![]() |
Re: alegerea fetelor
cea mai tare masina pt o fata,lancia Y bi-color
|
Quote:
Eu zic ca arata mai bine o femeie care alege cu cap. Nu neaparat curve masculine dar ne plac fetele inteligente (moaaamaaa ce-mi vine sa ma cred) |
Quote:
cumparati-o tu pe aia daca e asa tare! |
Quote:
sa-ti stapanesti sanatos masina!si daca ai cumva prietena ii doresc sa-si ia un hummer...asta k sa compensati....v-ar sta bine rau impreuna .....350z e o masina mik in caz k nu stiai...impreza sigur mi s-ar fi potrivit,nu?e intradevar o masina feminina...esti tare.cat despre compesat anumite lucruri mici pe care le au unii si tu nu....iti inkpe lucrul ala mare in masinutza aia mik....? |
Quote:
|
Pai sa sty ca mai nou vad ca fetelor le plac masinile sport si performante!!! la noi in Caras-Severin deja puichitele au mazda rx8 si bmw seria 5 si 7 masini puternice si uriase :D
|
rog fetele care nici macar nu s-au chinuit sa suga p .... ptr o masina tare..
sa taca din gura.. ca n-au facut nimic ptr masinile alea ca sa discute pe tonul pe care discuta.. am generalizat aiurea, de fapt vbeam despre o singura persoana .. dar am zis sa nu fiu prea .. daca muncesti tu .. ptr masina . si ti-o cumperi , ok , tot respectul , da... cand ti-a luat-o pretenu/tatal ... taci dreaq din gura.. no offence .. cat suferindiZm ba baiatule ba ... ntz ntz ntz .. |
Quote:
~Nautilus |
Quote:
ala o pune sa se dezbrace.. si e gata tot ,si ii da bani .. de ce ar veni la tine ? :D ca l-ai facut pe mosh ? :D da da.. in alta viata.. |
Quote:
|
santos,nu fi chiar asa radical..si daca tatal ia masina,ce?la 18 ani multi nu-si permit sa-si ia singuri masina,si nu numai la varsta asta.daca parintii au bucuria de a face acest cadou,de ce nu?in caz ca ai o constiinta,te revansezi mai tarziu,cand poti si tu.si de ce sa nu fi mandru de masina ta?nu la modul sa te lauzi,ci sa fi mandru tu,ca iti place si o ai,ca parintii au facut asta pt ca probabil o meriti.multi nu-si permit sa faca asta,chit ca poate copii lor merita,dar asta nu inseamna neaparat sa fi invidios pe ceilalti si sa-i jignesti.generalizarea asta e ceva..cam tipic romanesc..cred eu..poate gresec..;)
|
total de acord ,cu tot ce-ai zis..
nu mai zic nimic . esti mandra de masina pe care ti-a luat-o tati .. esti fericita, da nu te apuci sa te iei de sculele altora facand comparatie cu masina si alte ***uri , in fine ,mie mi s-a parut suferindism , daca n-a fost, my bad, sry .. parerea mea ramane aceiasi .. in cazul in care te-a dus capu` .. sa produci bani , de-o masina .. da.. atunci suferi cat vrei tu cat ti-a luat-o altu` , ciocu` mic si joc de glezne ca n-ai facut nimic. e doar o parere si totusi , stiu multi oameni , care nu sufera ma , si au masini smechere .. ba chiar muncite .. cumparate pe banii lor , totodata mai stiu si alt fel .. de oameni care au primit masina .. si tot nu sufera.. ori .. primesti primesti .. nu prea faci nimic , deja incepi sa .. iti permiti multe .. si . . ajungi sa.. ti-am zis, stiu prea multi .. care au si nu sufera, ca sa vina aici miss univers 1942 sa faca show :) totodata, undeva in postul tau , poate am avut eu senzatia , poate nu , ai batut un mic apropo , cum ca .. eu n-as avea cui sa cer asa ceva, sau n-ar avea de unde sa dea , sa-mi iau masina la 18 ani , de unde .. vine atitudinea asta a mea , corect, din punctul tau de vedere, nu si din punctul meu de vedere :) banuti sunt .. cat de cat .. nu cat ar trebui sa fie , again , loc e , doar ca unii .. mai vor sa mearga si pe barba lor , si .. sa zicem macar din curiozitate .. isi pun problema asa ... " ma .. ia sa vedem .. sunt in stare ? sau nu ? pot sa fac sau nu ? " altii prefera sa. . . roage . . si gata. |
Santose taman tu offtopic pe sectiunea asta, lasa filozofia si ademeneste fetele sa zica ce masini le plac.
|
Quote:
Alea nu sunt masini mari o masina mare ca dimensiune incepe de la un septar"7" si se duce la Touareg, Infiniti, X-5.....mai toata ziua vezi femei in Craiova cu astfel de masini8) ..... Si tot vad o bruneta pericol la volanul unui X'5 si merge cu el parca ar fi cu Smartu'l lui bluey..... No fucking fence:twisted: |
Quote:
Off-topic: EvLSant0S ar trebui sa ne intalnim odata cu fetitza cu 350Z la un suc si o luam pe minirally ca moderator :)) (Pentru bilete la show trimiteti pm) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning