Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

Esperache 06-03-09 09:12

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

Stai linistit Cipriane ca sunt altii care au facut mult mai multe decat mine; oricum iti multumesc pt. aprecieri.

-Caz- 10-03-09 12:52

[...] Esperache , cand o scoti din barlog sa dai si tu un semn de viata . Spor la treaba !

Ciuby 14-03-09 16:56

Interesant ce faci tu aici :)

Poti, te rog, sa-mi zici de unde ai comandat piesele M-Tech? Direct de la ei sau un distribuitor din .ro?

Esperache 15-03-09 00:09

Direct de la ei; nu exista distribuitor oficial in Romania.

P.S.: Geo sau Snappy ... de ce a durat atat pana ati sters si celelalte posturi ?

VladM 22-03-09 18:11

Pff...am citit toate cele 14 pagini,si te admir,sincer. Dar sunt curios si eu unde pot vedea o poza sau un filmulet ceva cu acel espero despre care se tot vorbeste CT16GNT ! Mult succes in continuare cu proiectul ! Salut !

J.D 22-03-09 18:48

Sunt multe laude care ti le-ar putea aduce orice pasionat de masini si nu numai...desi am mult mai multe de spus, deocamdata ma rezum la WOW!!!!!!! :) Felicitari si voi urmari cu mare interes acest topic!

Esperache 22-03-09 21:18

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2172872)
Pff...am citit toate cele 14 pagini,si te admir,sincer. Dar sunt curios si eu unde pot vedea o poza sau un filmulet ceva cu acel espero despre care se tot vorbeste CT16GNT ! Mult succes in continuare cu proiectul ! Salut !

Sunt cateva poze la sectiunea "Daewoo tuning", thread-ul :Club ESPERO"
Quote:

Originally Posted by J.D (Post 2172969)
Sunt multe laude care ti le-ar putea aduce orice pasionat de masini si nu numai...desi am mult mai multe de spus, deocamdata ma rezum la WOW!!!!!!! :) Felicitari si voi urmari cu mare interes acest topic!

Si eu va multumesc, sincer, pentru aprecieri si sper sa o pot scoate pe strazi in maxim o luna.

CIPRIAN_17_CIP 24-03-09 21:16

Esperache in ce stadiu e proiectul tau, nu ai mai dat nici un semn,ai mai facut ceva?

kulturistu22 30-03-09 02:00

sal...super tare...bv tie ca ai avut rabdarea sa incepi modificarea.sa speram ca iese cat de curand din barlog sa o vedem si noi in toata splendoarea .

KillerINC 31-03-09 17:08

stau de 2 ore si citesc si recitesc topicul .... inca nu imi vine sa cred ce ai facut/faci din acest espero .... SINCERE FELICITARI

TZG@ 01-04-09 02:59

la cati bani ai investit in masina pana acum iti luai din germania o toyota supra lejer... de alergat... multi cred c-ar fi facut-o... si nu toata lumea intelege de ce bagi zeci de milioane intr-o masina care la sfarsit nu va valora nici pe-aproape de cat investesti. poate doar pt tine ca proprietar... mi se pare de apreciat ca n-ai ales calea usoara :). masina asta este ceva unic si va lasa multa lume cu gura cascata... la 300 cp + iti urez s-o stapanesti sanatos pe asfalt. sper sa vad masina pe la legale,ar fi foarte tare... bafta si spor la treaba...

DaBotta 01-04-09 09:59

cel mai usor ii sa mergi sa cumperi o Supra sau orice alceva si sa vii sa bati pe toata lumea. Dar ce face el ii mult mai greu. Sa iei o masina cat ma banala posibilia si sa faci din ea monstru. Si hai sa ne gandim si la distractie dupa asta , ce satisfactie ai cand te plimbi dupaia si vezi ca vine langa tine un pusi de 18 ani care a primit cadou de la parinti un A5 3.0 quattro si se uita urat la tine ca zice ca esti racer ca ai dungi albe pe masina , si cand se face verde iti admira "fundul" de la masinuta :))

Sincer pentru ce face aici Esperache am tot respectul si multi visam sa reusim odata sa facem asa ceva

eMH 01-04-09 14:37

Da' stai tu calm,ca nu apuca sa vada nici macar fundul :))
Asa a trecut unu cu un motor,pe bulevard,si un politist se uita lung dupa el. Eu fac pariu pe ce vreti voi ca nu a apucat sa ii ia numarul. Cam aceeasi situatie o sa fie si la Esperache :D

Vlad_WPL 01-04-09 16:02

super tare :D , chiar e tatic pe opel nea Ilie ...bravo

VladM 01-04-09 18:02

Hai esperache zine ceva :) ce se intampla,capata viata cu toate 4 rotile deodata ?:)

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning