![]() |
Re: Bursa - Piese (vanzare/cumparare)
caut stopuri spate pt ford capri mk1
scaune,bancheta |
ok, eu sunt plecat pana in 29 ianurie, dar in 30 sau 31 merg la piata aia si daca le gasesc si sunt ceea ce cauti te anunt
Quote:
|
daca e lasa-mi un pm k id tau sau nr de tel ...si vad ca ai la semnatura un renault 5 si as avea niste jante care e posibil sa te intereseze pt el
|
Si eu sunt interesat de roatele alea. Daca dai de ele pune un pret aici poate facem o afacere:D
|
2 Attachment(s)
Discuri spate Mercedes W123 noi ,le am de 3-4 ani dar nu am apucat sa le montez +placute noi spate(stanga-dr) 200 lei (cadou 2 etrieri spate )
Stop stanga 50 lei . Valabil doar pt bucuresti . 0769 646 382 |
cutie viteze fiat 1.2 (stilo, punto, bravo, brava) tip motor 188a5.000
cumpar ! |
1 Attachment(s)
Vand jante 16", cu cauciucuri si flanse 4x108 pentru Ford si Peugeot.
Pret 450 euro. |
Vand kit complet ambreiaj Sachs ! Discul de ambreiaj are ferodouri Valeo .. este un ambreiaj "Sport" .. Placa de presiune este in 4 puncte de prindere .. Merge la Opel rekord C , Opel rekord D , Opel rekord E , Manta , Kadett , Ascona , normal este pentru 1900-2000cm. asa a fost comandat ... este nou la cutie , nefolosit.
|
3 Attachment(s)
Vand 4 roti aro10... anvelope putin uzate, 2buc 185/65/14, 2buc 165/65/14
Pret: 45o Ron! tel: 0721590800 |
Quote:
multumesc |
3 Attachment(s)
Vand jante cromate marca Boyd Coddington, pe 17", 5x120, latime 10J.
Pret 500euro. Tel 0745-675141. |
7 Attachment(s)
am luat jantele, nu sunt identice cu ce ai cerut tu 25 ADY, dar mi se pare ca seamana. Pretul este 420 lei, una dintre jante are o usoara bataie, la vulcanizare mi-au spus ca pentru spate e ok (cea cu bricheta pe ea). Pe unele se mai vad urme de lovituri pe buze, dar nu sunt grave.
dimensiuni: 13'', 4x100, ET18, 5,5J cred ca sunt de rechin. tel 0757100970 Quote:
|
da, sunt jante de E21 alpina
|
Sunt jante stock de e21, pe undeva pe acolo in zona neagra se vede si stanta cu BMW.
http://www.realoem.com/bmw/showparts...19&hg=36&fg=15 |
:) da un search pe google "alpina e21 wheels" sa vezi ce iti gaseste ;) in fine, sunt misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning