![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
in-cre-di-bil !!! si nici macar n-are clima bizonica !!! innnnnnnn-creeee-diiii-biiiiiiiiiiiiiiiiiil !!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
i'm a beginer don't kill me :D :P |
selectezi polygon(patratu roshu),apoi o fatza de pe patrat care vrei sa o alungesti ,paoi apeshi pe extrude(il gasesti in meniu din dreapta mai jos)
|
http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/tutorialsmax.asp
aici gasesti cam orice, de la cap la coada, incepatori, avansati, tot, la 3d max. succes |
10x baietzi :D m-au ajutat ff mult (mai ales site-ul cu tutoriale) deja m-am pus pe treaba... am o vacantza intreaga sa invatz... debea astept :D
|
Re: Tutoriale pentru 3dmax 6 & 7
Poate sa imi explice si mie cineva, la primul tutorial, cum se fac mai exact pasii 54-55? Pentru ca fara asta imi ies spitele plane.
|
1 Attachment(s)
asa deci am o problema.. daca am niste edgiuri... asa .. pe o parte sun umplute... si pe cealalta parte nu... aa.. mai bine bag un mic prew... :
asa si vreau sa umplu sa fie la fel si pe partea asta... cu cap nu merge ce umple aiurea... ma gandeam eu ca sa fac un tube cu marginile fff apropiate da atuncea am edgiuri in + ceea ce ma deranjeaza... sau daca nu se poate sa fie la fel pe ambele parti.. atuncea macar sa inversez.. adica partea plina sa fie in fata... plz help ... 10x |
selecteaza obiectul care l-ai creat ...apasa m .......selectezi o sfera si vezi ca putin mai jos scrie 2 sided cu o casutza langa el bifeaza acolo si o sa vezi ca merge ;) ..altceva?
|
Care este binevoitor sa-mi dea shi mie blueprints pt dacia 1300-1310 dk nu aici mkr pe mess ( matza_mihai ) va rog frumos si cat se poate de insistent
|
cine e amabil sa-mi spuna shi mie care short-cut key-ul pt hand tool pls
|
ti apasat pe rotitza de scroll...daca ai
|
ma asteptam sa fie cv evident :D ms
|
1 Attachment(s)
fratilor am si io o problema ...imi da o eroare imputita cand incerc sa ii dau render ....am incercat eu mai multe chestii sa vad de ce imi da eroare dar nu i-am gasit beleaua ........
io sunt cam varza la engleza ... :oops: si nu prea inteleg ... ps HELP!.... |
n-ai suficient spatiu pt a renda
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning