![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Auzi dar cu nordicii aia nebuni ati incercat ceva. Sunt niste masini super tari la aia.
Eu am vazut pe la ei niste masini de drag, adica muscle car-ururi americane preparate special pentru 402m. |
poate sa inc3erce oricine eu nu am timp numai de asta, da sunt f buni
|
hai ma au mascat astia o masina fiti seriosi
|
Cu ce masini te-ai dat pana acum?
|
Quote:
Asa de curizitate poti sa afli ca m-am dat cu suficient de multe insa mie nu-mi place publicitatea de prost gust. https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html Dupa ce ai citit aici o sa afli mai multe. Vrei sa ma provoci cu ceva? sau ... restul discutilor in alta parte ca se modereaza pe aici |
Quote:
|
Stiu am vazut cate ceva. Cele mai interesante mi se par balenele alea de Volvo 940/960 cu motoare turbo foarte puternice. Scuze de off-topic.
|
Quote:
sau v8 twinturbo |
[QUOTE=AleX-34]sau v8 twinturbo[/QUOTE
am intr-un film numit gatebil un volvo galben nu stiu exact ce model dar motorul e v8 bi-turbo... |
ce legatura are asta cu topicul asta
|
Nu stiu de ce ma bagati pe mine in discutiile voastre, eu l-am provocat pe Sebastian de mai multe ori, pana acum nu mi-a raspuns decat f pervers si m-a refuzat pe ocolite. Daca vroia sa faca liniuta cu mine pt k altceva nu e in stare (sti bine ca te bat rau pe orice traseu care are cateva viraje) pana acum aveam un rezultat, castigator eram eu sau el.
P.S. Nu te supara Sebasiane dar asta e adevarul, te-am provocat de foarte multe ori si nu ai zis nici nu dar nici da iar eu nu am sa fac niciodata intrecere cu tine pt k nu esti fair play. Probabil ca detii cea mai tare masina pe 400M (400 METRI) si apreciez tot ce ai facut Subarului tau si respect foarte mult pasiunea ta pt TUNING dar din pacate ai un comportament de....... Numai bine si bafta afara, in caz ca o sa participi. |
Poate revi asupra celor scrise.
Nu pot acuza si arunca pe nimeni in fata, tu ai un punct de vedere il respect si cu asta basta. Nu condirera decat ca publicitatea asta pe net ma face sa fiu mai rezervat. Da esti un adversar redutabil. |
scuze ca intervin aiurea.......de ce nu lasatzi orgoliul la o parte ptr cateva secunde cat ar dura cei 400 de m sa vedem intradevar ce si cum?multzumesc....felicitari seby ptr masina!
|
Cu siguranta asta vom face!
|
Da mai Sebastian, nu ai postate undeva date tehnice? Ca am tot citit prin topic si din cate vad e foarte foarte rapida...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning