![]() |
Re: CLUB FIAT SEICENTO!!!
1 Attachment(s)
Uite aici te poti lamuri ce e cu ET-ul jantelor. Nu are legatura cu T-ul de pe anvelopa. Citeste informatiile de pe anvelopele si jantele actuale si introdu-le in calculatorul respectiv si iti va arata exact ce reprezinta ele. Apoi poti sa jonglezi in cel de-al doilea calculator (cel din dreapta) cu diferite dimensiuni, sa vezi ce se potriveste in asa fel incat sa nu schimbi diametrul total al rotii (adica daca treci de la jantele de 13" la jante de 14" sa pastrezi in mare aceeasi circumferinta a rotii cu un talon mai mic al anvelopei). Daca vrei sa treci la 14" iti zic din start ca 175/50 R14 is foarte foarte dificil de gasit la noi... si unde le gasesti au preturi de iti vine rau.
Attachment 806147 LE: Am uitat sa zic ca ET-ul e dimensiunea care apare in poza ca Offset. |
La cauciucuri 145/70 cred ca sunt prea inalte, eu as merge pe 165/55 R13, desi si alea nu stiu cat de usor le gasesti pentru ca cele mai utilizate sunt 155/65 R13 care sunt mai inalte si mai inguste. Pai sa iti traiasca baietelu` si oricum e greu pana incepi cu modificatul la masinuta :D
|
Multam!Am aflat in seara asta.A fost alarma falsa,dar cum ne-am obisnuit cu ideea intram la proiectari.
Multumesc pt site si sfatuiri imi sunt de ajutor. Am cautat ceva de genul asta pe net dar nu gasisem. O sa caut 165/55 R13 sa vad daca am noroc.In general sunt norocos.O sa va anunt cand gasesc. |
Inca ceva
E superba masi nuta stik3ru Ma gandesc poatei fac la fel la amea.Dar o sa dureze ceva timp Cu parasolarul ala si emblema de luneta stii ceva? |
Quote:
Daca am inteles eu intreabarea bine parasolarul este normal, iar emblema de pe portbagaj se poate jos ca este lipita. Cea din fata de pe capota are o gaura si trebuie incarcat si vopsit dupa ce se da jos. Daca nu ti-am raspuns la intrebare fii mai explicit. |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1219175040
La asta ma refeream nu pot deschide fisierele de acolo, k sa mi le imprim si eu Fata si luneta, (ala rotund) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1220187659 |
Pai dai click2--->save as...salvez...si apoi mergi cu ele la o firma care se ocupa cu asa ceva si de acolo stiu ei ce sa faca ;)
|
multam!
este cineva din c-ta pe aici? 165/55 R13 aveai dreptate se gaseste greu dimensiunea asta.Am fost la o firma de aici numai de cauciucuri, si au spus ca au avut la 210 Ron, dar am gasit unu la marfuri confiscate, la ce pret crezi?si ce marca? pirelli de iarna(asa scria pe el, si parea de calitate) nu resapat, 100 ron au spus sa mai trec pe acolo luna care vine. Tot aici 155/65 R13 doar 2 buc aveau, unu era 70 ron(700 000 lei vechi), dar vreau toate 4 |
strik3ru aceeasi problema o am si eu cu manerul doar k se intampla la usa soferului daca ai gasit solutie sa nu mai ramana blocata sa imi zici si mie
|
Dai cu spray...iti spune el de care si cum ;)
|
Iti ramane blocat in sus?Cum spunea cineva mai in urma?Mai intai sufla cu aer pe acolo, fara sa desfaci manerul apoi dai cu W40, este foarte bun dau mai peste tot cu el.
Am mai descoperit unul mai bun ca W40, este de la WURTH, HHS 2000(ASTA ESTE TIPUL), DAR NU STIU DAC o sa-l gasesti pe piata.Daca nu merge cu astea abea atunci desfa fata la usa si vezi sa nu fie sarita bagheta aia metalica sau arcul de acolo.Cum spunea cel de mai sus(cu aceasi problema) nu are cum sa se rupa suportul de la arc, pentru a se rupe trebuie sa tragi tare de tot de maner, iar atunci cred ca ai ramane cu el in mana.Vezi ca pe W40 scri ca poti da cu el si pe alternator, dar NU mai mult de 2 ori pt. ca topeste izolatia de pe spire in timp si va trebui sa-l schimbi. |
va multumesc pentru sfaturi o sa incerc zilele astea
|
Care este tipul de ulei recomandat pt. un seicento cu motor de 0.9 l ?
Masinuta are 140000 km, iar uleiul trebuie sa functioneze in toate anotimpurile. Ca marca m-am orientat catre mobil1 fullsintetic insa nu stiu ce specificatii ar trebui sa aibe tinand cont de cele mai sus (0w30, 0w40, 5w30, 5w40, 10w40). |
eu am pus pina acum mobil1 normal 15w40
|
Multi km inainte PL500....si eu folosesc tot mobil1 ;) 15w40...PL500...Si la 140000 km sa schimbi uleiul mai des...si cu filtru cu tot...sa ai grija de motoras. Si vad ca esti nou, bine ai venit printre noi!!! Inca un membru :)...multe posturi inainte si prezinta'ne si noua SX tau daca esti amabil :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning