![]() |
Re: kitsch sticking
Quote:
Exista S55 AMG, S63 AMG, si S65 AMG. Atat,din cate stiu eu. Cred ca bogdan (SV25MBN) se referea la faptul ca zici ca e Dacia e buna,pt ca are motor 1.6 16v,dar poate golful are mult mai mult de atat,si totusi il consideri praf pt ca scria in spate Mr. Juve. Asta am inteles eu. Oricum,hai sa incheiem asta,ca e deja prea mult off-topic !! |
1 Attachment(s)
Acum pe timp de criza, nemtii s-au miscat foarte repede si au scos un VW ieftin, asemanator cu Logan-ul nostru. :lol:
totusi, au montat pe masina si GPS. |
EMH eu zic sa te mai documentezi motorul S600 AMG exista,si ma refeream la kitsch sticking,nu despre asta e vorba in topic? Eu zic ca mai kitsch e unu care are Mr. Juve decat unu care are scris Dacia. Numai bine. Si OT VW Logan cu GPS,tare masina :>
|
Quote:
Zau , mai mai sa cred ca o fi a ta masina , asa te aprinzi . Daca stickeru ala cu Dacia Performance nu se incradeaza aici eu imi pun coditza de rechin pe capota . . . . ! |
2 Attachment(s)
Nu am avut timp sa vad toate paginile dar sunt sigur ca voi intra direct in top 3 cu pozele astea la aia cu taxi ul aproape ca am intrat in el :)) numa sa va vi-l aduc pe forum :))
|
coco, aia cu "God ITS my copilot" e parcata in Obor, spre Colentina, in spatele blocurilor, vis-a-vis de Kaufland, pe langa strada Masina de Paine. Am facut si eu poza anul trecut, dar nu mai tin minte daca am postat-o sau nu. Am ras 5 minute cand am vazut-o oricum. :D
|
Dap chiar acolo se afla toti cei care vor s o vada ii rog sa treaca pe la mine si pe la SV25MBN sa le taiem bilete :)).
Omu e bine ca macar are credinta daca la sofat o fi varza :)) |
Quote:
|
Quote:
Inca odata , curiscul de a ma repeta si a a o dao in offtopic , Stickeru ala este KITCH . . . . si Stickerul ala este singurul la care am facut referintza . . . ! |
Quote:
|
Omule...bani de un pahar de vopsea nu ai,ca sa iti acoperi bara fata,dar in schimb ai bani de sticker cu "Dacia Performance"...
|
Re: - Kitsch Tuning -
1 Attachment(s)
Dacia Logan "tuning"
|
Quote:
|
Quote:
Kitch sticking mai repede :D |