Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane Classic (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90717-renault-megane-classic.html)

Reme 11-02-11 01:34

Re: Renault Megane Classic

Noi pe 2011:

1. S-a schimbat cutia de viteze pe masina din nou, ca a crapat si cea pe care o aveam pe masina! multumesc baietilor! (WRC si Bodel)
2. S-a schimbat capota stock cu una cu bad boy

vor venii pozele masina, care momentan e echipata de iarna

iulianr26 11-02-11 09:21

Hai cu pozele!!!!!!!!:D Trec sapt care vine p la tine sa vezi cum arata Ryn-ul acum:P

Reme 17-02-11 14:40

baietii ma iertati dar nu am avut cum face poze, ca de fiecare data cand avam cu ce nu aveam cum (noapte) si ziua camera e acasa. A venit schimbarea cablului de ambreiaj, cu unul nou, pt o siguranta mai mare...

promit ca o sa pun in curand poze cu masina...

Reme 18-02-11 20:10

2 Attachment(s)
poze, poze, poze!!!!!

barbosa 20-02-11 02:19

Tie iti place capota aia cum da pe masina? Eu vad ca n-are nici o linie (si ma uit in primul rand la trecerea dintre aripa si capota unde era normal sa continue nu sa fie colt)
In rest e frumoasa, dar as cauta o capota normala eventual nasul sa-l acoperi cu fibra ca da aiurea tare.

robertseatibiza96 20-02-11 21:57

FF bine ti-a iesit capota .

Cat a costa?
Si cat a durat operatia.

Eu am ajuns la 69.000Km cu a mea si tocmai iam schimbat discurile de frana k cele originale erau ovalizate si ma stresa la pedala.

Cat te-au costat amortizoarele.

Numai bine si poate ne vedem pe strada.
Bafta la tunning.

alin-007 20-02-11 22:55

1 Attachment(s)
ar da bine ceva de genul asta :-) sau eliminate acele grile , dar este mai nasol cu racirea dupa .

Reme 21-02-11 15:49

capota va fi trasa un pic mai in spate, sper sa mearga faza, la fel si farurile, dar asta abia dupa ce ii vine bara fata care sper eu o va ma cobori un picutz. astept sa ramana un pachet tigari in fata:D la bara:D poate mai coboara in viitor un pic pe fata...bafta all!

@robert - 1. bad boy-ul nu l-am facut eu si asa am luat capota; 2. m-a costat fix capota mea originala; 3. amortizoarele sunt in jurul sumei de 150RON parca.

gmv97 01-03-11 16:34

Nenea e ciudata rau capota aia :D

cata_kevi 01-03-11 16:46

Salutare..nu e rea masina chiar im place.. capota este ok dupa parere mea,insa ar fi trebui continuata aripa sau daca te pricepi sa polizezi coltul capotei la aripa sus sa l faci mai rotund..in rest e ok..cu bara las o asa nu incerca sa o lasi mai jos,pt ca strici linia masinii si vei fi nevoit sa arunci pe ea praguri si bara sapte coborata(uita te la topicul meu cu megane ul cum mi a iesit bad boy ul poate te inspiri:P

Reme 02-03-11 03:23

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 4132869)
Salutare..nu e rea masina chiar im place.. capota este ok dupa parere mea,insa ar fi trebui continuata aripa sau daca te pricepi sa polizezi coltul capotei la aripa sus sa l faci mai rotund..in rest e ok..cu bara las o asa nu incerca sa o lasi mai jos,pt ca strici linia masinii si vei fi nevoit sa arunci pe ea praguri si bara sapte coborata(uita te la topicul meu cu megane ul cum mi a iesit bad boy ul poate te inspiri:P

deja i-am pus bara...e aia de a fost pe JWS, vezi topicul my megane tunat frumos...

Reme 04-03-11 03:13

1 Attachment(s)
poze spion...off bexule...:D:o

Dani_E21 06-03-11 16:55

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 4140760)
poze spion...off bexule...:D:o

or sa vina si spioni internationali la meganul asta ca doar e cel mai lasat megane din romania si africa :))
exceptionala masina dar in realitate e si mai si:))

Reme 07-03-11 00:29

off dani merci de comment. sper sa fie de pe tot globul ca sa nu mai aveti ce zice ;) :lol:

Reme 15-03-11 00:12

4 Attachment(s)
Poze noi cu Croissant-ul facute la Sighisoara si Brasov

All times are GMT +2. The time now is 18:22.

- Copyright 2026 4Tuning