand o astfel de parcare,ala merita pozat a doua oara daca-l mai prind il fac de cacao pe forum :chainsaw::bat::boxing: |
Sa te uiti inainte si in geam un pic :) Ca s-ar putea sa fie legal...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning