![]() |
Re: Grand Theft Auto IV
Imi merge in meniu nu sacadeaza.Sunetu vajaie nu aud nimic numai vajaite.Can incep jocul masina nu se vede,adica se vad stopurile geamurile si nici orasul nu prea se vede.Cred ca ii trebuie alt crack.Acum ma apuc sa-l bibilesc.
|
Quote:
|
Quote:
Imi dati si mie va rog fisierele originale din gta4:paul.dll launchgta4 si GTA4.exe Multumesc |
Quote:
|
Eu! :twisted:
|
Ce configuratie ai?Ca daca ii dadeam la maxim imi sacada!
|
Am o configuratie, decenta pentru un gamer, zic eu....core2duo, 2gb ram, 9800gt, in mare...
|
1 Attachment(s)
Escalade...
|
La mine o merge cu procesor Core 2 Duo 2.0Ghz,1GB Ram si placa video GeForce 7300GS(dar nu stiu sigur de cat este ori de 256 ori de 512)?
|
salut am si eu o problema.Cand intru in joc imi da o eroare la care scrie DD3D50
|
1 Attachment(s)
Phantom ...
|
salutare tuturor! am si eu o problema... eu am jocul instalat tot,dar singura problema este ca nu merge sa salvez din cauza lui windows live... pentru ca cere product key...si am incercat cu zeci de crackuri si nu merge...:cry:
as vrea sa ma ajutati sunt disperat credeti-ma fac si eu cateva misiuni si mai gasesc o masina care imi palce si vreau sa salvezi si eu si nu pot din cauza aia... sau poate o fi o solutie sa imi mearga cu altceva... id-ul meu este adyta_50! :D si alte coduri in afara de cele dupa net mai sunt? :D si inca ceva centru de tunat exista? :D scuze de deranj! :D |
Se pare ca nici pentru GTA IV ultima versiune de GFWL nu functioneaza prea bine . . . eu asi putea sa va ajut cu linkul de la semnatura, unde veti gasi o postare despre DIRT2. Acolo aveti niste instructiuni care cred ca functioneaza si pentru GTA IV.
|
Quote:
|
e cam monoton ca si celelalte gta-uri, efecte si grafica foarte buna, dar de la un moment dat repeti aceleas chestii, scenarii diferite
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning