![]() |
Re: 4G63 vs SR20DET
:)))))))))))))))))))))))))))))))) dadadadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bai fac pe mine de ras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Detasat!!!!! :-)
N-ai minte ba' dani.....serios. Te plictisesti rau tare:)))))))))))))))))))))))))))))))))) |
tu sa taci bah!!!!!!!!!!!!!!!!
|
postul a inceput in 15-08-08
pana la urma Maus, ti-ai pus-o? ai facut aceasta cursa? ca mai e putin si faci un an de intrebari si pool ah si apropo, scuze daca a-ti scris pe undeva rezultatele (in cazul in care a-ti facut-o / cursa), caci chiar nu am chef sa stau sa citesc toate scandalurile voastre este doar un pool si nu un loc de scandal asa cum a ajuns Pana la urma... da ori ba eu unu ma bazez pe Nisan |
nu a avut loc cursa inca.
|
hahahaaha
de un an numai vorbe si amenintari asa credeam si eu eu unu nu mai atac daca nu ma bag, dar aici vad ca e altfel |
Fara nici o suparare pt nimeni... dar va spun eu adevarul acum... cursa nu a avut loc din motive intemeiate... Maus avea nevoie de ambreiaj la un momentdat iar BGD avea nevoie de benzina intr-o zi aproape insorita la 6 dimineata... corect? :) sau era 5? ;)
|
Quote:
|
esti f intrigata si pari f atacata de toata trwaba asta cu mitsu versus nissan
dar de fapt nu ai reusit sa aflii PRACTIC cine este cel mai bun, si care masina (si sofer) reuseste sa ia titlu practic nu verbal ca in schimb de logoree sincer iti spun ca toata lumea s-a saturat, daca iei si tu topicul la rasfoit, dar sa nu te gandesti ca e al tau, punete in pozitie neutra, si analizeaza putin treburile si ai sa iti dai seama ca numai vorbe si amenintari sunt aici, nu mai zic ca pare sa degenereze in si mai rau, asta e parerea mea, si imi pare rau daca te-a deranjat |
Quote:
|
da'...
lasa, uitati ca am scris pe forumul vostru vedeti'va mai departe de treburi sau amenintari, ce stiti voi mai bine nu vreau sa fac spam aici la voi papa si bafta multa |
Quote:
|
si cu ce ma rog te-am jignit pe acest thread?
"problema mea"..??.. nu e niciuna poate ca tu ai asa cum am mai zis citeste tot thread-ul de la cap la coada si ai sa vezi atitudinile voastre sisincer la ce amenintari bagati voi la inceput ma asteptam sa fi facut si treaba aia pana acuma da ok am inteles problema cu masinile si ok inteleg, dar ai o atitudine foarte nepotrivita intradevar conflicte intre noi poate au mai ezistat, dar mai de demult si pe cu totul alte topicuri si thread-uri sincer calmeaza-te si las-o |
Vot ptr Sunny....:D
Fratia GTR-ului. :twisted: |
ssssstttt,
ca se trezeste lumea... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning