| Thomas Everywhere |
08-03-12 17:50 |
Re: Scania R620 vs. Volvo FH16 660
Quote:
Originally Posted by nan11
(Post 4921260)
Afara.Cu prelata.La 20 de tone daca mergi frumos ia si 31% dar daca i dai talpa sare si de 40%.eu cel mai mult cu 25t si tot la 1.800rpm schimbam vitezele am avut 41%.
|
In primul rand ai mari defecte de exprimare...si cum e o gluma varsta ? ce iti este rusine sa-ti afisezi varsta reala sau cum? dar la cum vorbesti, sigur esti minor, poate n-ai 13 ani, dar nici 18 nu ai....o fi camionu lu taicatu...si de ce ai pus poze asa mici daca tot zici ca lucrezi pe el? cu ce le-ai facut cu pixu? Firma aia a ta asa de bine te plateste sa o arzi pe la 1800 rpm adica peste unda verde, te asigur eu baiatu ca nu ai tu consum de 41% cand schimbi la turatia aia...ce model de cutie ai si de care e automata sau manuala? Volvo e silentios si ofera aproape tot ce vrei, pentru unii mai putin spatiul din cabina, fiind mai mica, dar nici Scania nu are prea mult spatiu, cel putin podeaua e foarte inalta...doar MAN exceleaza la capitolul cabina. Dar pentru mine Volvo ramane No.1 si cutia de viteze I-Shift te ajuta sa urci dealu si cu 90 km/h si 30T.
|