![]() |
Re: proiectul meu audio
wow cosmine........ iti dai seama ca eu la tine in masina nu mai pot intra, nu?
nu stii de ce? pai nu mai am loc, la cate statii ai pus in masina aia......ufff dau cu capul in statia aia de pe plafon, dau cu genunchi in statiie de pe scaune......raule.....nu mai zic de zgomotul infernal care i-l ai acum i masina, sa iti fie rusine..... bravo ma, baravo atat am de zis... felicitari! |
merci tau....my project is almost completed...
|
Daaayyyuummmm.......c sa mai zic...sau zis multe deja.....tare .....tare rau....prea tare chiar :)....felicitari pt curajul p care l ai avut sa duci proiectul la bun sfarsit ..e ceva deosebit..
|
Am mai trecut si eu din cand in cand pe acolo ....credeti ma masina asta va canta muzica ...CLAR si TARE .
Dak mai tineti minte cand am inceput toti, singurul lucru care il vroiam in masina era sa se auda MUZICA ....simplu , fara SPL SQ SQL sau alte alea..exact asa e masina asta , muzica de tuna zeii ! :)) |
oaaaaa, ce tare arata. off.. abia astept se aud.
nu om avea noi bani sa mergem in ibiza pe plaja ... da vine razvan cu ibiza la noi. :) da nu inteleg ceva, dece ai demontat difuzorul? |
foarte frumos .... usile sunt si mai FRUMOASE bravo cosmin ca ai avut taria sa termini acest proiect
|
cand e complete pui niste poze?!
|
Completa O Sa O Vezi Maine La 4tuning Day
|
dam ... tre' sa ascult muzica la maxim in masina la tine cosmine, obligatoriu :)
|
6 Attachment(s)
pun si eu cateva poze cu masina ta cosmine. am ascultat-o azi si am ramas uimit de ce poate :D ... bafta si la cat mai multe
|
Felicitari pt sistem. Este bestial. L-am vazut la Prisma da nu am avut ocazia sa-l aud.......Apropo.....ce nick are baiatu cu AUDI A3 care a fost langa tine k vreau sa iau leg cu el. Pls ajutati-ma.
|
Nick ul lui de aici ...este Graph_EVO ...dar celelate detalii nu pot sa ti le dau eu ...dak vrea iti spune el .Intelegi ?
|
uau
un sistem bestial .... poti da concerte cu masina ta .... bravo poate apari in revista COX in viitorul apropiat :) as cumpara revista cu cea mai mare placere :) |
Tare, Felicitari iti spun, ai bagat o gramada de bani dar a iesit ceva EXTRAORDINAR. BAfta in continuare!
|
Multumesc pt ajutor. O sa iau legatura cu el. (scuze de offtopic)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning