![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
si nu mai comparati RS cu 2 turbine cu M aspirat normal.. |
Quote:
|
Quote:
2). m3 e46 si rs4 b7 au ambele motoare aspirate plus ca in romania revistele gen promotr sunt foarte subiective ... pentru ele exista bmw si restul .. |
Quote:
De ce sa nu fie comparat cu RS? Doar sunt in aceeasi clasa. Sa nu mai vorbim de C63AMG care spulbera M3 e90. Dar tu ca fan BMW rullzz ( ca doar cineva care are astfel de conceptii isi poate pune username cu numele brandului de suflet ) e normal sa nu accepti cand masina pe care o crezi divina este infranta de concurenta fie ea si grupul VAG :) |
Quote:
the_mask aratami si mie unde spulbera C63AMG M3 ul.. cand ziceam de cei de la promotor m-am referit la faptul ca l-au testat in decembrie si era ud pe jos nu am zis ca l-au ridicat in slavi daca cititi si nu intelegeti si in al doilea rand am recunoscut ca AUDI RS6 e peste M5 .AUDI RS4 e peste M3 E46 dar cu M3 E90 nu prea cred |
Quote:
oricum nu mi se pare corecta comparatia ... ar trebui comparat rs4 b8 cand o sa iasa cu e90 ca sa fie fairplay |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
B7 este penultimul de a4 daca vrei sa compari e46 cu b5 ... n-ai decat ... oricum si ala il mananca pe e46 cat despre e90 si b7 ... stau pe acolo in viata de zi cu zi ... ca nu e nimeni pilot pe aici ;) |
Quote:
M3 E46 cu RS4 B5 stock aman2 stau in felul urmator. La drag - rs4 ia 1/2-1 masian din start si asa ramana nu mai ia nimic dupa, ba chiar mai recupereaza M3-ul dupa 200 km/h, insa si cu un rahat de softare RS4 lasa M3-ul in urma. La sasiu, M3 E46 este foarte mult peste RS4 B5, B5-ul fiind subvirator, suspensie zgomotoasa si mai inconfortabila ca a M3-ului. La B7 - lucrurile s-au schimbat radical, platforma excelent echilibrata, confortabila, dar motorul .. mult mai putin pretabil tuningului si poate inca o parte negativa esye lipsa de senzatie, trage, trage dar ......( cum de altfel am mentionat si intr-un post mai devreme). Cu M3 E90 nu am apucat sa merg sa ca nu pot sa am o parere obictiva. P.S. RS4 B6 nu a existat. |
Quote:
lucrurile stau in felul urmator : b7 trebuie comparat cu e46, pentru ca sunt oarecum aceeasi generatie iar e90 trebuie comparat cu viitorul rs5 din motivul de mai sus. P.S. nu a spus nimeni nimic de un B6 Quote:
e plin de oameni cu idei fixe care cred ca ei stiu tot ;) P.S. nu zic ca nu e bun BMW, pentru ca sunt si eu fan BMW, dar totusi nu e ceva iesit din comun ... e o masina ca si toate celelalte |
Quote:
|
Quote:
Si se stie ca audi scoate Rs-urile spre sfarsitul unei generatii. Poate se schimba aceasta politica cu noile modele.. dar atunci asa era. Si ... B6 a inceput din 2001 ... aceasi masina in principiu ca si b7 la care s-a facut RS4 ... fiind doar un facelift pentru B6. Ma rog, asta nu inseamna ca nu se poate compara si cu E90 ... asta e situatia, modelele de la cele 2 marci nu se suprapun ca perioada... asa ca le comparam si cu unele, si cu altele. |
Quote:
M3 E36 Production 1992–1999 Engine(s) 3.0 L I6, 3.2 L I6 (1996) M3 E46 Production 2000–2006 M3 E90/92/93 2007–present Audi B5 RS4 Production 2000 - 2001 Audi RS4 (B7) 2006 - 2008 Cum sa compar B7 cu E46, cand productia lui B7 a inceput cand se terminase productia lui E46? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning