![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
5 Attachment(s)
In timp ce Adi pregateste caroseria la Bucale la Ploiesti se lucreaza si la motor printre picaturi...
|
Cand estimezi ca va fi gata? Culoarea ramane rosu? :)
|
Nu stiu ce sa zic legat de un termen limita,dar un lucru este cert culoarea va fi : R O S U!
|
si cam la ce nuanta de rosu te-ai gandit? sunt curios sunt din ploiesti si eu cred ca ma sti :))
|
Eh....acum vrei si cu detalii....pe bune....SECRET...nah sa vad cum te macini...ROSU...=))
Sa treci maine pe la munca pe la mine sa iti arat ceva...dar sa nu razi sau sa nu imi zici ca sunt nebun... |
iar te arunci in pubela ?:)) sau te speli cu diluant si ma chemi sa iti dau foc :)) trec ca sunt curios
|
Asa ma da-ma de gol ca nu sunt cuminte...Nu ma vreau sa iti arat chelioasa....sa imi zici daca iti place cum a iesit....ca luna viitoare am sa o trimit la adi sa imi faca ce mai e de facut....sa o termin sa scap de ea...
|
iau aparatu ala bun sa ii facem poze , dar nu imi strice lentila ca luceste prea mult presupun :))
|
Cam asa ceva....
|
Quote:
ce aprindere? RC? |
O axa sport si am sa folosesc o aprindere programabila cu 3 harti de avans.Apoi cand mai inaintam putin in tehnologie urmeaza multi punct, vems si ITB.. :d...
|
ZAU de la axa incolo mai pierdut....axa sport ... injectie VERMUT si alte Bunataturi =))) Aprindere pe Muraturi si ce mai e prin beci.... vreau sa imi polisati si mie talpa de la adidasi =)) tot la eka tre sa vin?
Bafta Pipilica cu Proiectul =)) |
dar plan unde iei la talpa la adidasi?:))
|
Si io care credeam ca imi vorbesti in franceza....sa pastram traditia din FRANCE de acolo...=))...
|
1 Attachment(s)
va trimite fratele vostru un dildau .... mare tare si de fier direct de la Monaco :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning