Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

RA_2fast4u 07-06-06 21:26

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
uh ce ma dispera :( dc uneori nu imi merge shiftu(adika clonatu) ....ma poate ajuta cineva ca e chiar enervanta faza :|

Quote:

(...)p.s. nu stie nimeni care e faza cu shiftu? dc nu isi fake treaba uneori?

Quote:

va rog va implor va orice a 3-a oara cred... ma ajuta cienva la faza cu shiftu... am butonat ca dementu si nik...uneori pur si simplu nu vrea sa cloneze ... ( plz plz plz plz haideti ca faza aia me descurajeaza de fiecare data cand vreau sa fac ceva

mdea..... si inca tot nici un raspuns :/ tura asta in speranta ca poate se "indura" cineva de mine am facut si un "tutorial". vine vacanta shi chiar am chef sa invatz programu asta.. va rog nu ma descurajati iara ca datile trecute ;) ca dc nu merge optiunea aceea numa ma crizez again si iara renuntz ;) ( si da am instalat si reinstalat programul si nu odata, l-am si dl-dat inca odata... am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap.. and still no shit!! )

TopArt 07-06-06 23:22

Quote:

am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap.. and still no shit!! )

in-cre-di-bil !!! asta vrea sa cloneze edge-uri dintr-un perimetru inchis prin shift+move !!!

in-cre-di-bil !!! si nici macar n-are clima bizonica !!!

innnnnnnn-creeee-diiii-biiiiiiiiiiiiiiiiiil !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

RA_2fast4u 08-06-06 15:32

Quote:

Originally Posted by TopArt
in-cre-di-bil !!! asta vrea sa cloneze edge-uri dintr-un perimetru inchis prin shift+move !!!

in-cre-di-bil !!! si nici macar n-are clima bizonica !!!

innnnnnnn-creeee-diiii-biiiiiiiiiiiiiiiiiil !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

a....oops? :D acuma m-am uitat si eu sa dam.. thats- right :/ mdea........... si question dc vreu de exemplu sa prelungesc patratu ala.... cum fac? :rolleyes2

i'm a beginer don't kill me :D :P

ad1 08-06-06 16:43

selectezi polygon(patratu roshu),apoi o fatza de pe patrat care vrei sa o alungesti ,paoi apeshi pe extrude(il gasesti in meniu din dreapta mai jos)

cata_tm 08-06-06 17:31

http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/tutorialsmax.asp

aici gasesti cam orice, de la cap la coada, incepatori, avansati, tot, la 3d max. succes

RA_2fast4u 08-06-06 19:18

10x baietzi :D m-au ajutat ff mult (mai ales site-ul cu tutoriale) deja m-am pus pe treaba... am o vacantza intreaga sa invatz... debea astept :D

Evil Yuri 20-06-06 12:58

Re: Tutoriale pentru 3dmax 6 & 7

Poate sa imi explice si mie cineva, la primul tutorial, cum se fac mai exact pasii 54-55? Pentru ca fara asta imi ies spitele plane.

RA_2fast4u 25-06-06 21:46

1 Attachment(s)
asa deci am o problema.. daca am niste edgiuri... asa .. pe o parte sun umplute... si pe cealalta parte nu... aa.. mai bine bag un mic prew... :

asa si vreau sa umplu sa fie la fel si pe partea asta... cu cap nu merge ce umple aiurea... ma gandeam eu ca sa fac un tube cu marginile fff apropiate da atuncea am edgiuri in + ceea ce ma deranjeaza... sau daca nu se poate sa fie la fel pe ambele parti.. atuncea macar sa inversez.. adica partea plina sa fie in fata...

plz help ... 10x

GRIGO 25-06-06 21:49

selecteaza obiectul care l-ai creat ...apasa m .......selectezi o sfera si vezi ca putin mai jos scrie 2 sided cu o casutza langa el bifeaza acolo si o sa vezi ca merge ;) ..altceva?

MaTzA 28-06-06 20:48

Care este binevoitor sa-mi dea shi mie blueprints pt dacia 1300-1310 dk nu aici mkr pe mess ( matza_mihai ) va rog frumos si cat se poate de insistent

MaTzA 28-06-06 22:10

cine e amabil sa-mi spuna shi mie care short-cut key-ul pt hand tool pls

ad1 29-06-06 09:21

ti apasat pe rotitza de scroll...daca ai

MaTzA 29-06-06 10:50

ma asteptam sa fie cv evident :D ms

GRIGO 05-07-06 19:45

1 Attachment(s)
fratilor am si io o problema ...imi da o eroare imputita cand incerc sa ii dau render ....am incercat eu mai multe chestii sa vad de ce imi da eroare dar nu i-am gasit beleaua ........
io sunt cam varza la engleza ... :oops: si nu prea inteleg ...
ps HELP!....

Ace Axel 05-07-06 21:34

n-ai suficient spatiu pt a renda

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning