![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Scuzati pt offtopic dar am si eu o mica intrebare... Virgil ai "circulat" cu Supra aseara (duminica seara) pe autostrada Buc - Pitesti ? ... intreb pt k mergeam si eu k omu pe autostrada cu mult mai mult decat viteza maxima admisa si ceva mai tare ca mine a trecut o Supra neagra cu numere straine (dar nam mai apucat sa vad ce numere erau :lol:)
Numai` bine !!!! |
Posibil sa fi fost supra neagra din pitesti. Are numere de japonia parca si e a unui baiat care nu are cetatenie "de-a noastra". Stai linistit.....e aspirata :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Virgil am gasit intamplator asta pe net.
https://www.youtube.com/watch?v=ABTRXWcttLc Probabil ca o sti. Mama mama ce plecare .... mortala ? Ce sti de ea cutie automata ? Sper ca asa va pleca si a ta:D deja i-mi fac ceva griji :rolleyes2 |
e manuala toata ziua cutia...ca masina e de strada...sunt cutii speciale de drag cu 2 sau 3 trepte (am vazut chiar pe m5-ul ala turbo e34 de a speriat internetul acum cativa ani de 1100hp+ :D)...niciodata in romania nu va pleca o masina rwd cum pleaca supra in filmu ala :lol: cel putin pana o sa avem si noi vreodata pista cum se cuvine
|
Quote:
cred ca va fi cel mai corect mod de departajare intre 2 masini motivele fiind aderenta si celulele profi ! cat despre masini felicitari proprietarilor ...sper sa avem un duel pe cinste ...insa mai sunt si alte masini in lucru :twisted: |
Quote:
In schimb are cutie normala ca si a mea cu 6 trepte... Suprele automate scot o sec mai buna pe 400m... Griji nu trebuie sa iti faci, noi facem ceva de placere, sau vrei sa pui ceva la bataie:))) Iar tinand cont ca amandoi aveam aceleasi probleme cu tractiunea putem face si din mers sa nu gresim la plecare..........putem face de 100 de ori sa vedem diferentele... |
Quote:
|
Quote:
adica ce vrei sa spui nea george, ca pana acum nu a fost reprezentata cum trebuie ? :D du-te tu dar nu uita de parasuta ! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Oricum plecarea mea cu cea a lui Ryan nu au nimic in comun:)) Legat de putere are mai multa pe 400m, din punct de vedere technic sunt un pic peste el ... Fiecare cu pasarica lui:))) |
respect pentru cei doi care desi sunt adversari, pasiunea ii face sa vada peste orgoliul omenesc
bafta |
Quote:
Project Update: Toate piesele sunt in garaj :D |
Quote:
abea ajtept sa ne razboim in RWD uri ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning