![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
incearca si la krizolitus, pe vladimirescu
dupa parerea mea, ei lucreaza cel mai curat in oras. |
3 Attachment(s)
ms sergiu , chiar de ei am uitat , o sa merg sa vad si ei cat imi cer. Am emotii , mi frica , ca daca il fac pe 57 o sa horcaie prea tare. In oras ii ok , dar cand mai bag un drum lung iti sparge creierii :D
Update's. Am spus ceva posturi anterioare ca am lasat subwooferu la cineva sa imi faca alta cutie , ca eu aveam dinaia rotunda ca o butelie si suna ca foamea. Mi-a reparat difuzorul ca era lovit , doar cand mi-a spart masina au fugit baietii cu subwooferul in brate si cand l-au aruncat s-a lovit difuzoru , avea calota rupta , in fine. Difuzor MAGNAT de 12 Toli. Mi-a calculat cutie pentru difuzorul asta si sa incapa in masina. Rezultatul se poate vedea in poze. Ca si sunet ? suna fenomenal de bine. Diferenta de la cer la pamant intre ce am avut si ce am acuma. Lasam pozele sa vorbeasca |
daca doresti,ai putea sa imi trimiti si mie niste preturi la ele pe pm,ca as fi interesat de a cumpara asa ceva si pe aici nu prea am gasit,si daca poti poate imi dai si mie o comanda
ms mult |
Quote:
pai daca mergi cu teava de la catalizator (inclusiv), pana in spate, si o finala, va suna tare indiferent de diametrul tevii. ca sa sune cat de cat uman, trebuie un rezonator pe intermediara, altfel va fi doar zgomot mai bine renunti la accelerator de gaze, si asa nu face nimic, si pui un rezonator in locul lui |
pai o sa am intermediara. O sa incerc cum face cu intermediara si fara
|
man...cam mare incinta subwooferului..totusi !! cu 2 difuzoare cred eu ca-si avea rostul marimea si volumul incintei, insa cu in singur difuzor n-o sa scoti prea mare performanta acustica...parerea mea !!!
|
daca ai stii cum se aude. Ii facuta de cineva care cu asta se ocupa , si ii calculata exact pentru modelul asta de difuzor :D.
|
1 Attachment(s)
Hai ca deja topicu asta face panze de paianjeni :).
Trebuia de luni sa ne apucam sa desfacem motorul sa vedem ce hamsteri gasesc acolo. Mecanicul a avut niste probleme si s-a amanat treaba pe Luni. Ca si planuri schimbam tot ce inseamna garnituri , simeringuri , etc ... sa rezolvam problema consumului de ulei. Am o bataie la un bolt din cate se aude , o sa rezolvam si problema aia. Chiuloasa planata putin sa ii marim compresia , dupaia rodaj , ulei nou si bun dupa care proba :). Din cate am inteles ii posibil sa am pe masina volanta usurata , asta ar fi motivul lipsei cuplului la turatii joase , si cand zic lipsa cuplu chiar am lipsa rau de tot :) , plus de asta pleaca greut de pe loc. Ambreiajul ii tzipla , merge usor , prinde unde trebuie , nu patineaza totul ii ok. Intre timp am cumparat un adaptor pentru clapeta de acceleratie sa desfiintez capacul cu SFI de acolo. Thanx elyx si sebi Inca merge bine si se tine bine. Is curios ce voi gasi in motor. Am sa fac full de poze cu el saracu desfacut sa ramana amintire. Daca tot o sa fie desfacut acuma , ma tot gandesc daca sa ii pun injectoare de let sau sa stau cuminte cu injectoarele mele crem :) Dumnezeu cu mila ! |
de ce desfaci iar motorul...ce probleme ai ? parca l-ai mai desfacut odata cand l-ai luat...sau ma insel ? mulfta bafta si foaaaarte mult chef de munca !!!:D
|
Nu l-am desfacut atunci. Acuma il desfac ca papa ulei baiatu , si bate ceva in el. Il facem tzipla sa fie pregatit de sezonul calduros. Sa pot sa bag si eu in el 10w60 ca oamenii normali :)).
Astazi mi-a venit o idee geniala de felul ei. Eu pe masina am cutie de viteze F20 cu raporate scurte. Pe tusa mai am o cutie F18. Ce-ar fi sa fac din cele 2 o cutie bomba ? :D 1 2 3 sa ramana astea care is pe masina si 4 5 de pe F18. Hai cu 250-u :) |
Quote:
|
cine spune ca e miscare tare?mai tare e cu cele de pe f16wr..dar numai cel de 5...4 sa ramana tot asta scurt.....
|
2 Attachment(s)
De astazi masina a intrat in garaj. Maine incepe marea desfacere. Am primit si adaptorul pentru clapeta de acceleratie sa anulez capacul cu SFI. Urmeaza sa vedem ce gasim prin motor.
P.S. Mi-am gasit 2 cauciucuri pe 17 205/40/17 https://www.youtube.com/watch?v=Xo9Jx25v5L0 |
Quote:
|
Gumele au fost 150 Lei amandoua :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning