![]() |
Re: [VAND] Piese Golf 1 si 2
Quote:
|
faruri golf 1 82,pret,si trimiti in brasov?
|
Xanu, sper ca vii la nationala!
|
@Adi-30 simpla si 100 cu reglaj.
@04 JEu-ma bucur, pacat ca a trecutIepulasu'. @rorika-Far SH intre 20-70 ron bucata. @Dubmaniaks-Depinde cine vine din Bucuresti.....Tu ai de gand sa apari macar la a 4 a editie?Chiar daca nu vin eu vor venii sponsorii din partea mea. |
Anul asta nu ratez. Vroiam sa ne vedem si noi live ca nu am auzit numai cuvinte de lauda la adresa ta.
|
Si crezi ca daca ne vedem live ajuta la ceva?Decat laude de la unii din retarzi de pe ...forum mai bine lipsa.Asemanarea dintre un caine si unii dintre ''golfisti'' este ca pentru o bucata de paine sau o bucata de golf fac sluj...sau arunca cu ocare in munca altora-vezi conflictul cu intalneala.....
|
M-ar interesa si pe mine urmatoarele pt un golf 1 diesel 1.6:
electromotor parbriz masca cu 4 faruri bielete directie. Daca imi poti spune preturile pt fiecare in parte.Ms anticipat! |
Am uitat sa te mai inteb ceva:
placa dintre bancheta spate si haion cu tot cu suporti daca ai si la ce pret pt un g1 83. |
@florin0395
electromotor -150 ron. parbriz-100 ron. masca cu 4 faruri-completa cu proiectoare-120 ron. bielete directie. -50 ron perechea. placa dintre bancheta spate si haion cu tot cu suporti -placa doar cu gauri de boxe-100 ron. |
fete de usi ai? in stare cat mai bunicica, nu prea ma intereseaza cu ce sunt imbracate. Pentru golf 2 in 2usi, mersi!
|
un id poti sa lasa/ m-ar interese anumite chestii de interior de pe mk1
blueshadow212003 id meu |
salut imi poti lasa un nr de tel sau un id mar interesa si pe mine mai multe pt golf 2 ms cu respect razvan
|
0722952363
YM [email protected] |
Valabil...
|
Ai cumva praguri de plastic de Golf 2 in 3 usi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning