![]() |
Re: BR 82 CNS
daca te bati in tribunale cu el 99,998 % ai sanse sa castigi ptr ca el era baut calumea.
asta este scaparea ta. |
mda.. bine ca n-ai patit tu nimic si masina n-a suferit avarii grave in urma accidentului ;)
|
am sanse 99,99% sa castig deoarece nu a oprit la STOP,cumulat cu faptul ca era baut.
|
bine ar fi sa te intelegi cu el sa-ti dea banii ptr reparatie fr tribunal,iar ca valoare reparatia nu cred ca va ajunge 10 mil,asat daca o faci cu piese din dezm si meseriasi ,nu cu service....far-30 ron;aripa-30 ron;parbriz-60 ron;cheder parbriz-30 ron;vopsitul aripii si al cupolei 1,5 mil;vopsea si tot ce trebe ptr vopsit-1,5 mil;manopera tinichigiu 1 mil.....daca pui manutza si mai faci si u ceva la masina te mai scazi....daca nu poti ,suni 1-2 prieteni,....bafta
aaa si uite ca chiar dac conduci in oras ,centura daca o ai isi face treaba 100% si schimba situatia,eu am avut 2 accidente marisoare si daca nu o aveam cred ca eram la spital in ambele cazuri,dar eu nu am avut nik....asa ca PURTATI CENTURAAA Este pentru ultima oara cand te mai rog sa folosesti functia Edit ! |
Paule...refa calculele: sunt altele preturile ,plus ca sunt mici nimicuri care adunate la sfarsit dau o suma destul de urata. Nu am cerut eu sa fiu pieton nu stiu cate zile si sa fiu cercetat penal,nu i-am pus eu paharul in mana...sa-l f...
|
omu,stii cum arata masina mea in fata,eu am spus aceel preturi ptr ca doar ce am terminat si cu cine am lucrta ca meseriasi nu mau supt la manopera +ca eu am pus manutza mult la tot,vb dac vrei si merem la tinichigiul ala cre il stiu siti zice un pret ptr rep cupolei si aruncam si o tura la vopsitor si restul te ajut eu si Roby...schimbat far si aripa;parbriz...bafta si vb
|
Sorin ştie că din partea mea are tot ajutorul pentru a-şi face maşina;uşor,uşor se aduce în starea iniţială
Mâine este zi de umblat cu RFG-ul pe unde este nevoie ca să vedem pe străzi cât mai repede CNS-ul |
Paule,eu ti-am mai zis,nu sunt aceleasi preturi pt ca sunt piese pe care nu sunt de acord sa le iau de la dezmembrari. Si vopsitul nu e doar 3 mil. Eu stiu ce zic pt ca azi am umblat prin magazine si am fost si la Angelin la dezmembrari. Cu acte,reparatia se duce in 17mil,asta cu doar 3mil vopsitul. Fara acte,11mil. In banii astia intra mai multe chichite,numai testul de sange si ITP-ul de imediat dupa accident sunt 240ron.
Sa vad ce gasesc cu Robert maine la Remat,poate prind o cupola cum trebuie si o aripa si far pe masura |
asa e man...asa e...naspa...ce bine era daca aveai casco :D
|
casco nu se poate face la masini ce depasesc 8 ani
|
aa da,acum daca faci si ITP si altele da ..sare pretul
|
Pai,am facut ITP imediat dupa accident. Altfel masina statea la politie pt expertiza.
|
Si a iesit foarte bine la ITP
|
nu stiam ca te pune sa faci itp in cazul accidentelor cu victime.....asta e
se face man...bafta |
Mai repede victima a fost maşina că biciclistul a avut doar capul spart...nu pot să îmi dau seama ce oase a avut omuşorul ăla că nici o fractură nu a avut
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning