Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

needBrain 03-07-06 17:22

Re: alegerea fetelor

cea mai tare masina pt o fata,lancia Y bi-color

bluey 03-07-06 20:47

Quote:

Originally Posted by aleks
as iubi o femeie intr-un navigator la fel de mult ca si cum ar cobori din dacie ( asta k sa nu mai spuna unele carcotase de pe aici ca suntem curve masculine )

hahahaha.Si daca ar cobori dintr-un skyline sau dintr-un s2000???
Eu zic ca arata mai bine o femeie care alege cu cap.

Nu neaparat curve masculine dar ne plac fetele inteligente (moaaamaaa ce-mi vine sa ma cred)

babygirl_nwa 04-07-06 02:37

Quote:

Originally Posted by needBrain
cea mai tare masina pt o fata,lancia Y bi-color

cumparati-o tu pe aia daca e asa tare!

babygirl_nwa 04-07-06 02:44

Quote:

Originally Posted by bluey
Multumesc frumos Trixi :) ( aia cu :"in toata firea" e taaarreeeee).

Eu sunt respectivul posesor de Smart si chiar imi place masina.Si am mers si cu masini mai mari si mai pretentioase si stiu cum e.Dar imi place sa-mi zambeasca lumea pe strada si oricum am auzit ca barbatii isi iau masini mari ca sa compenseze alte lucruri mai mici.Nu stiu daca este adevarat dar o fata de ce si-ar lua 350z?? Exista masini mult mai feminine si mai frumoase.Oricum e bine ca nu ti-ai luat Impreza WRX STi (suuper feminina masina).
E chestie de gusturi pana la urma...(care nu se discuta)

sa-ti stapanesti sanatos masina!si daca ai cumva prietena ii doresc sa-si ia un hummer...asta k sa compensati....v-ar sta bine rau impreuna .....350z e o masina mik in caz k nu stiai...impreza sigur mi s-ar fi potrivit,nu?e intradevar o masina feminina...esti tare.cat despre compesat anumite lucruri mici pe care le au unii si tu nu....iti inkpe lucrul ala mare in masinutza aia mik....?

bluey 04-07-06 06:28

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa
sa-ti stapanesti sanatos masina!si daca ai cumva prietena ii doresc sa-si ia un hummer...asta k sa compensati....v-ar sta bine rau impreuna .....350z e o masina mik in caz k nu stiai...impreza sigur mi s-ar fi potrivit,nu?e intradevar o masina feminina...esti tare.cat despre compesat anumite lucruri mici pe care le au unii si tu nu....iti inkpe lucrul ala mare in masinutza aia mik....?

Cu lancia y sunt perfect de acord (urata cu balarii parerea mea) .Prefer sa nu-ti raspund la provocari, sunt prea micutz sa ma pun cu niste dinozauri ai strazilor :))

CS-04-AZH 04-07-06 08:47

Pai sa sty ca mai nou vad ca fetelor le plac masinile sport si performante!!! la noi in Caras-Severin deja puichitele au mazda rx8 si bmw seria 5 si 7 masini puternice si uriase :D

EvLSant0S 13-07-06 19:51

rog fetele care nici macar nu s-au chinuit sa suga p .... ptr o masina tare..
sa taca din gura..
ca n-au facut nimic ptr masinile alea ca sa discute pe tonul pe care discuta..
am generalizat aiurea, de fapt vbeam despre o singura persoana .. dar am zis sa nu fiu prea ..

daca muncesti tu .. ptr masina . si ti-o cumperi , ok , tot respectul , da... cand ti-a luat-o pretenu/tatal ... taci dreaq din gura..
no offence ..

cat suferindiZm ba baiatule ba ... ntz ntz ntz ..

Nautilus 13-07-06 21:00

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
misogin? :lol: nu sunt deloc.. crede-ma chiar deloc =)) dar cand vad cate una(de exemplu am vazut si astazi un bosorog intr-un thiburon si o blonda dragutza fata may langa el nu stia ce sa ii faca sa ii intre mai bine in gratzii la ala) ... nu imi plac si punct!! fetele de genu ma dispera, le resping!! restul.... lasati fetele sa vina la mine :lol:

Haha... ala trebuia provocat la o mica intrecere, cu fata ca miza :D daca accepta si pierdea, nashpa de el, daca refuza de frica, la fel de nashpa

~Nautilus

EvLSant0S 13-07-06 23:07

Quote:

Originally Posted by Nautilus
Haha... ala trebuia provocat la o mica intrecere, cu fata ca miza :D daca accepta si pierdea, nashpa de el, daca refuza de frica, la fel de nashpa

~Nautilus

cu toate astea, tot la el ramanea ..

ala o pune sa se dezbrace.. si e gata tot ,si ii da bani ..
de ce ar veni la tine ? :D ca l-ai facut pe mosh ? :D
da da.. in alta viata..

B|shOp-VR6 14-07-06 00:31

Quote:

Originally Posted by Nautilus

~Nautilus

Ce face Tokyo Drift din oameni...

minirally 14-07-06 01:17

santos,nu fi chiar asa radical..si daca tatal ia masina,ce?la 18 ani multi nu-si permit sa-si ia singuri masina,si nu numai la varsta asta.daca parintii au bucuria de a face acest cadou,de ce nu?in caz ca ai o constiinta,te revansezi mai tarziu,cand poti si tu.si de ce sa nu fi mandru de masina ta?nu la modul sa te lauzi,ci sa fi mandru tu,ca iti place si o ai,ca parintii au facut asta pt ca probabil o meriti.multi nu-si permit sa faca asta,chit ca poate copii lor merita,dar asta nu inseamna neaparat sa fi invidios pe ceilalti si sa-i jignesti.generalizarea asta e ceva..cam tipic romanesc..cred eu..poate gresec..;)

EvLSant0S 14-07-06 02:40

total de acord ,cu tot ce-ai zis..
nu mai zic nimic .

esti mandra de masina pe care ti-a luat-o tati .. esti fericita, da nu te apuci sa te iei de sculele altora facand comparatie cu masina si alte ***uri , in fine ,mie mi s-a parut suferindism , daca n-a fost, my bad, sry ..
parerea mea ramane aceiasi ..
in cazul in care te-a dus capu` .. sa produci bani , de-o masina .. da.. atunci suferi cat vrei tu
cat ti-a luat-o altu` , ciocu` mic si joc de glezne ca n-ai facut nimic.
e doar o parere

si totusi , stiu multi oameni , care nu sufera ma , si au masini smechere ..
ba chiar muncite .. cumparate pe banii lor , totodata mai stiu si alt fel .. de oameni care au primit masina ..
si tot nu sufera..

ori .. primesti primesti .. nu prea faci nimic , deja incepi sa .. iti permiti multe .. si . . ajungi sa..

ti-am zis, stiu prea multi .. care au si nu sufera, ca sa vina aici miss univers 1942 sa faca show :)

totodata, undeva in postul tau , poate am avut eu senzatia , poate nu , ai batut un mic apropo , cum ca .. eu n-as avea cui sa cer asa ceva, sau n-ar avea de unde sa dea , sa-mi iau masina la 18 ani , de unde .. vine atitudinea asta a mea , corect, din punctul tau de vedere, nu si din punctul meu de vedere :) banuti sunt .. cat de cat .. nu cat ar trebui sa fie , again , loc e , doar ca unii .. mai vor sa mearga si pe barba lor , si .. sa zicem macar din curiozitate .. isi pun problema asa ... " ma .. ia sa vedem .. sunt in stare ? sau nu ? pot sa fac sau nu ? " altii prefera sa. . . roage . . si gata.

200SX 14-07-06 07:18

Santose taman tu offtopic pe sectiunea asta, lasa filozofia si ademeneste fetele sa zica ce masini le plac.

Cozmax 14-07-06 07:22

Quote:

Originally Posted by CS-04-AZH
Pai sa sty ca mai nou vad ca fetelor le plac masinile sport si performante!!! la noi in Caras-Severin deja puichitele au mazda rx8 si bmw seria 5 si 7 masini puternice si uriase :D

Alea nu sunt masini mari o masina mare ca dimensiune incepe de la un septar"7" si se duce la Touareg, Infiniti, X-5.....mai toata ziua vezi femei in Craiova cu astfel de masini8) .....
Si tot vad o bruneta pericol la volanul unui X'5 si merge cu el parca ar fi cu Smartu'l lui bluey..... No fucking fence:twisted:

bluey 14-07-06 08:35

Quote:

Originally Posted by Cozmax
Alea nu sunt masini mari o masina mare ca dimensiune incepe de la un septar"7" si se duce la Touareg, Infiniti, X-5.....mai toata ziua vezi femei in Craiova cu astfel de masini8) .....
Si tot vad o bruneta pericol la volanul unui X'5 si merge cu el parca ar fi cu Smartu'l lui bluey..... No fucking fence:twisted:

Pai da frateeeee!!!! Sai iasa in evidenta la stirile de la ora 5 cand a intrat cu el pe trotuarul plin de oameni sau in masinile oprite la culoarea rosie ca nu a mai nimerit frana si a calcat acceleratia (asta am patit-o chiar eu si asta a fost "scuza" femeii).Dar deh lor le plac masinile mari sa se simta in siguranta cand lovesc un nevinovat pe trecere sau in masina lui.

Off-topic: EvLSant0S ar trebui sa ne intalnim odata cu fetitza cu 350Z la un suc si o luam pe minirally ca moderator :)) (Pentru bilete la show trimiteti pm)

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning