![]() |
Re: Machetele mele - NECROPHORUS
multumesc tuturor!
ce sa zic, lista continua, desi cu intreruperi ca nu am tot timpul la dispozitie aparatul foto. :!::idea::arrow: |
Imi plac foarte mult cele din clasa oldies si old school, par mai bine realizate!By the way, frumoasa colectia ta!
|
Ce pot sa spun, am boala pe modelele vechi americane mai ales anii 55-75 ceea ce s-a numit era muscle-cars (inca mai am multe modele de achizitionat), bineinteles imi plac si restul modelelor europene atat calsice cat si cele moderne, cele japoneze e alta discutie, dupa parerea mea au putine modele cu istorie sa zic asa, totousi sunt cateva modele de exceptie care imi plac ca si majoritatii dealtfel, subaru impreza, mitsubishi evo, nissan skyline, honda nsx, mazda rx7. Daca am uitat ceva sau ofensat pe cineva imi cer scuze. :!::idea::arrow:
|
Quote:
o intrebare, la murcielago roadster, usa din dreapta sta deschisa fara probleme? sunt curios daca numai la mine are acel defect. :-P |
Quote:
|
foarte frumoase machete bv ,la mai multe
|
O macheta foarte frumoasa.. Shelby Cobra GT 500
Nu am mai vazut-o pe nicaieri :( Felicitari pt achizitie! |
12 Attachment(s)
72 ) Maisto Dodge Challenger SRT8 2008 ( 1 / 24 )
O alta americana, desi nu e o noutate, sper sa va placa, o am mai de mult dar deabea acum i-a venit randul (naspa sa nu ai un aparat foto :( ) |
foarte frumos exemplar!!
cea verde e facuta in photoshop? |
Multumesc de aprecieri ! :)
Quote:
|
12 Attachment(s)
73_Motormax Volkswagen Nardo W12 - Show Car 2001 ( 1 / 24 )
Mi-ar fi placut mai mult in versiunea portocalie dar asta e nu am apucat-o, sper sa va placa si asta. :!::idea::arrow: Am observat ceva oarecum interesant :oops:, se vad norii in reflexia masinii la pozele 4 si 5:rolleyes2 |
foarte misto
spun asta pentru ca o am si eu si sunt multumit de ea insa jantele nu sunt prea reale.. |
Quote:
oricum ms :!::idea::arrow: |
10 Attachment(s)
Pentru azi avem :
74 ) Mondo Motors (Gartex) VolksWagen Passat B6 Sedan 2005 ( 1 / 24 ) |
Foarte frumoase si detaliate cele de la mondo motors!
Dar au o problema:Se gasesc cam greu! In rest mi se par cele mai bune machete 1/24 au sticla pana si la semnalizatoarele din bara! Bafta, si la mai multe machete (1/24)! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning