![]() |
Re: E30 - Masinutza mea! pareri?
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare daca stiti, se potriveste galeria de M50 la evacuarea de 2,5 m20? Vreau sa pun traseul de urs de 2.5 ca este din 2 tevi, si nu stiu daca vine la suruburi sau daca mai trebuie ceva modificat.
Am atasat o poza cu ce as vrea sa fac.... Multumesc anticipat, numai bine!! |
Chiar nu stie nimeni????nu stiu ce sa fac, sa cumpar evacuarea sau nu...
|
7 Attachment(s)
Distractie intre mine si un audi...eu nu am avut cauciucuri sa scot atat fum...chiar si un tico a scos mai mult...
Intrebarea de mai sus ramane valabila.... |
eventual roaga`l sa masoare un punct de reper,ce e asa greu ? si daca nu e mare dif se poate modifica,simplu si buna ziua.
|
10 Attachment(s)
La o mica intalnire cu niste baieti m-am luat de urs tare de tot...maine bag si filmele...
|
si pana la urma cum ai facut cu evacuarea ?
|
Inca nu am luat...criza asta...da o sa iau saptamana ce urmeaza si daca nu se pupa sudez de teava aia prinderile de la teava veche si tot o fac sa vina...
|
|
parerea mea e ca ai putea renunta la barile alea "tuning" e o masina foarte buna la tabla dupa cum pare si merita si ea ceva original ! nu o lua in nume de rau e doar o parere ..
|
Azi am pus plasa in locul farului de pe stanga faza lunga si am vopsit plasele din bara fata cu negru, asa cum au sfatuit multi membri de pe acest forum...o sa fac maine niste poze...
Pareri ceva despre filmulet? Numai bine! |
ce raport ai la grup?....incearca sa te dai cu a 2-a dupa ce s-au incalzit gumele.....si o sa iasa mai largi cercele......si nu mai turezi motorul asa rau....
oricum frumos....:-) sal........ |
Cutia e ZF si raportul la grup este S 3.25 .
Face si la a doua foarte bine dar parcarea respectiva nu este una foarte dreapta la asfalt sa fac ceva la viteza mai mare. Cu a doua am dat putin atunci cand a scos mult fum ca m-a intrebat un prieten daca merge si i-am arat lui. Sunt foarte incantat de grup, motor si cutie....pentru mine cutia si grupul asta au rapoartele perfecte(pentru mine). Numai bine! |
dap....3.25 e bun......
bafta in continuare.... |
ai benzina de dat p`afara ma ?:)) frumos,dai cu spor.
|
Acum ceva timp mi-a furat careva din fatza portii busonul de la rezervor...m-am ofticat ca era cel original al masinii care mergea cu cheia din contact....si acum am un bushon de ulei de la un golf 3 diesel.....da merge perfect :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning