![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Stai linistit Cipriane ca sunt altii care au facut mult mai multe decat mine; oricum iti multumesc pt. aprecieri.
|
[...] Esperache , cand o scoti din barlog sa dai si tu un semn de viata . Spor la treaba !
|
Interesant ce faci tu aici :)
Poti, te rog, sa-mi zici de unde ai comandat piesele M-Tech? Direct de la ei sau un distribuitor din .ro? |
Direct de la ei; nu exista distribuitor oficial in Romania.
P.S.: Geo sau Snappy ... de ce a durat atat pana ati sters si celelalte posturi ? |
Pff...am citit toate cele 14 pagini,si te admir,sincer. Dar sunt curios si eu unde pot vedea o poza sau un filmulet ceva cu acel espero despre care se tot vorbeste CT16GNT ! Mult succes in continuare cu proiectul ! Salut !
|
Sunt multe laude care ti le-ar putea aduce orice pasionat de masini si nu numai...desi am mult mai multe de spus, deocamdata ma rezum la WOW!!!!!!! :) Felicitari si voi urmari cu mare interes acest topic!
|
Quote:
Quote:
|
Esperache in ce stadiu e proiectul tau, nu ai mai dat nici un semn,ai mai facut ceva?
|
sal...super tare...bv tie ca ai avut rabdarea sa incepi modificarea.sa speram ca iese cat de curand din barlog sa o vedem si noi in toata splendoarea .
|
stau de 2 ore si citesc si recitesc topicul .... inca nu imi vine sa cred ce ai facut/faci din acest espero .... SINCERE FELICITARI
|
la cati bani ai investit in masina pana acum iti luai din germania o toyota supra lejer... de alergat... multi cred c-ar fi facut-o... si nu toata lumea intelege de ce bagi zeci de milioane intr-o masina care la sfarsit nu va valora nici pe-aproape de cat investesti. poate doar pt tine ca proprietar... mi se pare de apreciat ca n-ai ales calea usoara :). masina asta este ceva unic si va lasa multa lume cu gura cascata... la 300 cp + iti urez s-o stapanesti sanatos pe asfalt. sper sa vad masina pe la legale,ar fi foarte tare... bafta si spor la treaba...
|
cel mai usor ii sa mergi sa cumperi o Supra sau orice alceva si sa vii sa bati pe toata lumea. Dar ce face el ii mult mai greu. Sa iei o masina cat ma banala posibilia si sa faci din ea monstru. Si hai sa ne gandim si la distractie dupa asta , ce satisfactie ai cand te plimbi dupaia si vezi ca vine langa tine un pusi de 18 ani care a primit cadou de la parinti un A5 3.0 quattro si se uita urat la tine ca zice ca esti racer ca ai dungi albe pe masina , si cand se face verde iti admira "fundul" de la masinuta :))
Sincer pentru ce face aici Esperache am tot respectul si multi visam sa reusim odata sa facem asa ceva |
Da' stai tu calm,ca nu apuca sa vada nici macar fundul :))
Asa a trecut unu cu un motor,pe bulevard,si un politist se uita lung dupa el. Eu fac pariu pe ce vreti voi ca nu a apucat sa ii ia numarul. Cam aceeasi situatie o sa fie si la Esperache :D |
super tare :D , chiar e tatic pe opel nea Ilie ...bravo
|
Hai esperache zine ceva :) ce se intampla,capata viata cu toate 4 rotile deodata ?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning