Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 11-11-08 20:57

Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 1857918)
Da ce schimbari asa de serioase vrei sa-i faci frate...ce nu are?
P.S. Si mie imi place cum se aseaza eleronul ala...e foarte tare daca ai mai gasi si unul de ala superior de gsi s-ar putea sa vina si ala bine...mai vb ...hai pa!!!

da fratica , ar da bine un eleron de Gsi ...ce faci? :) mi`l dai pe al tau ? :D ..cand vin acasa trebuie sa trec pe la tine sa'ti dau un cadou (jumate probabil) si tu gandeste'te daca dai eleronul ala de Gsi :D

ce sa'i mai fac? :) am multe planuri , primul e prelungire de capota , poate shaved doors , dupa iarna ...clar alte jante , folie :) ...sunt multe , bani sa fie :)

astept un pm , cu decizia ta ... asupra eleronului :) :D

22VIN 12-11-08 21:35

decat folia aia nu merg mai bine niste arcuri sport?

buddy_lexx 12-11-08 22:09

ba ma bucur ca putem sa`ti fim de ajuto..plm la urma urmei suntem "prieteni" :))) masina asta o sa arate frumos in viitor... acuma va fi un upgrade la sunet ceea ce p mine ma bucura mult (prietenii stiu de ce!) .. si ...ce naiba ..doar tre sa ne pregatim de zapada nu ???:D:D:D::D:D:D:D

VaLeX 12-11-08 22:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1860317)
decat folia aia nu merg mai bine niste arcuri sport?

daca`mi gasesti arcuri sport cu 150ron , maine le iau :))

iau treburile incet cu incet ...

ps. tot ce fac eu la masina asta , fac din banii pe care-i economisesc, combinatiile pe care le mai fac , ai mei nu ma ajuta cu nimic (doar ca'mi dau bani de cheltuiala , bani pe care'i bag in masina , nu mai stiu de cand nu mi-am mai luat ceva pentru mine) , noroc de fratele meu care'mi mai scapa un ban acolo ..sa'mi mai fac ceva ..in rest bani de student ..nu muncesc , nu fur ..plm , mi-e si mie greu , crezi ca nu as face mult mai multe? ...da de unde bani frate? :) vine taxa acusi ..na , ma descurc cum pot ..

ps2. eu nu consider tuning ce fac eu , ci doar inbunatatiri (vizuale ,audio ) ...atat :)

VaLeX 12-11-08 22:12

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1860400)
ba ma bucur ca putem sa`ti fim de ajuto..plm la urma urmei suntem "prieteni" :))) masina asta o sa arate frumos in viitor... acuma va fi un upgrade la sunet ceea ce p mine ma bucura mult (prietenii stiu de ce!) .. si ...ce naiba ..doar tre sa ne pregatim de zapada nu ???:D:D:D::D:D:D:D

da da..vine iarna si tre sa ne distram , insa nu stiu cat am sa ma bag ...ca probabil cand vine prima ninsoare , vine si RAR'ul :) si nu vreau sa'o duc fara o roti p'acolo .

in legatura cu sunetul , chiar merita investitia , nu e cine stie ce , insa e un upgrade , fata de ce am acum. Sa trecem cu bine , sa'l vad pe Cezar acasa si o sa fie ok :)

ms de ajutor Copii de la gradinita KATANA :*

VaLeX 15-11-08 13:25

4 Attachment(s)
Updete audio :

///Alpine CDE-9870R si 2 difuzoare Magnat Coax Ultra S162

Sonny 15-11-08 14:57

Urla bine diff-urile?

VaLeX 15-11-08 17:02

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1865635)
Urla bine diff-urile?

:) o sa aflu destul de curand , sunt de 16 si pe fatza sunt de 15.5 :) daca le scot , scot cu tot cu adaptare asa ca pana sa ajung acasa nu am cum sa fac nimic cu Magnaturile , mai astept ...sau poate caut aici adaptari :)

VaLeX 16-11-08 15:26

10 Attachment(s)
astazi i-am rezolvat pana la urma zgomotul stresant de la toba (imi batea intermediara in caroserie) ...am fixat si toba , nu se mai clatina nu mai face nimic , decat ZGOMOT :)) i`m scos amortizoru' ...sa simt ca am toba totusi ..

in prezent asa arata masina :arrow:

buddy_lexx 16-11-08 15:43

ai procedat bn..pt ca era f enervant zgomotul ala care`l facea..si iti afecta si masina... ;) good job

=Virus= 16-11-08 17:05

Manca-te-ar tata de simpatic ce esti, bine ca pe mine nu m-ai chemat sa apara si albastrica mea in poze :( . Lasa, stiu unde stai. Am sa vin sa iti fur scrisul de pe cauciucuri, ca si asa nu-mi place :-P

VaLeX 16-11-08 18:33

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1867338)
ai procedat bn..pt ca era f enervant zgomotul ala care`l facea..si iti afecta si masina... ;) good job

:) era deja stresanta toba , am rezolvat-o , acum sa vad cat o sa ma tina :)

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 1867515)
Manca-te-ar tata de simpatic ce esti, bine ca pe mine nu m-ai chemat sa apara si albastrica mea in poze :( . Lasa, stiu unde stai. Am sa vin sa iti fur scrisul de pe cauciucuri, ca si asa nu-mi place :-P

:)) lasa ca mergem miercuri daca este timp sa facem 1-2 poze si cu albastrica ta, si scrisu de pe roti, lasa-l acolo ...sta bine :D sau ti-e ciuda ? :)))) ...hai ca ne auzim zilele astea :P noroc vlade :D

buddy_lexx 16-11-08 18:59

wa ..mai spalo k-i km murdarik prin interior :P

VaLeX 16-11-08 19:27

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1867751)
wa ..mai spalo k-i km murdarik prin interior :P

fratee , noi astia care estem studenti , sunt mai greu cu banu , hântzälegi tu ? :)) cand o sa am timp, am sa mai ma ocup si de ea, momentam am examene sapt asta :)

buddy_lexx 16-11-08 19:29

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1867800)
fratee , noi astia care estem studenti , sunt mai greu cu banu , hântzälegi tu ? :)) cand o sa am timp, am sa mai ma ocup si de ea, momentam am examene sapt asta :)

si eu este stundet si eu stau prost cu banu..si am putut sa stau o ora si sa curat interioru...;) nu`ti tre bani...decat o carpa ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning