![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
Quote:
ce sa'i mai fac? :) am multe planuri , primul e prelungire de capota , poate shaved doors , dupa iarna ...clar alte jante , folie :) ...sunt multe , bani sa fie :) astept un pm , cu decizia ta ... asupra eleronului :) :D |
decat folia aia nu merg mai bine niste arcuri sport?
|
ba ma bucur ca putem sa`ti fim de ajuto..plm la urma urmei suntem "prieteni" :))) masina asta o sa arate frumos in viitor... acuma va fi un upgrade la sunet ceea ce p mine ma bucura mult (prietenii stiu de ce!) .. si ...ce naiba ..doar tre sa ne pregatim de zapada nu ???:D:D:D::D:D:D:D
|
Quote:
iau treburile incet cu incet ... ps. tot ce fac eu la masina asta , fac din banii pe care-i economisesc, combinatiile pe care le mai fac , ai mei nu ma ajuta cu nimic (doar ca'mi dau bani de cheltuiala , bani pe care'i bag in masina , nu mai stiu de cand nu mi-am mai luat ceva pentru mine) , noroc de fratele meu care'mi mai scapa un ban acolo ..sa'mi mai fac ceva ..in rest bani de student ..nu muncesc , nu fur ..plm , mi-e si mie greu , crezi ca nu as face mult mai multe? ...da de unde bani frate? :) vine taxa acusi ..na , ma descurc cum pot .. ps2. eu nu consider tuning ce fac eu , ci doar inbunatatiri (vizuale ,audio ) ...atat :) |
Quote:
in legatura cu sunetul , chiar merita investitia , nu e cine stie ce , insa e un upgrade , fata de ce am acum. Sa trecem cu bine , sa'l vad pe Cezar acasa si o sa fie ok :) ms de ajutor Copii de la gradinita KATANA :* |
4 Attachment(s)
Updete audio :
///Alpine CDE-9870R si 2 difuzoare Magnat Coax Ultra S162 |
Urla bine diff-urile?
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
astazi i-am rezolvat pana la urma zgomotul stresant de la toba (imi batea intermediara in caroserie) ...am fixat si toba , nu se mai clatina nu mai face nimic , decat ZGOMOT :)) i`m scos amortizoru' ...sa simt ca am toba totusi ..
in prezent asa arata masina :arrow: |
ai procedat bn..pt ca era f enervant zgomotul ala care`l facea..si iti afecta si masina... ;) good job
|
Manca-te-ar tata de simpatic ce esti, bine ca pe mine nu m-ai chemat sa apara si albastrica mea in poze :( . Lasa, stiu unde stai. Am sa vin sa iti fur scrisul de pe cauciucuri, ca si asa nu-mi place :-P
|
Quote:
Quote:
|
wa ..mai spalo k-i km murdarik prin interior :P
|
Quote:
|