Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan Sunny GTi-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/88982-nissan-sunny-gti.html)

U_TUNING 07-07-09 09:19

Re: Nissan Sunny GTi-R

Lasa Yack......asta e invidia si tu stii bine despre ce vb!!!

Se trezesc toti neavizatii sa o faca pe interesantii.....

ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL ASTA!!!!!!!

DE ACUM FAPTE NU POZE!!!!!

VENOX 07-07-09 09:23

Amice U_TUNING, de ce te ofuschezi tu asa de fiecare data cand are cineva ceva de comentat la adresa ta? Poate amicului Xerius nu ii placi, asta e nimeni nu poate fi pe placul tuturor, dar nu tre sa iti iesi din pepeni, ca aici e un grup de prieteni, si nu cred ca e cazul sa ne tinem unii pe altii la respect si sa vb respectuos cu dumneavoastra. Tu ar trebui sa stii cel mai bine ca domeniul auto e cel mai plin de mistocari si mistocarii.

U_TUNING 07-07-09 09:27

De asta am rugat un moderator sa inchida topicul asta.....sa nu mai fie discutii inutile!!!!

VENOX 07-07-09 09:28

Tu stii cel mai bine...

U_TUNING 04-08-09 14:30

Pentru cei pe care-i intereseaza am si eu ceva de vanzare......:D:D:D:D
https://forum.4tuning.ro/463-motoare/...ulsar-gti.html

Yackone 08-08-09 06:00

treci la putere eoliana sau solara??:lol:

U_TUNING 08-08-09 07:56

Nu frate dar mai am de rezerva inca un motor.....deci nu am ce face cu 3 motoare ca doar nu o fac trimoto:)))

U_TUNING 19-08-09 19:56

6 Attachment(s)
In fine lasand la o parte discutiile inutile din ultima vreme ......las anumiti oameni sa discute ce vor ei cat vor ei !!! dar pentru altii care sau intrebat ce am mai facut in ultima vreme niste poze.......

Scuzati rugina de pe scutul de la rezervor dar gasesc chiar inutil curatarea acesteia.........in unele poze am aratat cum ar trebui facut atunci cand pui la loc puntea.....trebuie sa dai pe absolut toate siruburile si piulitele cu vaselina anticoroziva si antigripanta (e acea vaselina gri de pe suruburile din caroserie acolo unde se prinde puntea)

U_TUNING 19-08-09 20:03

14 Attachment(s)
Acum niste poze cu porting-ul facut la turbina stock pentru a imbunatati timpul de raspuns a acesteia!!!

MC Mate 20-08-09 01:09

hehe bun asa, poate cand schimb garnitura de chiuloasa cu una de metal o sa fac si eu porting si in chiuloasa si in turbina :D

BuzzYBalL 21-08-09 09:34

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2570455)
Acum niste poze cu porting-ul facut la turbina stock pentru a imbunatati timpul de raspuns a acesteia!!!

super da te rog mai multe detalii despre porting la turbo "avantaje,dezavantaje "?
sunt si io interesat de asa ceva :)

U_TUNING 24-08-09 09:57

Deci ........sa inceapa mare polologhie!!!!!

PORTING; AVANTAJE/DEZAVANTAJE:

In primul si in primul rand avantaje sunt o multime:
-timp mai rapid de raspuns al turbinei
-boost-ul se poate mari putintel (mai mult decat limitele maxime constructive)
-o curgere mai rapida a gazelor in interiorul turbinei
-caldura se disipa mult mai repede si este ceva mai mica decat cu interiorul poros (din turnare)

Dezavantaje:
-daca se subtiaza prea mult peretii turbinei acestia vor crapa in timp destul de scurt

In pricipiu dezavantaj nu ar fi decat cel enumerat mai sus

Porting-ul este de 2 feluri :

1. se maresc porturile
2. se micoreaza porturile prina adaos de material
Ambele variante sunt fiabile pentru porturile chiuloasei dar numai pe admisie (dar si aici exista dezavantaje)

cam atat pentru acum.....mai discutam!!!

U_TUNING 04-09-09 09:21

6 Attachment(s)
And now.......ta ta

3'' made by me exhaust:D:D:D:D:D:D

MC Mate 05-09-09 12:23

bun bun :) se apropie momentul

U_TUNING 11-09-09 13:30

2 Attachment(s)
Continuare....la esapament!!!

3'' Downpipe:D:D:D:

Inca nu este slefuita dar tocmai asta este motivul pentru care am pus pozele astea ....ma pricep nu?!?!?!:D:D::D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning