Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Intamplari mai "haioase"... in ale ilegalelor (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/9207-intamplari-haioase-ilegalelor.html)

Insanerzw 31-07-08 20:47

Re: \"Si intamplari mai -haioase- ....... in ale ilegalelor

Si mai era si de la RAR nestiind ce este aia o TURBINA...aici pute ceva..Si nu e sharoma mea :rolleyes2 :twisted:

roby wws 31-07-08 21:36

bag si yo una care de haioasa e haioasa dar nu prea as vrea sa mi se intample.tocmai luasem de curand permisu si experimentam si yo cum e cu fumu la semafor;in fine eram cu inca 3 prieteni cu masinile ne intorceam de la "agatat" pe dn1 si la un momendat eram in coloana pe banda intai viteza de croaziera,eu primul am vazut in fata luminile ozn-ului si asa ca trec pe a doua si ii dau blana(scap nu apuca sa reactioneza)dar cel din spate este oprit.era cu o dacie omu tocmai ce isi pusese folii pe geamuri;noi am oprit la 200m si am luat-o inapoii pe jos.acolo ei au luat tot la purificat si ceau gasit:foliile.ne-am luat cu ei in gura asa ca ce s-au gandit ei:domle iti dam doar avertisment ca-i prima data numai sa le dai jos acum!si sa vezi frate 45 de minute de chin ca erau de-alea ieftine si nenirocite+ca erau geamuri fata+spate+luneta.saracu sa vezi ce curatea usor sa nu zgarie geamu cu o laveta de plastic.noi am fost la o benzinarie am baut ceva si-l tot sunam si ii ziceam:sa-ti luam un clean ca sa straluceasca geamurile.undeva a fost cam nasoala treaba pt el dar oricum era un om care-ti dadea peste nas la orice lucru ca altfel crd ca era scandal mare cu curcani(cum frate sa te puna sa le cureti chiar in mijlocul drumului si la ora asa tarzie).asta-i politia romana:incredere(ca sigur ne pandesc)si siguranta(ca sunt inculti)

orlando 01-08-08 01:04

Permite-mi sa ma prapadesc de ras :lol::lol::lol::lol: cum ma sa agati pe DN1???doamneeeeeeee ce le trece unora prin cap...:lol:

Si da politia e indreptatita sa te puna sa dai folia jos de pe geamuri..asta daca prietenul tau nu vroia sa ramana fara talon si fara niste bani...;)

vladdaman 01-08-08 04:53

nu inteleg ce este haios ca agatati pe dn1 sau ca l-ai intrebat pe ala daca sa ii iei clean?...si sa fi tu sigur ca direct pe tine te pandesc ei;)
ador genul asta de oameni care merg relaxati pe strada cu masina si daca au vazut o masina de politie...mama frate ne baga la inchisoare(mergand cu 60 dar fara centura...), siguranta si incredere my friend nu au nici un fel de drept asupra ta daca nu stationezi cu masina, dar dee trebuie si ei sa faca misto de cineva nu?

roby wws 01-08-08 14:16

in primul rand cu agatatu':nu e scris degeaba intre apostroafe(cea ce inseamna ca are un subinteles)si in al doilea rand cel putin in zona ploiesti si pana la iesire din jud prahova(pe dn1 spre bucuresti)cam toti vor sa te faca.pana si "frati "te dau in gat.daca se aude unde vrei sa te dai te trezesti cu martienii una doua.si la aici mai apare un fenomen sunt multi prieteni de-ai mei care merg fara permis si sunt panditi 24 din 24 pt ca i-au facut de ras de fiecare data(bineinteles uni care au matusi ca tamara).si iti spun si asta e haios sa vezi golf 1 fugind de circurile ale de loganuri facandu-i sa planga si sa-si arunce sapcaliile pe jos de supararre.si cand se ingroasa gluma de vin passturile sa vezi baieti ce fug pe teren accidentat si nu am vazut nici un ozn care sa se incumete sa faca off-road.daca stiti astfel de cazuri va rog sa-mi semnalati

vladdaman 03-08-08 04:59

frate sincer mi se pare penibil...voi va alergati cu dacii si golfuri din 1900 toamna...imi vorbesti de "fratii" tai care va dau in gat la martieni...bai bagati-va mintile in cap dacia e dacie...o masina de 700 de kg cu 100 de cai e o panarama care te baga inainte de vreme in mormant, nu va mai laudati cu fapte penibile...maturizati-va o masina de curse, sau o masina tunata este o masina...daca ai bagat 3000 ron intr-o masina care valoreaza 1000 inseamna ca nu prea te duce...daca vreti sa va dati, dati-va cu masini nu cu cazane in care puteti sa va puneti viata in pericol si nu numai, va rog terminati cu posturile stupide!
si apropo cand conduci o masina ca astea nu e vorba ca toti vor sa te faca...ei vor doar sa te depaseasca ca le e frica sa nu le zboare o roata de-a ta in parbriz...deci ricerilor terminati, nu va mai alergati cu masini care va baga in seama doar ca sa va evite pentru ca sunteti intr-adevar periculosi! faceti-va voua si noua un bine pls...

kidu2006 30-08-08 11:41

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 1676504)
frate sincer mi se pare penibil...voi va alergati cu dacii si golfuri din 1900 toamna...imi vorbesti de "fratii" tai care va dau in gat la martieni...bai bagati-va mintile in cap dacia e dacie...o masina de 700 de kg cu 100 de cai e o panarama care te baga inainte de vreme in mormant, nu va mai laudati cu fapte penibile...maturizati-va o masina de curse, sau o masina tunata este o masina...daca ai bagat 3000 ron intr-o masina care valoreaza 1000 inseamna ca nu prea te duce...daca vreti sa va dati, dati-va cu masini nu cu cazane in care puteti sa va puneti viata in pericol si nu numai, va rog terminati cu posturile stupide!
si apropo cand conduci o masina ca astea nu e vorba ca toti vor sa te faca...ei vor doar sa te depaseasca ca le e frica sa nu le zboare o roata de-a ta in parbriz...deci ricerilor terminati, nu va mai alergati cu masini care va baga in seama doar ca sa va evite pentru ca sunteti intr-adevar periculosi! faceti-va voua si noua un bine pls...

Nu mai baga ma si tu toti copiii in seama :-j..lasa-i intai sa invete sa scrie si dupa 5-6 ani cand le-o veni mintea la cap,atunci sa povesteasca!
Aseara am trait-o si eu iar:???:.alergat de o saracie de logan pe la 190 am decis sa ma opresc sa fac dreapta,da ce oprire ca am franat 30m,cand am dat inapoi ce sa vad in spatele meu ...
A1a a2a,ei se pun in fata mea paralel..io ce sa mai fac,ma intorc:lol:,am urcat si-o bordura:sad:,ca deh nu aveam timp de manevre,si dai fuga iar:lol:
La un momentdat,in fata mea mi-am dat yo seama ca e facut baraj:lol:.ce puteam sa mai fac decat sa trag in poarta la o fabrica,incuiata,trasa frana de mana,si la picior:lol::lol::lol:
Norocul meu a fost un mare sant unde am facut taras pe coate:lol::lol::lol::lol:..concluziile dupa = mare pisda pe tibie:lol:
Momentul culminant a fost cand bagau lanternele dupa mine si paznicul de la fabrica era la 2m de mine si nu ma vedea:lol:(bun santu ala)
Momentul cheie : eu in sant "Doamne daca ies si din asta iti promit sa mor yo k nu mai fac curse"
Acum ce zic tot yo "D-zeu cred ca stie ca mai e o LEGALA sapt viitoare si ma iarta,nu?":???:
Asa ca sincer nu va doresc la nimeni,cu toate ca mie personal imi place,in fapt,asta vad eu ca e scopul curselor,sa castigi,sa te distrezi si sa vina garda...da` frate e cam naspa cand te fugareste:???:

fiderzen 02-09-08 15:08

kyd`ule...faza si mai haioasa a fost cand au venit 2 loganuri de la rutiera in benzinarie..:lol: dupa ce te-au cautat pe tine :))...si au zis: "Bai sa-i ziceti lu` kyd`u ca e cel mai prost sofer:lol:, l`a prins un logan de politie" :))...era mandru de el politaiul :)).....alea au fost vorbele lui.....

kidu2006 02-09-08 17:02

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1728612)
kyd`ule...faza si mai haioasa a fost cand au venit 2 loganuri de la rutiera in benzinarie..:lol: dupa ce te-au cautat pe tine :))...si au zis: "Bai sa-i ziceti lu` kyd`u ca e cel mai prost sofer:lol:, l`a prins un logan de politie" :))...era mandru de el politaiul :)).....alea au fost vorbele lui.....

Da stiu,si sa-mi iau 2 cai de la sectie:lol:,iti dai seama ce mult imi pasa mie de ce ziceau ei:lol:,sigur m-au prins,pe mine sau masina?:lol::lol:

fiderzen 02-09-08 17:22

.....pai am vazut ca te cautau prin boscheti :)) :lol: cand am trecut pe acolo maisna era "parcata" la repezeala, si masinile de politie erau langa celica ta :))...ei te cautau prin imprejurimi....dupa 20 de min au venit in benzinarie:lol:....oricum....esti cunoscut :lol: ti-au stiut "numele" :p

alexGTI 02-09-08 19:18

e vedeta ;)

kidu2006 03-09-08 12:02

Daia nu mai pot yo,bine ca am scapat ;)

(!8Y_M 03-10-08 22:14

Mi-a zis acum un prieten de un tovar de ... greu de crezut ca se intampla asa ceva:))

L-au prins gaborii pe om... si-l duc la sectie... asta, le arata un permis de conducere al altui tip... se uita gaborii la el.. se uita la permis.. nu semana deloc... soferul in cauza... luat putin.. il ia de gat pe gabor.. se uita la el.. si-l intreaba: "Frate.. u cum aratai la 18 ani?" ... politistii se uita la el ... "da frate.. asa e... " si-i dau drumu...

Daniel_Toa 04-10-08 09:02

Eu nu cred, normal era sa verfice si ei datele dupa permis cu permisul lui ( permisul lui il poate vedea si pe calculatorul cu date de la politie) deci nu pot crede ca politistii erau chiar asa de ......

vlad_Mafiotu 07-10-08 22:52

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1791169)
Eu nu cred, normal era sa verfice si ei datele dupa permis cu permisul lui ( permisul lui il poate vedea si pe calculatorul cu date de la politie) deci nu pot crede ca politistii erau chiar asa de ......

in romania totu e posibil

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning