![]() |
e super ai-ul gaborilor ... merita jucat numai pentru urmaririle de pe autostrada , spike-uri si road blocks...
warning ...daca ajungeti la persuit level 4 s-a terminat smecheria ... ram units si elicopterul sunt grave :roll: Inca o treaba .. pe masura ce inaintati in persuit level timpul de cooldown se mareste :) |
Re:
Quote:
|
10x LKS ....am ajuns la 10%putin .....la masini la partea cu motoru nu merge sa modific nimic nici nitro nimic
|
7 Attachment(s)
la sfarsit :D
|
frate zi-mi si mie o treaba.
poti cumpara bmw in timpul jocului sau il castigi la urma si nu il poti folosi decat la quick race and shit like that ? |
il castigi la urma. Poti sa-i schimbi culoare si vinyls
doar atat nu la motor nu la body nu si dupa aia cu el poti sa mergi si la quick race si la free roam si la chalenge :D |
moama dar stiu k va grabiti.....eu am 22%..nu mai stiu daca overall sau doar carrer.nu m-am jucat de 2 zile..... :lol: :P
|
Re:
Quote:
daca te-am ofensat imi cer scuze :wink: ...la urma urmei e un joc arcade pur, unde daca masinile pot zbura se poate orice |
sa creshti mare Evo ...io am ajuns la 36% ....da` m`am cam plictisit de el ...acum il tzin doar pt momente d`alea cand ma plictisesc rau de tot :D
|
Eu sunt cel mai amarat. Ma joc de 2 zile si... abia am batut-o pe Izzy, in masina careia, in timpul cursei, e barbat, nu fomeie :lol: Dar... ma joc la sala, ca acasa... slabe sanse. La calculatoru' meu nu s-a facut nici un fel de upgrade de 4 ani :)
Cand termin jocu', va spun eu :lol: |
ce i`am jecmanit io pe fraieri :D ...i`am luat rx8`u lu` Izzy ...caymanu` lu Baron ...shi Evo`u lu ala [nush cum il cheama] ... de fiecare data alegeam markerele alea cu \"?\" :D
|
cica daca ai in pc celalalt nfs in loc de 30 de mii iti da 40 de mii bonus
|
Re:
Quote:
|
la cariera, in garaj, cate masini poti avea? maxim 5?
|
Re:
Quote:
oricum, realismul dpdv al masinilor nu e prea bun... gti :) stock in joc nu are turbo , iar lotus elise are....wtf?! :D marketing?! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning