Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Colt 1.3 vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/91227-colt-1-3-vs.html)

Kiki 04-08-09 16:30

Re: Colt 1.3 vs. ...?

nu te-am amenintat...tu esti ala care are un dizel si aseara m-a batut... la dizel strangi 2 suruburi si castigi 30-40 cai schimbi alte 2 si ai 50-60. la mine ca sa cresc 10 cai muncesc de imi sar ochii. daca tu crezi ca trebe sa pui intercooler, turbina si un alt soft nesimtit ca sa bati un amarat de 1.3 n-ai decat;) de batut ma bati, ai vazut aseara. ce am vrut sa zic este ca mereu va fi cineva la grupa care sa bata (nu sunt io acela)

DTEu? 04-08-09 16:47

nu o sa schimb nimic la masina pt ca nu vreau sa castig grupa...frumos este sa existe rivalitate nu? daca schimb turbina,injectoare,intercooler,debilmetru si soft stage 3 si ajung la 200+, o sa fiu eu,SIO si alte 2 masini care o sa ia grupa mereu...nu consider o mare jmecherie o cupa...daca e sa castigi...castigi asa poti sa vi cu 400 Cp si sa ratezi a 2-ua si ai pierdut...aseara am vrut sa trag cu tine pt ca eram curios ce face 100Cp+ pe -700 kg...pt ca ai zis ca masina ta e de locul 1,2,3....vroiam sa vad cum stau dar nu cred ca e frumos sa spui sa vin cu diazepam ca o sa ma ia inima...aseara erai asa de hotarat Incat prietena ta mi-a dat bricheta ca sa Imi dau foc la masina...frate astea sunt gesturi? dupa ce te-am batut trebuia sa vin sa va dau eu o bricheta nu?

Khalis 04-08-09 16:55

DTE, nu vreau sa ramai suparat pe mine si nu a fost intentia mea sa par aroganta sau mai stiu eu ce... nu ti-am oferit bricheta, pur si simplu am facut o gluma - e o vorba in anumite grupuri k daca esti ofticos la pierdere mai bine ii dai foc cu bricheta. Nicio clipa nu m-am gandit ca nu te prinzi ca e o simpla gluma si ca am spus-o sa mai destindem atmosfera. Si nu am facut gluma in contextul indicat de tine - ci in cazul (imposibil dupa cum ai vazut) in care tu ai fi pierdut.
deci, ca sa nu ramai suparat pentru nimic, ca nu are sens, imi cer scuze ca gluma mea te-a deranjat, nu m-am gandit ca o iei in serios... suntem okay acuma?

DTEu? 04-08-09 17:00

In fine hai sa Incetam cu arogantele si cu prostiile astea si sa lasam pe viitor 402m sa vb.
Cel mai bun sa castige nu?

Khalis 04-08-09 17:02

mult mai bine asa... si bafta la modificarea masinii in continuare - potential exista si e pacat sa nu mergi pana la capat...
ma bucur ca suntem chill acuma si ca nu ai ramas suparat...

DTEu? 04-08-09 17:08

momentan vreau sa vad cum stau In stadiu asta...si daca as merge pana la capat cu modificarile,fi constienta ca nu o sa mai stau la grupa A..

Kiki 04-08-09 17:13

o mica remarca...masina nu are -700 get real...aseara masina avea undeva la 870 kile;) daca ajung cu ea la 700 - crede-ma ca se vedea aseara, sa nu inducem lumea in eroare... nici R5-u cu un scaun nu are 800
PS faza ca nu vrei sa castigi grupa...nu e plauzibila...altfel nu spuneai ca vrei safaci ce ai spus pt grupa. deh daca te simti bine sa bati u cu 150+ cai masini de 100 cai...si aia aspirati e ok;)

DTEu? 04-08-09 17:33

bun daca vin la slatina si ies ultimul loc.....e normal ca o sa-mi fac toate alea nu? dar daca vin si sunt In primi 3,4 ....nu are rost

PS. m-am dat cu mihai MMA si aproape ma batea.....vrei sa tragi cu el sa vedeti cum stati?

Kiki 04-08-09 19:44

ti-am explicat aseara...nu vreau sa ma repet

Kiki 04-08-09 19:45

Quote:

Originally Posted by DTEu? (Post 2534440)
bun daca vin la slatina si ies ultimul loc.....e normal ca o sa-mi fac toate alea nu?

cum sa iesi ultimu loc? masina aia trage foarte bine... poate primu

chuckie 04-08-09 20:36

kiki si coltul la fel ca vr6`le bate tot nu?
tare rau imi pare ca nu mai ai vr`ul sa imi arati cum bateai tu r26 :))
invata sa pierzi ca in resti esti baiat bun!

bobby_gsi2 05-08-09 07:36

Daca e timp la Slatina imi acorzi onoarea sa am coltul alaturi la start? Avand in vedere ca, cu vr6-le vroiai sa ne dam....si aveai fix 77 de cai peste mine in varianta de fabrica....nu vad de ce nu ai fi fair play sa ne dam cu coltu`.....in cazul asta eu avand 11 caluti de data asta in plus. Dar nu ne dam oricum......ne dam cu brichetele aprinse ;)

Kiki 05-08-09 08:55

mda tineti-va de misto...ne dam de ce nu...ce am de pierdut...fix nimic daia vin sa ma dau...sa ma distrez so...

DTEu? 05-08-09 09:19

bobby gsi2 tu intri la A sau la B?

bobby_gsi2 05-08-09 09:22

Grupa B.

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning