![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
Quote:
Semnalizarile mi le-au facut in 24 de ore. Avand deja matritele, s-ar putea sa fie gata chiar mai repede. |
Quote:
|
Quote:
M-am mai dat cu un diesel chipuit, care ajunsese la ~170 CP din cate am inteles, si am fost amandoi cam la acelasi nivel (1 la 1). Poate daca nu-mi patina ambreiajul, situatia ar fi fost alta. Swap-ul cu 3sgte e doar o chestiune de timp.... chiar daca nu-mi vand motorul meu, oricum imi iau 3sgte-ul si-l pun pe Celica mea. Nu vreau sa schimb nici masina, nu vreau nici tractiune 4x4 (din cauza greutatii). Am studiat problema cu swap-ul pe 6gc, nu mi se pare asa de greu de facut din moment ce nu schimb cutia si planetarele etc. Vara asta, in timp ce strang bani pentru motor, voi studia chestiunea in detaliu, iar cand voi avea motorul, voi sti exact cu ce se mananca acest swap. Daca voi avea timp sa-mi amenajez si garajul, s-ar putea sa ma apuc singur sa fac swap-ul, pentru ca operatiunea este foarte costisitoare si nu orice mecanic o va face "ca pentru el". In plus, am la dispozitie toate materialele informative necesare, am cui sa-i cer ajutorul si... ar fi o mare provocare si o mare satisfactie sa stiu ca am facut asa ceva cu mana mea :D Gata, destul cu vorbele pana la fapte... keep in touch! |
Man ce sa zic...eu unu apreciez mult ceea ce ai vrea sa faci, oricum ar fi o masina unica dupa acest pas, ar fi cred prima in Romania si printre putinele in Europa. Pe linie dreapta va prinde mai usor viteza ca un gtfour. Daca o sa ai nevoie de orice stii unde ma gasesti. Mult succes!!!! Salut
|
Uau ! Planuri mari de viitor. Spor la munca si la bani.
|
Nu avea turbina de 3.0 , sti ca ti`am zis sa te dai cu oricine in afara de el , dar date fiind circumstantele asta e , el vorbise cu baietele cu fiatul sa se dea dar circumstantele au fost de asa gen si buna organizare de la coada de la start , oricum grupa se cam stia daca nu ar fi fost ddo grupa o lua golful , e nasol sa sti ca o masina nu se incadreaza in peisaj la grupa respectiva , in fine nu are rost sa mai purtam discutia asta cat despre incinte si subwoofere ....... da`le jos .... nu ai nevoie de extra weight pe bijuuu tau , dupa o perioada te obisnuiesti , faci ca mine , nu am muzica da nu are nimic cant eu , nu mai am aer dar asta e deskid mai mult geamul :D hai poate ne vedem si noi la un cico ceva ca nu am mai iesit din clasa a 4a
|
2 Attachment(s)
Am facut azi niste poze cu subwooferele. Am muncit la ele vreo 2-3 zile... dar m-am cam obisnuit fara ele si nu cred ca le mai montez la loc. O sa ma multumesc cu cele 4 difuzoare, poate si un amplificator pentru ele.
Subwooferele le pun la vanzare, chiar acum deschid un topic cu ele. Quote:
@VladM: multumesc, sa fie! @celigagtfour: multumesc pentru urari si ajutorul oferit, o sa-l solicit cu siguranta! |
3 Attachment(s)
Asa , gata ai pus-o pe slabit? Vezi ca i-ar prinde un regim disociat :lol: sa nu uiti ca se pot folosi foarte multe chestii : feriga , licheeni , Turba :lol::lol:.
Sa vada si lumea de unde au cai putere masinile din Constanta. De la aer curat inspirat de pe malul ghiolului :lol::lol: |
Aaa, multam' man pentru poze! Chiar voiam sa pun si o poza cu tips-ul, chiar daca nu e chiar cea mai edificatoare poza...
Man, aerul de pe malul ghiolului, cel putin aparent, e al naibii de daunator... ca nu mai trag masinile deloc, mai ales cand e vorba de diesel-uri.... Una peste alta, desi sunt putin dezamagit... cand ma uit la masina, ma simt un norocos! Iar pe de alta parte, ma bucur enorm ca nu sunt posesor de Tigra sau pisica sau alte alea... (nu ca nu ar fi bune respectivele, dar...tu stii mai bine ca mine). Edit: (asa cum zice si semnatura lui Givan): all you need is feed, sleep/fuck and JDM! :lol: |
Bine zici in a doua fraza:))
|
nu fi dezamagit ,eu am inceput sa strang bani ptr motorul de gt4 tot la indemnul maestrului italian care e o sursa de informatii si ce sa spun poate ne vom pune amandoi motoarele visate sa le rupem curu la cei care ne a facut pana acum .pa si mai vb la un tel
|
Quote:
De data asta nu mai am cale de intoarcere.... pe mine ma bate de mult gandul, dar de-acum deja mi s-a pus pata. |
Planuri mari cu swap'ul, dar vrei tu neaparat sa ramai N/A ? :no:
|
pai nu vrea ,3sgte e turbooo :)
|
Quote:
1)ambitia ta de a face ceea ce faci cu Tico-ul tau 2)faptul ca mi-am luat-o rusinos de la un diesel, in conditiile in care eu credeam ca am masina sport :oops: 3)faptul ca am abandonat proiectul cu Tico-ul meu... mi-a parut foarte rau ca am lasat totul la o parte de teama ca nu va iesi bine, insa trebuie sa compensez cumva, trebuie sa fac ceva ca sa nu moara pasiunea :lol: Nu vreau sa raman N/A... spuneam mai sus ca n-ar avea rost sa ma chinui sa modific actualul motor (pe care e destul de greu si foarte riscant sa-l turbez, deci turbo nici n-ar intra in discutie), pentru ca n-as avea cum sa trec de 200 CP, nici macar sa ajung acolo. Ca sa ma apropii de 200, ar trebui sa cheltui o suma frumusica... si m-am gandit ca n-are rost. 3sgte-ul e turbo, cum spunea si Leonard. Are 242 cp stock, vine la fix pe cutia mea (DA, vreau tractiune fata, desi motorul vine de pe un model 4x4), iar in ultimul rand - cel mai important - motorul poate fi modificat rau de tot... s-a ajuns si la 600 cp pe acest motor. Eu nu visez asa "sus", insa e bine de stiut ca se poate :D macar sa ma vad eu cu motorul pus, ca ma gandesc dup'aia ce fac cu el mai departe :D O sa mai revin cu niste mici downgrade-uri pe partea audio. Momentan mi-am vandut cam toata muzica, voi ramane cu doubleDIN-ul Pioneer de care v-am mai spus, un set de kickwoofere de 20 cm in usi si un set de tweetere pe compresie de 10x10cm. Mai e nevoie si de un amplificator pe masura (cel putin 2x250w rms) si cam atat, no more heavy weight in the trunk :cry: Mai trebuie spus ca mi-a picat din nou ambreiajul... dar nu mai vreau sa-l schimb, pentru 3-4-5 luni cat voi mai avea acest motor. Prin urmare, am abandonat masina in curte si circul din nou cu Getz-ul ... chiar mi-era dor sa vad cum ma depasesc toate dubele, tirurile si cum ma claxoneaza pensionarii in mers, pe motiv ca merg prea incet :lol: Va mai tin la curent! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning